A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én eddig nem láttam igazán elfogadható magyarázatot a lepattanás számítására. Azt nem tartom valószínűnek, hogy az engine fogja magát, megvizsgálja, hogy a lövedék hány fokban éri a páncélzatot, majd ez alapján meghatározza, hogy lepattan róla a lövedék, avagy sem.
Láttam egy képet valamelyik fórumban, hogy azt figyeli, hogy a lövedék a jármű részegységéhez viszonyítva Z tengelyen (tehát felülről) nézve hány fokban csapódik be, és ha a felületre merőlegesen 70° felett van, akkor 'bounce'. Ez azonban biztos hibás, hiszen nekem pattant már le kő 0°-ról (vagyis teljesen merőlegesen rálőtt) lövésem is, nem egyszer.
Én arra tippelek, hogy van egy százalékos esély minden részegységnél, és a szerver végez egy egyszerű véletlenszerű számgenerálást, ha a megadott érték alatt van, akkor lepattan, ha felette, akkor átmegy.
De ez szigorúan a saját meglátásom.