A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A balance-ra visszatérve, én úgy vettem észre, hogy most már 4-féle, nagyon jól elkülöníthető csata jöhet létre.
1. Low tierben Leichttraktortól PzIII-ig. A PzJgrI-esemmel simán lehet osztani a PzIII-akat is, kiváló xpfarm.
2. Egy szélesebb körű, de régebbi / alacsonyabb tierű csata, KV-3, IS, T34-85, néha Tiger. Ez a legjobb, mert itt a kisebbekkel is lehet osztani még az IS-t is, azzal meg lehet oneshotolni. Itt vannak mostanában a legdinamikusabb harcok sztem.
3. IS-IS3-KT vonulat
4. Top tier mausokkal, IS7-IS4, stb...
Úgy vettem észre, hogy nagyjából ezen a vonalon mozog a balance jelenleg. Akkor tud kicsit összeakadni, ha mondjuk TDvel megyek. Akkor a StugIII-al simán be tudok kerülni a 3-as csoportba, de voltam már "scout" is a topban. Az orosz TD-ket még szélesebb sávban szórja, voltam legerősebb a SU-100-zal, de legutolsó is.
Nekem összességében tetszik a mostani balance, mert jó helyezkedéssel és ésszel lehet sebezni nagyokat is. Volt, hogy a Stuggal 1%ot sebeztem egy Mausba, további 7 alkalommal eltaláltam, kilőttek, nyertük a csatát és kaptam 1800-2000Xp-t érte.
Jó a mostani balance rendszer, de én is csatlakozom CIFUhoz, nekem is hiányzik egy csak német / orosz / amerikai választott oldal.