banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Tegnap ezt már elővezettem a chat-en,most elmondom itt is.
    Ha igaz,hogy a Német E-100 megkapja a 150mm-es löveget,vagy ha azt nem is,de mondjuk a JT 128-át,akkor a Német TD ágnak végképp nem lesz értelme!
    Eddig is csak annyi előnye volt a JT-nek a Mini maus-Maus-al szemben,hogy jobb lövege volt.
    De ha ugyan ez(vagy még jobb)löveg felkerül egy tank-ra,akkor ki a jóisten fog JT-re hajtani??Hell Girl-ön kívül persze.:D
    Ha már Német high tier TD!
    Jobban álcázható mint egy tank?- NEM!
    Nagyobb tűzereje lesz mint az E-100-nak?- NEM!
    Mozgékonyabb,agilisabb?- NEM!
    Több HP-ja van?- NEM!
    Jobb a páncélvédettsége?- Ez még a jövő zenéje.Oldalról,hátulról biztos,hogy nem.Szerintem szemből se lesz jobb.A JT csak szemből a felépítményén kemény.Bár a tier 9-10-es lövegek ott is legtöbbször átviszik.De a testen szemből is gond nélkül lehet sebezni.
    Tehát szerintem erre is adhatunk egy NEM!-et.
    Pontosabb?- Talán.(kicsi a jelentősége.sokkal pontatlanabb nem lesz a tank sem.)
    Na most ezek után ki megy Német TD-re?Max az aki alacsony tier-ben akar velük bohóckodni!