418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BoneDragon
    Komolyan ezért regisztráltál ide 1 perce? Nem te voltál múltkor is aki könyörgött?
  • BoneDragon
    Mi az, általános iskolába tanítási szünet van? Ha nem tudsz olvasni, akkor nem kapsz kulcsot.
  • GoodWarrior
    cask azért mert a haverom szeretne rajt játszani és kéne reges meghivás kód
  • GoodWarrior
    nah lécci
  • BoneDragon
    Te szórakozol!
  • Me0w
    hogan? hulk hogan! :)
  • GoodWarrior
    pls ne szórakozzatok
  • Renegade
    ne legyél már ilyen write only
  • BoneDragon
    Már nem lehet, csak legójátékhoz.
  • Me0w
    Megy a vonat, vagy mi? Este hatig ugyis allnak a szerverek :)
  • GoodWarrior
    de hogan kell regelni ???
  • HuffnagelSteve
    A teszkóba ha veszel egy fél littyó tejet meg két zsömit akkor adnak. Csak szólj, hogy kell neked a WoT-hoz meghívás kód.
  • GoodWarrior
    pls siessetek
  • Me0w
    Szia, nem tudjuk, koszi.
  • GoodWarrior
    hogyen is kell meghívás kódót szerezni lécci irjatok surgős köszi
  • szabii98
  • Sir Charles
    De ilyen szempontból nézve az se jobb, amikor egy ilyen csatába berak A-20-al és nincsenek artyk. Mit lehet kezdeni a scouttal, azonkívül hogy elbújok egy bokorba és próbálom segíteni a heavyket legalább abban, hogy lássák, hogy az ellen nagy tankjai merre mennek, vagy beszáguldok a bázisuk felé remélve hogy kapok egy scout medált. Így is, úgy is a csata végén kapok 200 Xp-és kész.
  • f24sg
    Ilyet akkor látok, ha valaki a traktorral platoonban van mondjuk valami tigris II-vel. :D De amúgy sírjon!

Amúgy előkeresem majd otthon a screenshotokat, hogy lássátok, miről beszélek.
  • BoneDragon
    Kéne egy olyan company, amibe egy maus van a többi meg loltracktor
  • Sir Charles
    Mit mondjon az, akit egy ilyen csatába Loltracktorral, meg Ms-1-el pakol be?
  • Neutralpoint
    Nálam is ez a gáz, ráadásul asszem itt mondta valaki hogy a SU-85(B) magasabb tierű fightokba is kerül mint pl azonos tierű más TD. Ami kicsit frusztráló, és igen é is kerültem már szembe Tiger VI és IS-4-el amiket a fejlesztett löveggel is csak kb tizedjére találok el. Persze megint jön az hogy nekem nem az a dolgom, de ha én vagyok az alján, és az enemy legalja is 1-2 tierrel magasabb mint én vagyok, kérdem én wtf should i have to do?
  • f24sg
    a "meber" meg asszem emberen akart lenni...
  • f24sg
    megin' tisza bug az egész fórum, hát beteszem az idézetet dőltbe, erre minden az lesz. Grat!
  • f24sg
    [i]"Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilőttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte."/[i]

RENDDDkívül érdekes, és sajnos nem értek egyet. Ugyanis, nekem tegnap volt, hogy az egy tierrel nagyobb JPzIV-essel egy ilyen (max high tier) csatában KVÁZI az összes (~40) lövésemet előttem kurvasok meber volt találatom, meg sokszor 5-6% (nem 1), és vesztés után lószart sem kaptam, kb. 400 xp-t! (premiu, és NEM duplázott)
    Tehát akkor ezek szerint még a xp-rendszer sem egységes???

És akkor mégegyszer írnám az értetlenek kerdvéért:
    NEM AZ a bajom, amikor van egy-két IS-3, -4 a lista tetején, hanem AMIKOR szinte csak ilyenekből áll a csata, a legkisebb tank valami Tiger, esetleg VK300x, a zöme tier 8 és magasabb. Én meg ott figyelek maxos Stuggal meg Su-85B-vel alul (utóbbit el is adtam a 'csába.)

értiktek már? áhhh...
  • Neutralpoint
    Jó persze, de ez azért mégsem egy cod.
    Bár a map túlsó végéről 1hitelős SPG kicsit idegesítő. Sőt.
    De codban ez jobban bosszant ha valaki ül egyhelyben és makkolgat....
    Mert valljukbe a suicid light/med tankok nem azért rusholnak be kezdőre hogy meghalljanak hanem hogy nekik(SPG) derítsenek, és ennek ez a menete, anno se az volt mint a mátrixban neo és smith bácsi egymásnak esik és a másik feje mellett lövöldöz, kicsit hülyén nézne ki így a WoT.
  • szabii98
    Megám :P
    Ugye nem lesz megint ugyanaz ami a múltkor volt?:/ hogy várhatunk estig a szerver ápdétre -.-
  • Fritz Von...
    LOL. Mert itt nem kempercsírák vannak 95%ban... :D
  • Neutralpoint
    Legyen már szerver, nem tudok mit csinálni
    Unom a cod6-ot sok kemper csíra....
    délután 2ig nemlesz szerver?
  • Neutralpoint
    igen de mint említettem szűz a tank, ami az ágyút illeti, motor az van rá már másik, de alap löveggel nemsokat érek. Tudom hogy nem nekem kell a toppot elverni vele, de könyörgöm ha szembetalálom magam egy IS-sel akkor alap löveggel csak csiklandozom.
  • Fritz Von...
    Sztem jóval nagyobb eséllyel fog összesorsolni hasonló erősségű tankokat.
  • Fritz Von...
    A balance-ra visszatérve, én úgy vettem észre, hogy most már 4-féle, nagyon jól elkülöníthető csata jöhet létre.

1. Low tierben Leichttraktortól PzIII-ig. A PzJgrI-esemmel simán lehet osztani a PzIII-akat is, kiváló xpfarm.
    2. Egy szélesebb körű, de régebbi / alacsonyabb tierű csata, KV-3, IS, T34-85, néha Tiger. Ez a legjobb, mert itt a kisebbekkel is lehet osztani még az IS-t is, azzal meg lehet oneshotolni. Itt vannak mostanában a legdinamikusabb harcok sztem.
    3. IS-IS3-KT vonulat
    4. Top tier mausokkal, IS7-IS4, stb...

Úgy vettem észre, hogy nagyjából ezen a vonalon mozog a balance jelenleg. Akkor tud kicsit összeakadni, ha mondjuk TDvel megyek. Akkor a StugIII-al simán be tudok kerülni a 3-as csoportba, de voltam már "scout" is a topban. Az orosz TD-ket még szélesebb sávban szórja, voltam legerősebb a SU-100-zal, de legutolsó is.

Nekem összességében tetszik a mostani balance, mert jó helyezkedéssel és ésszel lehet sebezni nagyokat is. Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilőttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte.
    Jó a mostani balance rendszer, de én is csatlakozom CIFUhoz, nekem is hiányzik egy csak német / orosz / amerikai választott oldal.
  • BoneDragon
    Szóval ha ennyire megnövekszik a szerver kapacitása, az azt jelenti, hogy kevesebb lesz a teleportáló tank, meg a búzamező közepén eltűnő maus/is7 és barátai?
  • TDantes
    Jó hát igen, de ezzel együtt vicces tank a KV. Meg lehet vele tréfálni a nagyokat is.
  • Tono34
    A lassúságán túl már csak az a 1 hátránya van, hogy többször teszi be nagyobb tierű csatába. Bár a 122-el már lehet csinálni vmit.
  • exoterm
    Feltéve, h a 0.6-os pontossággal eltalálsz bárkit is 200 méternél távolabbról. Mozgó célpontra meg inkább ne is lőjjél vele. :)
  • TDantes
    Su85B kilőtte a Királytigrisemet, szemből.

A KV-val meg...fel a 152-es ágyút rá, és HE lövedéket betölteni. Mindent sebez, brutális. Igaz, percenként lő vagy egyet, és míg újra töltesz kilőnek, de akkor is, komoly sebzést lehet vele okozni.
  • Fritz Von...
    Szerintem a KV egy nagyon jó kis tank. A KV-3 pedig még inkább.
  • Fritz Von...
    Köszi. :)
  • Tono34
    KV-val sztem majd csak a 107mm ágyú után próbálkozzál.

Egyébként egészen a szívemhez nőtt ez a kis rusnyaság. Saját tierben hatalmas vérengzésre képes a 107-el.
  • Eagle16
    10x több embert bír az az EU szerver most már. Eddig 9k ember volt a limit, most már 90k lesz. Az amcsi szerver is valami 70k körül mozog majd.