banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Azért nem olyan gyors az IS-7-es. Csak papíron megy 50-et az esetek többségében 32-33 km/h-ig tud gyorsulni értelmes tempóban. Utána már borzasztó nehézkesen gyorsul, csak a városi pályákon vagy dombról lefelé éri el az 50-et.

Annak ellenére, hogy ódzkodtam megvenni az IS-4-est (mert nem tetszett annyira ahogy kinéz) nagyon megszerettem. A mozgékonysága még épp kielégítő, a tűzgyorsasága szerintem elég kicsi, de a tűzereje megfelelő. A páncélzata pedig kiváló. Annyira, hogy az már szerintem is OP. Még a valódi IS-4-eshez képest is erős az oldala futóműnél. A többi jó, de a futóműnél bekapott találatok nagy része nem okoz sebzést, csak a lánctalpat lövik le. Ezt egy ilyen futóművel rendelkező harckocsinál elfogadhatatlannak tartom. A németek által használt átlapolt futóműnél még azt lehetne mondani hogy jól van, ott valóban nehéz penetrációt elérni a harckocsitesten a futóműnél. Esetleg még a nagy futógörgős gépeknél is lehetséges lenne (T-34, T-44, T-54, IS-7).
    A garázsban jobban megtudtam nézni és nem is olyan csúnya, sőt előről kifejezetten tetszik.

Az IS-7-es oldalpáncélja gyengébb, ami mondjuk reális is lehet nem feltétlenül kell erősebbnek lennie. Szemből talán jobb mint az IS-7, bár ezt nem nagyon vettem észre. (De jó lenne látni egy páncélzati képet a valós esetleg a WoT-os IS-7-esről, ahol az elvékonyodásokat is feltüntetik értékekkel vagy arányos rajzzal.) A javítási költsége viszont brutális, 25k felett van és ha jól emlékszem 5%-al növelik majd, ehhez jön, hogy az ára se kicsi. Ezek tükrében lehet nem éri meg az IS-7 a kicsit nagyobb tűzgyorsaságért és jobb mozgékonyságért. Pláne úgy nem, ha feláldozzuk a korábbi tankjainkat érte. Mert nem biztos hogy fenntudjuk tartani addig, amíg tényleg ráérzünk az új harckocsink gyengepontjaira és hatékonyak leszünk az ellenfél tier 10-es gépei ellen is.