418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A teljes szovjet fát át fogják dolgozni, szerintem ezért is, az Is-4 és Is-7 túl közel van egymáshoz teljesítményben.
Cuki: hát ilyen ez a szovjet technika, ez kb. olyan mint a 60km/órával haladó 60 tonnás IS-7 150-210mm-es páncélzattal :) -
A ruszkik kifejlesztettek valami héliummal töltött páncélzatot, most nézem: Panther2 fejlesztett torony 12500Kg 150/60/60 páncél; T-54 torony: 8000Kg 200/160/65 - ez csak egyet jelenthet az orosz tankokat törpék kezelik
-
davidbog #19512 Azért nem olyan gyors az IS-7-es. Csak papíron megy 50-et az esetek többségében 32-33 km/h-ig tud gyorsulni értelmes tempóban. Utána már borzasztó nehézkesen gyorsul, csak a városi pályákon vagy dombról lefelé éri el az 50-et.
Annak ellenére, hogy ódzkodtam megvenni az IS-4-est (mert nem tetszett annyira ahogy kinéz) nagyon megszerettem. A mozgékonysága még épp kielégítő, a tűzgyorsasága szerintem elég kicsi, de a tűzereje megfelelő. A páncélzata pedig kiváló. Annyira, hogy az már szerintem is OP. Még a valódi IS-4-eshez képest is erős az oldala futóműnél. A többi jó, de a futóműnél bekapott találatok nagy része nem okoz sebzést, csak a lánctalpat lövik le. Ezt egy ilyen futóművel rendelkező harckocsinál elfogadhatatlannak tartom. A németek által használt átlapolt futóműnél még azt lehetne mondani hogy jól van, ott valóban nehéz penetrációt elérni a harckocsitesten a futóműnél. Esetleg még a nagy futógörgős gépeknél is lehetséges lenne (T-34, T-44, T-54, IS-7).
A garázsban jobban megtudtam nézni és nem is olyan csúnya, sőt előről kifejezetten tetszik.
Az IS-7-es oldalpáncélja gyengébb, ami mondjuk reális is lehet nem feltétlenül kell erősebbnek lennie. Szemből talán jobb mint az IS-7, bár ezt nem nagyon vettem észre. (De jó lenne látni egy páncélzati képet a valós esetleg a WoT-os IS-7-esről, ahol az elvékonyodásokat is feltüntetik értékekkel vagy arányos rajzzal.) A javítási költsége viszont brutális, 25k felett van és ha jól emlékszem 5%-al növelik majd, ehhez jön, hogy az ára se kicsi. Ezek tükrében lehet nem éri meg az IS-7 a kicsit nagyobb tűzgyorsaságért és jobb mozgékonyságért. Pláne úgy nem, ha feláldozzuk a korábbi tankjainkat érte. Mert nem biztos hogy fenntudjuk tartani addig, amíg tényleg ráérzünk az új harckocsink gyengepontjaira és hatékonyak leszünk az ellenfél tier 10-es gépei ellen is. -
Az előfordul. Volt hogy is4-el lepattantam leoról. Kicsit néztem egyet...
Na már csak 50k xp és megvan az is7 -
Ez a maus 1 dologért nem tetszik...
Meg 1 tigrisről is van ,hogy pattan az ágyú... -
Így már érthető :) -
Szerintem nincs.
BoneDragon: ez el van írva, helyesen Tier IV-esnél nagyobb tankból kell 7-et lőni. -
Jogosan kaptad, a magyar fordítás hibás.
Helyesen az utolsó mondat:
"A kilőtt harckocsiknak (vagy tankok, ha valaki ehhez a szóhoz ragaszkodik) IV. osztályúnak, vagy ennél magasabbnak kell lennie."
Szóval nem 4 Tierrel magasabbnak, hanem legalább Tier IV.-esnek kell lennie. -
Realisan latjak a fejlesztok az orosz tankok valodi szintjet :) -
davidbog #19505 Van valami időkorlátja annak, hogy meddig lehet szervert választani? Mivel csak hétfőn leszek olyan helyzetben hogy tudjam futattni a WoT-ot. -
Ezt hogy kaptam meg is4-el? :O
Wittmann's Medal
Semmisíts meg egy csata alatt 7 vagy több ellenséges harckocsit, vagy tüzérségi egységet ( dene tüzérséggel). A megsemmisített tankoknak 4 osztállyal magasabbnak kell lennie a te tankodhoz képest. -
Persze,mert ugyanaz a löveg van rajta. :) Viszont,ha a gyorsaságát ki tudja használni a hetes akár körbe is röhöghet.
"Mindig jönnek mások akik lehet jobbak nálad."
-
KT-ra mit érdemes felpakolni? -
Hmm, is4-el nem is nehéz kilőni egy is7-est. Lehet meg se veszem majd :) -
Gw panther nagyon jó, volt hogy TD üzemmódban 3 tankot öltem meg vele.
Gw tigernél a mozgó célpontot lőni tényleg nem igen lehet, hacsak nem jó előre megbecsülöd hova érkezik. Itt jön az be, ha a többiek csapatjátékosok, akkor már lövik is le a lánctalpat az ellenségről, mert ha ez betalál, akkor brutálisat üt. Ha mellé lőssz, akkor is komoly területi sebzése van, volt hogy két tankot lőtt ki egyszerre. -
májusban lesz 1 éve,hogy elindult a Wot EU szeró.Azóta nem fizettünk érte semmit,csak megéri nekik. -
TDantes #19498 És fél millió dollár az szarra se elég havonta. Marha drága a szerverek fenntartása, a dolgozók fizetése, plusz egyéb költségek.
Nem sok fél millió dollár. -
Uristen 85K ember...
Elképzelem,hogy 85K orosz mondjuk 15K eu és mondjuk 5K amerikai ból fizet mondjuk csak a fele...50K*10 dodó+gold.Félmilla havonta.Dollárban. -
Imation #19496 Az orosz szerver esténként mindig szinte fullos 85-90 K felhasználó és nekem még sohasem laggolt.
A T32 nek van plussza a homlokán és jól látom hogy a T34 nek megint csak annyi van mint a T29 nek, 102 mm???
Szeretnék egy jó med et majd de oroszt nem akarok, nem akarja valaki dicsérni a pershinget? :)) Tegnap kettő csatában is láttam őket és baromi ügyesen játszottak vele, persze ez nem jelenti azt hogy ettől már össze mérhető az oroszokkal. M3 tól még vasárnap estig sem jutok el odáig! :( -
Még nincs meg, de adatok alapján...
- 2k sebzés
- láttam csata közben, tűrhető a mobilitása, de messze nem GW Panther
- az ágyú alig téríthető ki, gondolom ezzel akadályozták meg hogy a gyorsabb tankokat menet közben el lehessen találni, csak a lassúakat, meg az egy helyben állóakat érdemes lőni
- több HP...pár lövést túlélhet.
Szóval az ágyú miatt jobb csak, meg a plusz HP miatt...de ugye ezek elég sokat számítanak. -
A GW Tiger mennyiben jobb egyebkent? -
Ja, elég jó cucc...majdnem olyan mint a Hummel volt régen, de még annál is jobb a torony miatt. Régen volt egy, de eladtam, most megvettem újra, kijött 4 csata árából :DD T30-al durván jön a kredit. -
A GW Panthert kimaxoltam tegnap, borzalmas szerkezet a legnagyobb agyuval. Gyorsabb, mint a Hummel, remekul fordul, a celzas is gyors, es ami a legdurvabb, a szeles szog, ahol meg nem kell 'ujratervezni' az agyunak :) A 3 kill garantalt meg az olyan koca-artysoknal is, mint en. -
Az lehetetlen, mivel 90k-t bír el :)
Én tegnapelőtt toltam, akkor 18k játékos volt és semmi baja nem volt.
f24sg: ja, gáz :)
Én mikor ideges leszek akkor kilépek kicsit, hallgatok zenét, nézek sorozatot, kajálok, szóval próbálok vidámabb lenni :D
A következő két EU nyelvcsomag amúgy a szerb és a magyar lesz. -
JAJ, egyetértek Eagle-lel, hogy khe*ottul jobb a T32 a T29-nél! Hamarosan a statokban is mutatkozik majd, ha a kettővel ~kb azonos számú csatát megyek majd.
Úgy be lehet állni hull downba, hogy öröm, és laposabb építése miatt miatt messziről sokkal kevésbé találják el.
Meg röhögtem, ha szemben állok, közelről SEM tud kiszedni jó pászor az ellen.
További igazság, (T29 tornyok), hogy a 2 fülecset már 200m-ről sem lehet csak úgy eltalálni, a látótáv viszont élet-halál kérdése. -
Adjunktus #19489 T-32 minden szempontból jobb mint a 29.Egyedüli hátránya,hogy a magasabb tier miatt,többször kap keményebb ellenfeleket.
De hull down pozícióban kevés idegesítőbb dolog van tőle.:D -
Én kiszedtem tegnap a t32-őt, hát nem dobtam magam hanyat tőle.
Jó lenne ha meghosszabbítanák, mert még ki kell szednem a ferdit, meg az objectet :) -
Most nem tagadom, a WoT óta visszaszoktam a cigire. Ez de gáz, mi!
Úgy kezdődött, hogy elkezdtünk platoonban menni egy barátommal rendszeresen, és jöttek a debil csaták.
"-Na, akkor cigiszün, mert fel**-am magam."
"-Aha, jó, én is..."
3 hónap alatt öregem visszaálltam napi 5-10 szálra, előtte szinte csak piálásnál bagóztam.
A következő mélypont az lesz, ha a barátnőmről is leszokok miatta.
Mondjuk a tegnap estét végigedzettük, pedig jó lett volna 5x grindelni.
-
Ráadásul hétvégén délután-este lenne az igazi tesztje a szervernek, amikor 25-30k játékos ott lesz. Tegnap is már átszaladt a 20k-n. Néha már lagolt is egy kicsit. -
Bannert meg lehet át kéne írni, mert az US szerveren már nincs kissrac csatorna (elvileg), vagy valaki odament és csinált esetleg? :) -
Ja és a T29-es füles tornyához: én felraktam, megéri. Plusz látótáv, HP miatt enyhénszólva is marhaság az alap toronnyal használni.
Igen, a füleg sérülékenyek, de messziről lehetetlen eltalálni, közelről meg nem fogják a 2x2 pixeles fület lőni a tornyon, mikor ott a test is.
Hull down-ban már esélyes, mivel csak a toronyra céloznak, de szerintem emiatt nem kell hanyagolni. -
Párduc II-n alkotnak valamit majd...kisebb lesz maga a tank, pontosabb a 105-ös ágyú és gyorsabban is tölt újra, a motor pedig kevésbé lesz gyúlékony.
lammaer: látom neked még mindig mániád ez a "T32-t hülyeség megvenni mert ugyanaz mint a T29" :) Leírtam már párszor hogy mennyi előnye van:
- alacsonyabb, kevésbé találják el a testet
- gyorsabban tölt a 105-ös ágyú
- a torony körben sokkal jobban páncélozott és a formája is kedvezőbb (nincs csúcsos parancsoki kupola, valamint keskenyebb is)
- + 300 HP
- szemből +25mm páncél (ebben már nem lő keresztül a stug...)
Az 5x-ös szorzóhoz: remélem tényleg meghosszabbítják, mert aki dolgozik vagy pont vizsgázik (én), nem tud adnnyit játszani. Még kéne egy Maus, egy GW Tiger, meg OP-54-es. -
Adjunktus #19482 A SU-85 107mm löveggel nagyon táp Tier 5-ben.Igaz,hogy a KV-ra is föl lehet rakni a 107-est,csakhogy a SU-n sokkal gyorsabb.Másrészt nagyon nehéz észrevenni még mozgás közben is.És ha már a mozgásnál tartunk,akkor az az 55km/h se gyenge.Ráadásul fordulékony is.Semmi nem szaladja körbema light-okon kívül.
Ezek mellett a kevés hp meg a papírpáncél csak egy dolog.:D -
Neutralpoint #19481 Thx a választ a medekkel kapcsolatba, orosz TD (SU-85) ütős ha betalál.
könnyedén hitel negyed hp-kat minuszba, saját tierben meg egyenesen 1shot 1kill. -
This No All #19480 Én is most a Su-152-t hajtom. Az alap ágyúja után rögtön a legutolsót tettem fel. Az alappal félelmetes 1 lövés 1 halál mutatót hozott amíg használtam az esetek többségében. Pontatlan, de mákom volt és sokszor talált, akkor meg sebzett is 700at - Tigris fele élete. Aztán felpattintottam az uccsó csúzlit, az megy félelmetes gyorsan lő, 9et percenként, ezzel simán meg tudtam fogni 1v1ben egy panthert, láncalpát dobálta lefele, így nem ért mellém. Ez az ágyú annyit sebez és üt át mint az ISek ágyúi. 175ös penetrálás kevés sajnos, 9es tankokon nem sokat tud rontani. -
Adjunktus #19479 Egyenlőre egyértelműen Orosz.Feltéve,ha nem csinálnak valamit,hogy összébhozzák a medeket.Kevés esély van rá. -
Neutralpoint #19478 amcsi vagy orosz medium, ez a kérdésem, melyiket érné meg fejleszteni? -
Adjunktus #19477 A korábban jegyzett eszmefuttatásomból (TD vs Tankok.Miért is jobb a tank címen)kihagytam egy fontos tényezőt.Nem lenne korrekt ha nem pótolnám.
Mégpedig a gazdaságosság.Sokkal kevesebb költségen lehet futtatni a TD-ket mint a Tankokat.
Ha valaki nem igazán akar prémiumozni,az is gond nélkül fent tud tartani egy high tier TD-t.Persze csak ha nem teljesen tehetségtelen.:D
Na így már 3 dolog van amiért esetleg a TD-t lehet favorizálni a Tankokkal szemben.
1.Tűzerő.
2.Álcázhatóság. Sajnos csak az Orosz TD-k esetében igaz!
3.Gazdaságosság. Megjegyzem itt is van kb 1.5x-es szorzó a JagdTiger kárára az Object-el szemben.De még így is fönt lehet tartani. -
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de tegnap pl tőlem nagyjából 50 méterre állt egy Sherman. Modtam is magamban, hogy na akkor most rommá lövöm, amúgy is utálom. Ehhez képest épphogy túléltem, mert 3x rálőttem, 2x kézi, egyszer autoaimmal, 100%os legénységgel, és NEM találtam el baszki. :)
A negyedik lövésem ért csak célt. Akkor visszatettem a másik 122-est, és attól kezdve érdekes módon pontossá vált. -
Az előbb futtában lőttem ki egy Leót IS nagy ágyúval.