banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wittmann13
    Hát srácok!
    Körberághatjuk jobbról, körberághatjuk balról,hogy miért ekkora páncélzat,miért ekkora ágyú,miért ilyen olyan tier.Beszélhetünk róla heteket,hónapokat,akkor is ugyan az a vége!Pofátlanságig felbuffolt orosz és usa ág,és teljesen lehülyített német tankok.
    Meg kell,hogy mondjam hatalmasat csalódtam a játékban!Az ötlet tényleg kiváló,a játékmenet is,le a kalappal!De könyörgöm miért kell elvenni azoknak az embereknek a kedvét,akik a német ággal szeretnének játszani??
    Persze,ne legyen történelmi hűség,mert akkor valószínűleg a másik két oldalnak lenne játszhatatlan.De ez amit csinálnak már nevetséges!
    Ez az a tipikus majd mi megmutatjuk hozzáállás egyáltalán nem ide való kéne,hogy legyen!Föleg,ha már egészséges balance kidolgozásáról regélnek.Kicsit mint ha átestek volna a ló tulsó oldalára,vagy csak én érzem így?Arról nem is beszélve,ahogy észrevettem a csapat összeállításoknál,a játékosok közel 50%-a német tankkal van.Viszont ha élesben fog menni,kiváncsi leszek hányan fognak közülük ezért akár egy fityinget is adni.
    Bocs,ha hosszúra sikerültem.