A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #18073 Többé-kevésbé egyetértek veled. Valóban jól kiegyensúlyozottak, jól lehet velük játszani. Azoknál a tankoknál amikkel játszottam számomra az a mérvadó, hogy mennyi az átlag xp és a túlélési ráta velük. Mindkettőben egész jó, a T29 és a T32 is. Igaz ezekkel akkor toltam amikor volt még nekik a +20% páncélvastagság bónusz.
De nálam sajnos épp az amerikai nehéztankok x+1-ik típúsú harckocsik. Mégpedig azért mert nálam sokat számít, hogy hogyan néznek ki a harckocsik. Ami nem tetszik azzal nem nagyon játszok, csak annyit amennyit muszáj. Például nem használom az IS-3-ason a fejlesztett, T-10 tornyot mert szerintem csúnya. Tudom hogy jobb, meg is vettem még mindig meg van, de nekem nem tetszik. Nem vettem meg a VK4502-t se mert az se tetszik és a mivel a Maus még annyira se tetszik, ezért nincs miért megvennem a VK4502-t. Ezen a téren nálam az amerikai nehéztankok elvéreznek, tier 7-től tier 10-ig szinte ugyanúgy néz ki az összes, csak minimális a különbség köztük. Már december 25-e óta ki van fejlesztve a T34 annyi creditem volt hogy kétszer megvehettem volna, de inkább nem. Majd meglátom milyen lesz a javított US tank fa, ha valóban lesz Super Pershing és M103 és jól is néznek majd ki akkor talán nekiállok az amerikai nehéztankoknak. De a jelenlegi állás szerint amerikai nehéz tankjaim nem lesznek.
Viszont Eagle16-al ellentétben nem nevezném őket mozgékonynak, de azért nem is lomhák. Inkább olyan kielégítő a mozgékonyságuk. Komolyabb probléma nincs velük, ha meg van már a fejlesztett futómű. A jelenlegi nemzetek közt az amerikaiak a leggyengébbek mozgékonyság terén a tier 6-8-as nehéztankok közt.
Ami nagyon tetszik az amerikai nehéztankokban az a 90 mm-es ágyúk APCR lőszerrel. Az valami fantasztikus. Most hogy van 15000 aranyam kipróbálltam őket. 83-88 mm-el vatagabb páncélt ütnek át. :) Meglepődnek a tier 9-10-es gépek játékosai amikor először bekapják a 90 mm-es APCR-t. Ráadásul a 90 mm-es ágyúk nagyon sok harcjárműre felszerelhetőek, elég gyakoriak (3 közepes és 4 nehéz tankra). Az oroszoknál és a németeknél nem nagyon éri meg a magas szintű ágyúkhoz az APCR lőszer. Csak 35-45 mm-el erősebb. Persze van egy-két kivétel.