banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Azt írtam hogy nem arra való, nem azt hogy nem lehet arra is használni.

TDantes: néha azt látom hogy több van, komolyan...mikor Tier V-ös csatákba berak 3-4-5 (!) kis szar Su-26-ost meg Su-5öst egy oldalra. Van 400-500 HP-m, azok meg leszednek egy lövéssel 150-et, plusz még rohadt gyorsan is céloznak és töltenek újra. A hihetetlen mennyiségű sérülést nem is említve.

A magasabb tier-ekben már általában max. 2 van egy oldalon, ez még tűrhető, de mikor mellém lő csak és lekap 1000 HP-t meg kinyírja 1-2 emberem...nem értem minek kell ekkora sebzés nekik, meg kellett volna állni a Su-8/Hummel/M41-nél és kész. Próbáltam másik accounton S-51-est, undorító tényleg...2 lövés egy Tier 9-es tank. Mentem vele 2 kört aztán otthagytam mert elképesztően unfair, én éreztem magam rosszul hogy toltam vele.