A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És a közepesek nem mozdulhattak meg vagy mi? :)
Mert azt azért megnéztem volna hogy 3 T8-as közepes letámadja a T32-t és a T32 mind a 3-at kilövi. Sok múlik a vezetőn de azért nem ennyi, érdekes teszt lehetett :Dű
Jeges: én ezeket nem OP-nek nevezem, ezek természetes ellenségek egymásnak. Igaz hogy néhol túlzásba vitték (SPG-k), de alapvetően jól lenne ez a kő-papír-olló rendszer.
Közepesben ülve nekem egy nehéztank se tűnik OP-nak, nehézben ülve sem a TD-k, nehézben az SPG-k már kicsit igen, de csak a sebzés miatt (1850-200, jó igaz hogy ritkán csinál ennyit, de az 1k is sok, mikor 2k hp-je van a tanknak)
Az utolsót jól mondtad, amikor egy kategórián belül (Tier 9 med.) egy tank (T-54) mindent visz, vagy majdnem mindent, akkor már baj van.