418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kiváncsi vagyok ez ebben az esetben mennyit csúszik.:P A fejlesztések olyan 1 hónapot szokott,akkor az éles indulás pontos lesz?:P -
Bocsánat,ő nem moderátor volt,hanem kommunikációs manager.Tehát a fórumon történt dolgokért talán nem őt kellene elővenni.
Igan egy 22 éves kis ficsur volt,de azt teljesítette amit egy ilyen vezetőnek kell,reklámozza a jővőt de semmi konkrétum. -
Wlanseraf #17872 plusz mehetnek a retekbe, berakják az élest mindent eltolok T-IV/VII-ig és elvagyok.. egy ruppot nem fizetek be... jól járnak igazan ostoba szláv parasztok... -
Overlord nem ex-PR emberke (ha jól sejtem ő Mike Belton, a PR és Marketing vezető a Wargaming-nél), az említett Armistax (vagy hogy írják) emberke pedig csak egy sima Moderátor, akit az EU fórumrész főmodijává akarnak szavazni. -
Vajon a Hard wipe-al a premium acc is törlődik? Mert még 30 valahány napom van -
Adjunktus #17869 Ideje volt már.Szarok a goldra.Másabb úgy kínlódni a farmolással,ha nem kell mindig a fél szemem azon tartani,hogy mikor vesznek el mindent.
Így legalább tudni fogod,hogy amit egyszer megcsináltál és megvettél,az már a tiéd is marad!:D -
Wlanseraf #17868 Ezt írtam én is.. ha éles van én szívesen fizetek!! de mivel jóformán német tankokkal játszom és nem is akarok mással, nem fogok.. annak akinek nem számít mivel tolja nincs gondja nyomja az orosz oldalt és kész...
De ha valamelyik fejlesztő elmagyarázza hogy mért látszik jobban egy német tank vagy TD 3x mint az orosz, befizetek 1 év prémiumot előre... -
Februárban akarják kihozni. -
De legalább enyém lesz az, amiért megküzdök.A gold nem érdekel,amire kell arra meglesz és legalább panaszkodhatok arra,hogy xar ez meg xar az és még pláne fizetek is érte.:D -
Erre korábban írtam,hogy amíg csak orosz fizető vendég van és nekik kell kedvezni,nem a német,pláne az amerikai tankokat fogják egy szintre emelni az orosszal.
Bele kell törödni,megszoksz vagy megszöksz.Majd ha az EU esetleg az US szerókon többet keresnek a fejlesztők és lesz sírás talán más lesz a helyzet. -
lammaer #17864 Uhum, amint vége a béte korszaknak, minden törlődik (lásd a mostmár nagy piros betűs FAQ-t) -
Wittmann13 #17863 Nem,persze.
Csak olyan,mint ha csináltak volna egy autóversenyt,ahol csak zaporozseccel lehet nyerni audik,meg ferrárik ellen. -
lammaer #17862 Valószinüleg mert túlságosan elnéző volt a közönséggel szemben, és nem permabannokat osztogatott ha vki olyat irt ami nem tetszett a fejeseknek... :) -
Akkor 0-ról kell majd kezdeni mindent? -
lammaer #17860 A hard wipe azt jelenti, hogy élesbe mentünk. Lehet fizetni a prémiumért, vége a sok goldnak :) -
De miért Ex?Túl sokat gagyogott mellé? :) Mondjuk sok konkrétumot nem mondott,emiatt nem tehették félre.:P -
Wlanseraf #17858 :) semmi gond, ha marad így a német ág, egyszerűen nem játszom a játékkal... majd még fizetek is érte... jó vicc
Szívük joga unbalanced játékot gyártani, nekem meg eldönteni hogy fizetek vagy nem.... -
Ez azt jelenti,hogy soft wipe-ra nem,de hard-ra hamarosan készülhetünk.
Mondjuk én ennek speckó örülök.Végre lesznek ujra nagy fun csaták loltraktorral..:D
csak azt kellene tudni,mikor is lesz ez,mert ha heteken belül,akkor nem küzdök a T-54-ért.:P -
lammaer #17856 "Az orosz ág nem op"
(idézet Overlordtol, a játék ex-PR emberétől) -
Adjunktus #17855 Ha a IS-4-re csak egyet lőttél,akkor a 3 Maus-ra egyenként 2 lövés jutott.Tehát nem voltak 100%-on.
Mindenesetre 3 Maus egy csatában szép teljesítmény,akárhány százalékon is voltak.
Grat! -
"Likely there will be no wipe at all since we are quite close to the release."
és
"We are steadily approaching to the release. So, the full wipe is coming."
Szóval már szerintem csak hard-wipe lesz hamarosan, bár ezt eddig is sejtettük. -
Wittmann13 #17853 Hát srácok!
Körberághatjuk jobbról, körberághatjuk balról,hogy miért ekkora páncélzat,miért ekkora ágyú,miért ilyen olyan tier.Beszélhetünk róla heteket,hónapokat,akkor is ugyan az a vége!Pofátlanságig felbuffolt orosz és usa ág,és teljesen lehülyített német tankok.
Meg kell,hogy mondjam hatalmasat csalódtam a játékban!Az ötlet tényleg kiváló,a játékmenet is,le a kalappal!De könyörgöm miért kell elvenni azoknak az embereknek a kedvét,akik a német ággal szeretnének játszani??
Persze,ne legyen történelmi hűség,mert akkor valószínűleg a másik két oldalnak lenne játszhatatlan.De ez amit csinálnak már nevetséges!
Ez az a tipikus majd mi megmutatjuk hozzáállás egyáltalán nem ide való kéne,hogy legyen!Föleg,ha már egészséges balance kidolgozásáról regélnek.Kicsit mint ha átestek volna a ló tulsó oldalára,vagy csak én érzem így?Arról nem is beszélve,ahogy észrevettem a csapat összeállításoknál,a játékosok közel 50%-a német tankkal van.Viszont ha élesben fog menni,kiváncsi leszek hányan fognak közülük ezért akár egy fityinget is adni.
Bocs,ha hosszúra sikerültem.
-
ToMM23 #17852
Működött az "egérfogóm" :) <SU152> -
FairCO #17851 nem baj, köszi neked is :) -
Adjunktus #17850 megelőztek.:) -
Adjunktus #17849 az első az AP gránát értéke.A második az APCR gránát értéke.A harmadik a HE gránát értéke.
Ezen kívül minden lövegnek adva van egy minimum és egy maximum páncélátütési értéke.A találat függvényében ebben a tartományban fog mozogni,a páncél átütésének a mértéke.Ez gránátfajtánként változó. -
FairCO #17848 köszi, akkor ehhez tartom magam .. -
Jól. ;) -
Jól gondolod, csak rosszul írod. :)
Az első a sima AP lőszer, a második az APCR vagy HEAT lőszer, a harmadik pedig a HE értéke. Ugyanez vonatkozik a sebzés (damage) listára is. Megjegyzendő, hogy egyes ágyúknál nincs AP, vagy HE lőszer, ilyenkor csak két érték van, de olyan is akad, hogy több féle HE lőszer van (pl. artyknál). -
FairCO #17845 (módosítom, a lövedék típusok fel vannak a leírás alján sorolva, nem minden esetben egyformák .. szóval azokra vonatkozik?) -
Jól tudom,hogy nem mindig volt az M26-os medium tank? -
FairCO #17843 Mberek!
Löveg Average penetration-nél xx/yy/zz értékek mit jelentenek? Jól gondolom hogy lövedék típusra vonatkoznak? Tehát xx - Armour Penatration, yy - Armor-piercing .... , zz - HE ?
Köszi -
Nem lenne az már túlzás egy Tier VIII.-as harckocsinak? Azt mondjuk én sem értem, hogy lehet mindkét T5-ös löveg Tier IX.-es. -
A Maus egyértelmű előnye a brutális páncélzat (amit viszont Tier VII.-től eséllyel, Tier IX.-től felfele már könnyedén átlőnek), és a sok HP, az E-100 egy kevésbé páncélozott, de ütős fegyverzetű Tier X.-es heavy.
A JT előnyét amúgy én sem látom. Eredetileg azt hittem, hogy szemből kompletten 250mm-es a páncélzata, így pedig elég jól kiegyensúlyozottnak tűnt. Aztán rájöttem, hogy a test viszont 150 (felső rész) ill. 100mm (alsó rész), tehát páncélzat terén nem ér fel Tier VII.-es T29-hez! -
Ha már a jobb lövegekről van szó a T32 is kaphatna jobb löveget
mert mi az már hogy a M26 Pershing közepes létére a tovább fejlesztett 105mm T5E1M2 ágyúval császkálhat -
Adjunktus #17839 A Maus is T-10-es,mégis jobb löveget kapott a JT.Ennek tükrében még volt aki inkább a JT-t választotta a Maus-al szemben.De pont azt mondom,hogy ha az E-100 tűzerőben is ott lesz,akkor már végképp nincs semmi ami a TD-k felé vinné az embert.
A Ruszki ágon is van aki inkább az Object-et választja a IS-7 helyett.
Pedig az egyik 10,a másik meg csak 9-es.De ott legalább világosan megvannak az Object azon tulajdonságai ami miatt sokan inkább azt választják.A Németeknék semmi ilyesmi nincs(lesz). -
Adjunktus #17838 Hát ők kilátnak!(Egyébként nem mindig.)
Mindenesetre ki az a hülye,aki úgy akar csapdát állítani az ellenségnek,hogy nem lát semmit?? -
Ne feled el, hogy az E-100 Tier X., a JT meg Tier IX.-es, tehát azért nem teljesen fair az összehasonlítás. A JT-nek már a Tier IX.-es heavy tankoknál is kevesebb HP-ja van (ezt amúgy nem értem - miért van a TD-nek kevesebb hp.-ja, mint a harckocsiknak? Oké, középmagas Tier-nél még megértem, ezzel kompenzálják a jobb álcázási értéket. De end-tiernél semmi ilyen előny nincs. A TD-nek szinte csak hátrányai vannak, nincs tornya, kevesebb a Hp.-ja, a páncélzata sem szívdöglesztő (a JT felépítménye vékonyabb, mint az amerikai heavy-k tornya!), ezt kellene ellensúlyoznia az erősebb lövegnek. -
"Ha van szemük (egy camo netes / skilles Hetzer vagy hasonló kicsit előrébb, aki nem lő), akkor kész, nem fogod látni őket, akármivel is lőnek." -
Sir Charles #17835 "A rendszerből fakadóan az erdő mélyéről tüzelő harckocsikat nem lehet sose észrevenni. Annyi kell, hogy közted éa célpont (vagy bármelyik más ellenfél) között legyen két bokor, mindkettő legalább 15 méterre tőled."
De ha ez igaz, akkor az erdőben lévő tank hogy lát meg téged, hiszen neki is ki kéne takarjon a bokor?