418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
garaib #18074 A premium tankok is termelnek xp-t és pénzt? Mert már azon gondolkodom, hogyan tudnék leggyorsabban eljutni a T-34 és a M4 Sherman-ig a teljes törlés után.
Ezzel a két tankkal, meg egy kis arannyal nagyon gyorsan fejlődhetünk. :)
-
davidbog #18073 Többé-kevésbé egyetértek veled. Valóban jól kiegyensúlyozottak, jól lehet velük játszani. Azoknál a tankoknál amikkel játszottam számomra az a mérvadó, hogy mennyi az átlag xp és a túlélési ráta velük. Mindkettőben egész jó, a T29 és a T32 is. Igaz ezekkel akkor toltam amikor volt még nekik a +20% páncélvastagság bónusz.
De nálam sajnos épp az amerikai nehéztankok x+1-ik típúsú harckocsik. Mégpedig azért mert nálam sokat számít, hogy hogyan néznek ki a harckocsik. Ami nem tetszik azzal nem nagyon játszok, csak annyit amennyit muszáj. Például nem használom az IS-3-ason a fejlesztett, T-10 tornyot mert szerintem csúnya. Tudom hogy jobb, meg is vettem még mindig meg van, de nekem nem tetszik. Nem vettem meg a VK4502-t se mert az se tetszik és a mivel a Maus még annyira se tetszik, ezért nincs miért megvennem a VK4502-t. Ezen a téren nálam az amerikai nehéztankok elvéreznek, tier 7-től tier 10-ig szinte ugyanúgy néz ki az összes, csak minimális a különbség köztük. Már december 25-e óta ki van fejlesztve a T34 annyi creditem volt hogy kétszer megvehettem volna, de inkább nem. Majd meglátom milyen lesz a javított US tank fa, ha valóban lesz Super Pershing és M103 és jól is néznek majd ki akkor talán nekiállok az amerikai nehéztankoknak. De a jelenlegi állás szerint amerikai nehéz tankjaim nem lesznek.
Viszont Eagle16-al ellentétben nem nevezném őket mozgékonynak, de azért nem is lomhák. Inkább olyan kielégítő a mozgékonyságuk. Komolyabb probléma nincs velük, ha meg van már a fejlesztett futómű. A jelenlegi nemzetek közt az amerikaiak a leggyengébbek mozgékonyság terén a tier 6-8-as nehéztankok közt.
Ami nagyon tetszik az amerikai nehéztankokban az a 90 mm-es ágyúk APCR lőszerrel. Az valami fantasztikus. Most hogy van 15000 aranyam kipróbálltam őket. 83-88 mm-el vatagabb páncélt ütnek át. :) Meglepődnek a tier 9-10-es gépek játékosai amikor először bekapják a 90 mm-es APCR-t. Ráadásul a 90 mm-es ágyúk nagyon sok harcjárműre felszerelhetőek, elég gyakoriak (3 közepes és 4 nehéz tankra). Az oroszoknál és a németeknél nem nagyon éri meg a magas szintű ágyúkhoz az APCR lőszer. Csak 35-45 mm-el erősebb. Persze van egy-két kivétel. -
lammaer #18072 Rányomtam 60k Free XPt, manőverezés a toppon meg a középső ágyú. Rádiót el is felejtettem feltenni :)
Majd partizunk :) -
ki van fejlesztve? mekem csak a rádió és a közepes löveg van még rajta, a sebesség és a fordulékonyság nagyon hiányzik. -
lammaer #18070 Nekem már az elég, hogy nem rackolják állandóan és jóval keményebb. Nem is kéne rá brutálabb ágyú. -
Én is énis :P
Megint más dolog hogy most még elég csirke de a közepes ágyúja már nem ross, ugyanaz mint a t44-esé csak 10 ROF-al... -
lammaer #18068 Nálam a legjobb Tier7-es, inkább tier 7.75 :) -
Hát én is ezt próbáltam mondogatni a hivatalos fórumon, de ott a legtöbb ember csak addig jut, hogy 102mm frontpáncél...hiába írod hogy korrekt az ágyú, jól páncélozott a torony, maga a tank mozgékony stb...ha már nincs az orrán 200mm akkor automatikusan szar és játszhatatlan... -
lammaer #18066 Viszont szerintem az US T sorozat egy tipikus példa egy korrekt és kiegyensúlyozott tankra (sztem). Egyedi játékstilust igényel, nem egy x+1-ik heavy tank, viszont vannak gyenge pontjai tehát nem legyőzhetetlen. Tök korrekt tankok sztem. -
davidbog #18065 Ne is mondd. Ezeken az új dombos pályákon nem lehet hull down poziciókban lövöldözni az IS tankokkal, ha a domb aljánál van az ellenfél. Malinovkán a malom mellett épp azt néztem, hogy egy T32 vígan lövöldözött az erdőben lévőkre, míg én az IS-3-asommal akkor se tudtam volna ha 30-40 méterrel hátrább állnak a célpontok. Gyakorlatilag ki kellett állnom a domb lefelé lejtő részére hogy tudjak lőni.
Ha pedig a domb tetején lévőket kell megtámadni az IS harckocsiknak szinte teljesen fel kell menniük, hogy tudjanak lőni a célpontokra. Nem kell kapkodni, nyugodtan meg lehet várni amíg a test teteje, középső része nem látszik és akkor lőni. -
lammaer #18064 Wáháhááááá... megvan a T-54, OP vagyok. Ebből ki se szállok az élesig :) -
Előfordulnak balesetek. -
lammaer #18062 Mondjuk most harcoltam 34-essel szemben egy IS4-essel (IS7 ágyú), és bár csak atornyát láttam szemből, zsinorban átvittem közvetlenül az ágyúra célozva, 3x. Szerintem nem csak én csodálkoztam. -
Igen, elég brutális tornyokkal rendelkeznek. Csak úgy pattog a lövedék. Legnagyobb meglepetés, mikor egy is-7 lövedék is lepattant :) -
Oddball29 #18060 Thx -
Az összes amcsi T heavy brutálisan jó, ha találsz olyan helyeket ahol csak a tornyoddal kukucskálsz ki. A T34-est is imádom, mivel negatív tartományban nagyon jól le lehet ereszteni a löveget, ez hatalmas előny. -
Csak ebbe nincs beleszámolva, hogy a 20%-os IS-3-ért még mennyit kapott volna ha kilövi :) -
De gondolom még is-3 miatt is kaptam volna picike kis bónuszt. És büszke vagyok, mert esküszöm jobb ez a t29 mint az is-3. -
lammaer #18056 Ettől még lehetsz büszke magadra, remek eredmény ;) -
lammaer #18055 Victory-ért +50% bónusz jár. :) -
Egyszer vagyok büszke magamra ebbe a játékba, de akkor is elveszed a kedvemet..:D -
Ezt meg hogy?:) -
davidbog #18052 Erre írtam, hogy első ránézésre csalóka.
Ha megnézed azt írja hogy Hull Front (Upper)-nél, hogy 250mm @ 75°. Ha megnézed az oldalnézeti képet, akkor látod, hogy az nem lehet más mint a felépítmény (superstructur), mivel az 75 fokos (a vízszintestől). Csak nem csinálltak külön rublikát a felépítménynek hanem beírták a homlokpáncélhoz. A Hull Front (Lover)-nél pedig két érték szerepel 100mm @ 40° & 150mm @ 40°. A 100 mm @ 40° az hull front lover, a másik a hull front upper. Csak az előbb írt rublika hiány miatt így adták meg.
A test frontpáncél vastagsága valószínűleg jól van megcsinálva a JT esetében. Gondolom a JT-nél is a lövegpajzs lehet a gyenge pont a valósághoz képest. -
zoltang #18051 Motorbuch Verlag - Spielberger... : Der Panzer-Kampfwagen Tiger Und Seine Abarten (1998, 208 oldal) -
lammaer #18050 Marha bonyolult :)
1791xp és 59778 credit. -
Oddball29 #18049 Ez milyen kiadvány? -
zoltang #18048 Ez valamivel talán pontosabb.
-
Vereség
Csata: Cliff 2011. január 10. 22:02:22
Jármű: T29
Szerzett Tapasztalat: 1 194, kredit: 39 852
3 KT, 1 IS-3 és egy stug volt ellenem, 5v1. Na mondom ennyi volt.. Bebujtam egy jó kis helyre.. Sorba kiszedtem a kt-et. Mindegyik sebzett, de nem fogyott a hp-m. Érdekes... Végére csak én maradtam meg az IS-3, ő 20% én kb 35-40%. Lepattant 3 lövedék róla(sajnos) én meg az utolsóba beleszaladtam :( Mennyi xp-t kapok ha kiszedem?:D -
http://www.tarrif.net/cgi/production/all_vehicles_adv.php?op=getvehicles&vehiclesX=32
Hull Front (Lower) : 100mm @ 40° & 150mm @ 40° -
davidbog #18045 Pedig jól hitted, 100 mm-es az az alsó rész. Hibás a kép. A tarrif.net-en (bár itt elsó ránézésre csalóka mert a hull upperthez írja a 250 mm-ert ami ugye a superstrukture lenne és a hull lowernél két értéket ad meg), a Tanks of WWII-n, a német és orosz wikipédián is 100 mm szerepel. -
Én eddig nem láttam igazán elfogadható magyarázatot a lepattanás számítására. Azt nem tartom valószínűnek, hogy az engine fogja magát, megvizsgálja, hogy a lövedék hány fokban éri a páncélzatot, majd ez alapján meghatározza, hogy lepattan róla a lövedék, avagy sem.
Láttam egy képet valamelyik fórumban, hogy azt figyeli, hogy a lövedék a jármű részegységéhez viszonyítva Z tengelyen (tehát felülről) nézve hány fokban csapódik be, és ha a felületre merőlegesen 70° felett van, akkor 'bounce'. Ez azonban biztos hibás, hiszen nekem pattant már le kő 0°-ról (vagyis teljesen merőlegesen rálőtt) lövésem is, nem egyszer.
Én arra tippelek, hogy van egy százalékos esély minden részegységnél, és a szerver végez egy egyszerű véletlenszerű számgenerálást, ha a megadott érték alatt van, akkor lepattan, ha felette, akkor átmegy.
De ez szigorúan a saját meglátásom. -
A lepattanás esélye gondolom attól függ, hogy mennyire döntött a páncél.
A belinkelt ábrákon látható, hogy az Object frontja 10 fokkal jobban meg van döntve. -
Az, hogy a lepattanás random faktor, még nem teszi lényegtelenné. Ha van az Object 704-nek 30% esélye, a JT-nek meg 10% esélye (a hasamra csaptam), akkor annyit tesz, hogy 10 lövésből 3 lepattan az O704-ről, a JT-ről meg csak 1. Ez pedig ha kettő egymás ellen megy, annyit jelent, hogy az O704 kapott (arányaiban 10 találat esetére számolva) 3x540 = 1620 hp-t, a JT viszont csak 750-et. (ha bele akarsz kötni, akkor a képlet persze hibás, hiszen a RoF-ot kellene beilleszteni, nem pedig fix lövésszámot)
A való életben is rengeteg önvédelmi rendszer, legyen szó vadászgépek csali szórójáról, egy hajó közellégvédelmi rendszeréről, vagy egy harckocsin alkalmazott aktív védelmi rendszerről, csak esélyt ad arra, hogy a beérkező rakéta nem éri el a védendő járművet. Viszont ezek nélkül meg ennyi esélye se lenne a túlélésre.
Szóval ne becsüld alá az esélyét a lepattanásnak! :) -
Armisael #18041 Hm ezek szerint a JT Front alsó része is 150mm ezt eddig 100mm-nek hittem mint a KT-nél. Ejnye a fejlesztők meg egy 100mm-el szúrják ki a szemünket.
-
A JagdTiger még egyszer
-
Itten vala objekt
.
.
Object 704
Wikin
Object 704
Itten meg JagedTiger
.
.
http://www.airlandsea.info/2009_12_20_archive.html -
exoterm #18038 /Nekem megvan mind a kettő TD, és azt kell mondjam, a JTvel "kicsit" nagyobb biztonságban érzem magam, mint az ojjektel...A lepattanás teljesen random faktor, úgyhogy azt hiába mondod. Lövegpajzsra meg a hülye lövöldöz csak. :P A bl10 pedig manapság már egyáltalán nem nagy szám. -
lammaer #18037 Megint megtalálta a fiókban a vodkásüveget... -
Nah most meg már jövőhét végéről beszélt Overlord az EU szerverekkel kapcsolatban...bár nem lepődtem meg, kb. óránként változtatnak mindenen. -
Hopp, teljesen jogos az öt pont, megfeledkeztem a T30-ról, maxima mea culpa.