418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Na lehet tippelni mit látunk a képen!

A megfejtés
  • Eagle16
    Majd lesz egy ilyen ablak, ahol tudsz pinget mérni, és ez alapján kiválaszthatod az EU szervert. Az amcsi szerverről ekkor véglegesen törlődik a felhasználóneved, de persze újra lehet majd regisztrálni később ugyanott, ugyanazzal az e-mail címmel és névvel, vagy rögtön másik mail címmel és névvel.

Nézd meg, azért kaptam 85k-t. A 2 T-44-es felrobbant 70%-ról.
  • TDantes
    És hogy kell majd választani az EU/USA szerver között? Mert úgy van nem lehet választani.

Kt-vel legjobb köröm is csak 52 ezer volt, vk 45-el volt 72 ezer. De a 72 ezer is csak a mázli miatt, mert egy lövéssel leszedtem egy 100%-os másik vk45-öt. Ezért nem értem, mennyit is miket kell eltalálni 80 ezerért?
  • Eagle16
    Tessék :D

Szóval lehet vele rohadtjó köröket menni, de akármi másban is...
    T20-al 7 kill, 56k kredites képem is van, de most nem szurkálok be mindent, mert exo mérges lesz :D
  • Eagle16
    Ja meg még ez fontos:

"Personal settings will not be transferred in the server transfer. So UI settings, Social settings such as ignore list, friends list, channels, etc, will not be transferred and will be needed to be setup again."

Szóval mindent be kell majd állítani újra, a csatornát is.

Szakesz: nekem is volt T32-m, ez nem egy átlagos kör vele :) Átlag 1110 xp-m és átlag 20k kreditnyi profitom volt vele. Ennyit nem szedek össze T8-9-es közepessel, mert rohadt drága őket javítani. Szóval igaz hogy a heavy profitálóbb, de nem ennyivel.
  • TDantes
    Nem semmi . Most ennyire jó vagy, vagy ennyire jó a T32? Mert ellenfélként a T32-esek nem tudtak nagyon megszívatni KT-ben ülve. Szemtől szemben a legtöbb esetben kilőttem. De persze nem hogy a 80, a 40 ezres kör is ritka nálam.

Amúgy melyik pálya volt ez? És miket lőttél ki, hogy ennyit adott érte?
  • AirborneRanger
    na ez a t54 most már nálam is kiverte a biztosítékot. t20al mentem teljes sebességgel úton, erre rám 45°ba kábé megjelenik egy t54es teljes gázzal a mezőn, és ő is sréhen jön felém. Ő volt nekem 45°ba én meg neki kb 70°ba. Távolság kb 200m. Menet közbe lőtt 3at, mind3 telibe talált, miközbe az én lövéseim szépen kikerülték. Azért ez a pontoság kicsit durva, nekem a panther stabilizerrel szerelve nincs ilyen pontos...
  • Szakesz
    Mondjuk itt egy jobbnak mondható kör:

Szóval itt a kapott credit mennyiségén van a hangsúly, a profit szerintem átlagba nem lehet több 40-50ezernél.

Eagle16: A T32 használta a sáncokat, a fedezéket. Nyílt terepen minden bizonnyal szétszedték volna, de így akár 3közepessel is felvehette a versenyt.

• noname23
    ez a minimum távolsági fokozat a következő kicsit közelebb a 2.szint mikor átlag 500-at sebez ezt még a su14/51 is képes produkálni
    a 3.szint színtúgy NEM talál el de közvetlen közeli ezért az már 8-900 körüli sebbzést produkálhat
    amit itt↓ megtudtam mutatni az az mekkora hatótávja van annak a szarnak.
  • noname23
    igen álltam egy helyben láthatod 0km/h
  • Eagle16
    "Major server downtime is scheduled for January 17, from 7:00 am UTC / 2:00 am EST until 13:00 UTC / 8:00 EST."

Szóval reggel 8-tól délután 2-ig nem lesz szerver.

És két fórum illetve főoldal lesz:

http://game.worldoftanks.com
    http://game.worldoftanks.eu

http://forum.worldoftanks.com
    http://forum.worldoftanks.eu
  • Eagle16
    Na igen.

Amúgy milyen furcsa, a Pershingnek vannak a legjobb statisztikái...még jó hogy nem nerfelték bakker. Nem tudom mikor veszik észre már, hogy nem lehet csupán számokra hagyatkozva balanszolni a játékot.
  • Eagle16
    Szép. De nem csak álltál egy helyben ugye? Tehát mozgás közben kapta el a hátulját? Mert az M41-esnek nincs ekkora területsebzése. Az mondjuk érdekes hogy kinyírta a vezetőt.
  • TDantes
    Ha nekem is T54-esem lenne én is azt mondanám, hogy nem OP, sőt úgy jó ahogy most van, sőt talán még erősíteni kéne rajta.
  • Eagle16
    A hivatalos fórumon mindig van valaki aki aktuálisan bizonygatja hogy a T-54 úgy jó ahogy van :D Én meg próbálom magyarázni hogy nem a T9-es heavykhez túl erős, hanem a másik T9-es közepeshez képest. Remélem meg is értik, annyira nagyon nem jó az angolom. :)
  • noname23
    és hogy miért mert kicsit se op az arty
  • noname23
    Worl op Arty-ra
  • f24sg
    hét beszólása, LoL
  • ximix #18816
    A fórum nevét akkor át kell írni World op Tanks-ra :)
    Volt valami screenshoot event kellet volna csinálni egy T-54 est amint áll a karácsonyfa előtt háta mögött meg 15 kilőtt tank :)tuti befutó lett volna
  • Eagle16
    Azt írták hogy kb. annyira időre állnak le, mintha patchelnének, szóval szerintem majdnem egész napra...
  • Eagle16
    És a közepesek nem mozdulhattak meg vagy mi? :)
    Mert azt azért megnéztem volna hogy 3 T8-as közepes letámadja a T32-t és a T32 mind a 3-at kilövi. Sok múlik a vezetőn de azért nem ennyi, érdekes teszt lehetett :Dű

Jeges: én ezeket nem OP-nek nevezem, ezek természetes ellenségek egymásnak. Igaz hogy néhol túlzásba vitték (SPG-k), de alapvetően jól lenne ez a kő-papír-olló rendszer.

Közepesben ülve nekem egy nehéztank se tűnik OP-nak, nehézben ülve sem a TD-k, nehézben az SPG-k már kicsit igen, de csak a sebzés miatt (1850-200, jó igaz hogy ritkán csinál ennyit, de az 1k is sok, mikor 2k hp-je van a tanknak)

Az utolsót jól mondtad, amikor egy kategórián belül (Tier 9 med.) egy tank (T-54) mindent visz, vagy majdnem mindent, akkor már baj van.
  • BoneDragon
    Meddig nem lesznek holnap szerverek?
  • Adjunktus
    jó ok.elméletileg így kellene lennie.Értsd jól!:D
  • noname23
    Annyira sok hp-je azért nincs a heavyknek se pl IS4- T54 majdnem ugyanaz.
  • yossarianHUN
    így szokták az idióták
  • noname23
    Hétvégén csak a kis kancsók meg a hülyék gyűlnek össze
    mára már elég is volt belőlük.
    Még jó balancal is csak veszíteni lehet Himmelsdorf IS7, 4dbIS4, 2Ferdi, az ellenél IS7, JT, 2pershing, pantherII
    mondanom se kell miért is veszítettünk is7 meg 2is4 a hegymászót alakította még egypár balfékkel mire rájöttek hogy a csata lent zajlik addigra mindenki meghalt aztán ők is könnyedén.
  • Adjunktus
    A Heavyknek sok hp-je van,nagy a páncélzata és a tűzereje.A többi kategória számára ezért op-ok.
    A mediumoknak nagy a mozgékonysága és kemények a közelharcban.A többiek számára ezért op-ok.
    A TD-k leálcázva bekempelve,nagy tüzerővel osztanak.A többiek számára ezért op-ok.
    A tüzérség bárhonnan bárhová képes ordenáré módon odabaszni,és nem tehetsz ellene semmit.A többiek számára ezért op-ol.

Tehát.Valakinek mindig op lesz egy másik tank!Ez alapján mindent lehetne op-nak mondani,vagy pedig semmit sem!Én az utóbbira szavazok.
    A probléma ott kezdődik amikor valamelyik tank,a saját kategóriájából nyilvánvalóan kiemelkedik.A T-54 pedig ilyen.Na ezért mondják rá,hogy op!
  • Sippie
    na ezaz hogy KT-vel vagy
  • TDantes
    Igen? 70-80 ezres köröket? Mutass már egy pár képet. Mégis mivel mész 70-80 k-s köröket?
    Te nagyon profi lehetsz. KT-vel a legjobb pillanataimban se megyek csak úgy 50 ezret.

Meg nem lőnek ki, csak szembe fordítod frontpáncélt? Engem így fél perc alatt széttépnek. Ha nehéz tank ellen jön szembe, 4-5 másik tank, akkor szinte esélyem sincs. Szét fognak szedni szemből is, mert egy tier hatos is átüti a tier 8-as nehéz tankomat.

Mozgékonyság: a német nehezek nem mennek 30-40-et. A KT végsebessége 28 km/h, de terepen nem megy ennyit. A Vk45 még nehezebben gyorsul.
  • Szakesz
    Igen, az egyik kört a T32, a másikat a trió nyerte.
  • Eagle16
    Én heavy tankkal nyomom a W-t és közben imádkozok hogy előbb érjek fedezékbe minthogy egy SPG eltaláljon. Aztán már nézem is hol a következő fedezék.

A következő mondatot esetleg igaz lehet az Is-4-re, mivel annak van nevetséges oldalpáncélzata, az összes többi papír, németeknek 80-100mm, amcsiknak 76...

Szóval egy T32-es ellen ment 3db Tier 8-as közepes és 10-ből 5x tudtak nyerni? Jól értem?
  • Eagle16
    Te mivel játszol? :D

Pont most látni 8-10 közepest is egy csatában, sőt olyan is van amikor az egyik oldalon nincs nehéz tank. Egyértelműen használhatóak, azért mert sok van belőlük és együtt tudnak menni. Ennek az oka főleg a sok T-54-es, azok indították el a nagy med. dömpinget.
  • Szakesz
    Én csak azt látom, hogy heavy tankkal nyomom a W-t és a bal egérgombot, s 70-80K-s köröket futok. Medium tankkal nyomom a WASD-t, célzok, manőverezgetek, imádkozok nehogy észrevegyenek, s 20-30K-s köröket futok.

Ha heavy tankkal elcseszted, mert veled jön szembe a "fél német hadsereg", akkor is annyit kell tenned, hogy a frontját az ellenfélre fordítod, a seggét a falnak nyomod, s védekezhetsz akár több percen keresztül is, mert nem nagyon szednek ki.
    Medium tankkal lesed hol juthatsz át, ha nem flankolsz esélyed sincs sebezni, ha egy heavy szembejön akkor az felér egy halálos ítélettel, s ami a legborzasztóbb; mindenki téged akar először kilőni.
    Ha már a harcértéke ilyen alacsony, igazán engedhetnének az árból is.

Mellesleg valamelyik nap teszteltük Malivonkán és Himmelsdorfon a T32 vs T-44&T23&Panther formációt, s ilyen felállásba a közepesek tudták hozni a 50% győzelmi arányt. :)
    Valaki említette a mozgékonyságot, ehhez annyit fűznék hozzá, hogy egy heavy 30-40km/h közötti sebességgel mozog, egy medium 40-55km/h-val. Szerintem a közepesek ezzel nem tudják kompenzálni a gyenge páncélzatot&ágyút, mert egyszerűen nem jelent semmit.
  • Eagle16
    Szóval most is rámászhatsz a heavy-re, de nem tudod a nyílt terepen megközelíteni, kicsit gondolkodni kell és nem rárohanni egyedül. Kivétel persze a T-54-es, azzal megcsinálhatod mert messziről nem igazán tudnak vele mit kezdeni.
  • erdos
    Na mindegy, ez egy meddő vita, hvy-t kell venni aztán csókolom. A medek semmire sem jók most.
  • Eagle16
    Azt írtam hogy nem arra való, nem azt hogy nem lehet arra is használni.

TDantes: néha azt látom hogy több van, komolyan...mikor Tier V-ös csatákba berak 3-4-5 (!) kis szar Su-26-ost meg Su-5öst egy oldalra. Van 400-500 HP-m, azok meg leszednek egy lövéssel 150-et, plusz még rohadt gyorsan is céloznak és töltenek újra. A hihetetlen mennyiségű sérülést nem is említve.

A magasabb tier-ekben már általában max. 2 van egy oldalon, ez még tűrhető, de mikor mellém lő csak és lekap 1000 HP-t meg kinyírja 1-2 emberem...nem értem minek kell ekkora sebzés nekik, meg kellett volna állni a Su-8/Hummel/M41-nél és kész. Próbáltam másik accounton S-51-est, undorító tényleg...2 lövés egy Tier 9-es tank. Mentem vele 2 kört aztán otthagytam mert elképesztően unfair, én éreztem magam rosszul hogy toltam vele.
  • lammaer
    *hogy kinyirjam magam.
  • lammaer
    Ez heavykre is igaz, azok mégse tüntek el. Vajgh miért? Mert azoknak nem a mobilitás az erősségük, igy nem vesztettek sokat.
  • lammaer
    Ésmit érek azzal ha ott tudok lenni ahol az akció van, de magához az akcióhoz már nem tudok hozzájárulni? Ezzel azt érem el, hogy megtalálom azt a helyet, ahol az ellenség van és odamegyek hogy kinyirjam.

Ehh.. pont a sebesség arra való, hogyha rá tudott mászni a heavyre, akkor kihasználva annak lomhaságát (lásd turret forgási sebesség) meg tudja ölni.

Tessék, szitu amit a te szavaidból olvasok ki: heavy cappel. Én vagyok a med, sebességemet kihasználva visszaszaladok (mert a sebesség erre való), de mivel ahogy irtad "a sebessége nem azért van hogy belemássz egy heavy arcába aztán közelről lődd szét", igy max egy lövés után meg kell halnom :) Sokat értem akkor.

• TDantes
    Sőt, arty-ból is kevesebb van, naná mert egy picit nehezebb pofán lőni vele másokat, így a sok gyökérnek már nincs akkora sikerélménye, így kevesebben is vannak.

Már amikor persze, vannak kivételes esetek, de összességében az arty-kal nincs már baj.