418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #19554 Atya ég én meg még mindig az IS 3-ért teperek és nemtom hogy lesz meg rá a pénz (800 000-em van és 2 és fél milla a gép). Mondjuk nem is játszottam sokat de látom ti aztán nagy kockák vagytok
-
crossy104 #19553 IS3,IS4,IS7,GW Panther,SU-152,T43,Sherman.Most ezek lettek. Ja és 8 milla.Annyit toltam, hogy kiesik a szemem.De megérte. -
Szakesz #19552 Holnap visszatérnek az artyk, s holnapután már egy se. :) -
crossy104 #19551 Akkor holnap reggeltől visszatérnek az arty-k.Kiváncsi leszek holnap mennyi nagy tank fog rohangálni. -
Jó, nekem a kezdő az a GMT, én így jegyeztem meg, nem úgy hogy UTC. De oké vágom szóval reggel 7 óra magyar idő szerint. Ez a lényeg :). -
De sima UTC-t írtak, ami a londoni idő nem?:D
szerk.:
de most néztem, akkor holnap hétig :D -
7 óra? -
lammaer #19547 Meg fogsz lepődni, az GMT+1 az az UTC+1 -el azonos.
Csak keverik a szart :)
okosodj -
Wlanseraf #19546 aham:) -
UTC, és mennyi az GMT+1ben? -
Wlanseraf #19544 Launcherben az van hogy Jan 20 6:00 UTC -
Nem reggel 6 ig lesz. -
Bár tudom, hogy mindenki tolja ezerrel, de lehet már tudni, hogy kitolják-e hétvégéig a bonust? -
Nah így kell blokkolni a bejövő forgalmat :
-
lammaer #19540 Nahát, én már többször találkoztam vele csatában, sokszor kérdezgettem is hogy magyar-é, de soha nem volt semmi válasz...
Aztán feladtam... -
davidbog #19539 A T-54 közepes harckocsi volt eredetileg is. Az saját gépeik közül az oroszok először a T-62-t hívták mian battle tanknak. Amik az előtt voltak azokat kategorizálták. Szerintem amíg külön voltak nehéz harckocsik addig nem beszélhetünk main battle tankokról, tehát a '60-as évekig nem. Ekkor koptak ki a nehézharckocsik és ekkor lettek a közepes harckocsik tűzerőben is egyenrangúak a nehézharckocsikkal. Innentől kezdve már nem nagyon maradt jelentős előnye egy nehéz hk-nak.
Eagle: csak annyit lehet tudni, hogy átdolgozzák a szovjet fát, konkrétumokat nem?
Kiváncsi leszek mi hogyan módosul, mert a magas szintű heavyknél nehéz lesz jól változtatni. Szerintem az IS-4 hiába jól páncélozott, azért az IS-7 még mindig jobb védelemmel bírt (csak ez valahogy a játékban nem érződik). Minden másban hátrányban volt, messze nem egyenrangúak. De a játékban ettől függetlenül megcsinállhatják tier 10-esnek. Még az IS-6-ost hozhatnák be, esetleg a makettként létező IS-5-öst. De egyik se olyan nagyon erős, kicsit jobbak mint az IS-3. Tehát pont a tier 9-es fog megint "sántítani". Csak nehogy az M103-ason vagy esetleg a későbbi Conqueroron felbuzdulva bedobjanak valami Object 277, 278, 770 féleséget. :)
A medium tankok és a TD-k részét még meg lehetne piszkálni, ott még van egy pár dolog amit be lehetne rakni. -
Durva ez a pár bónusz nap.
Szereztem pár új tankot: T43, VK4502P, M4A3E8 Sherman, M6 heavy tank, VK 3002DB. És nem sokára lesz Hummelem, talán egy kicsit tudok haladni az IS3 felé, valamint a Ferdi legnagyobb ágyúja felé. Meg ááhh ha így haladok pár ezer XPt szerzek a T29hez stb...nagyon állat :). -
SZU #19537 Cseles voltam!
Elmagyaráztam, hogy ha ma akár csak 20 vesztes csatát lenyom, az olyan, mintha én játszottam volna a bónusz nélkül 100 átlagos csatát. Ha ma meg holnap nap közben játszik legalább 1-1 órát, én este nyomom 2 órát, (a haverom meg utánam lép be 2 órára) akkor (ha hétvégén nem lesz bónusz) a hét végén nem fogok játszani! ;) -
yossarianHUN #19536 Ez persze ilyen szigorúan nem igaz, könnyű tankok például vannak de inkább csak rendfenntartó, gyalogság támogató szerepben használják őket, komoly harctéri jelentőségük nincs. A main battle tank pedig pont a közepes és nehéz harckocsik egybeolvadásából alakult ki. -
yossarianHUN #19535 Hát a Pershing hivatalosan is az volt, ezen nincs mit magyarázni a T-54 pedig az egyik első olyan tank volt amit main battle tanknak lehet nevezni. Manapság már nincsenek könnyű, közepes és nehéz tankok, csak ilyen univerzális darabok amikre egy nemzet vagy katonai szövetség esküszik, lásd M1 Abrams, vagy akár mondjuk egy T 62. Plusz ha gyakorlatiasabb oldalról akarod megközelíteni nézd meg a T-54-et. Méretre kábé feleakkora mint mondjuk egy KT, ötvennel repeszt és ott van a 41 tonnás tömege. Ezek után elég nehéz lenne nehéz tanknak nevezni. -
crossy104 #19534 Én Rammert, +15% páncél védelmet, ill. álcahálót tettem rá. -
crossy104 #19533 Itt a válasz az IS7-re.
Victory!
Battle: Pagorki 2011. január 19. 16:14:15
Vehicle: IS-7
Received Experience: 8 424, credits: 392 887 -
[joke]
Milyen fenyegetéssel vetted rá, hogy neked farmoljon? :D
[/joke] -
Szakesz #19531 Ezt nem elég így önmagában vizsgálni, mert egy IS-7/Maust tier 8 alatti tank nem nagyon sebzi, míg a T30-t vígan sebzik a tier 6-os tankok is.
Egy T30 mire végigverekedi magát a kicsiken jobban legyengül, mintha egy Maus tenné ugyanezt, s emiatt kiszolgáltatottá válik.
Amit említettél pedig egy bug (lánctalpak közötti rés), amit elvileg javítanak fognak, s akkor a Maus lesz majd OP. :)
-
SZU #19530 Ha netalán valaki összetalálkozik ma, meg holnap napközben SZUsszan játékossal. Vegye tekintetbe, hogy az asszonyom játszik és kb. nyomja a W-t és odapörköl a pirosak felé! ;) -
Nem, olyan 85%-osra visszaesnek, ha 20'000 creditet fizetsz. 100%-osak csak akkor maradnak, ha aranyért képzed át őket. -
Mikor csak a torony latszik ki, a hull (test) pedig vedve van, pl. egy arokban all a tank. -
Neutralpoint #19527 Mi a rák az a Hull Down? -
Ha a t30/is7 hulye, es a tornyot lovi, akkor igen, ha a lanctalpak kozti rest lovi, vagy oldalt, akkor meg baszhatom, mert 1 is7 loves 20%, es kozben o meg tud korulottem forogni is. -
lammaer #19525 Amikor a tréning képernyőre lépsz, látod hogy mennyi lesz a képzettségük, attól függően hogy nem fizetsz, 20k credited fizetsz vagy 200 goldot fizetsz.
Minden szépen oda van irva :) -
lammaer #19524 Például azért mert a Panther is medium (44tonna) pedig gyak nem könnyebb mint a Pershing (46tonna).
Múltkor mintha lett volna róla szó, elég szubjektiv az hogy mi heavy és mi medium, főleg ha 2.vh és az utána következő korszakot hasonlítod össze.
Érdekes példákat hoz fel pl ez az oldal
link
pl hogy 39-40ben a PZIV is heavy tanknak minősült :) -
Hali. Ha van egy legénységem ami 100% és egy másik (USA->USA) tankba akarom őket átültetni, kifizetem az áttréningelést akkor 100% on maradnak? -
exoterm #19522 Hogy lett besorolva közepesnek ez a két tank?
-
yossarianHUN #19521 A Pershing először tényleg nehéz tanknak készült de aztán visszaminősítették közepessé hát ez van. -
Szemből a test legalsó része középen, valamint a torony is szerintem, az ágyú mellett rögtön bal és jobb oldalt.
exo: a Pershing a háború után már közepes tanknak volt minősítve.
Mi a kérdés? -
Megosztod velem? Lassan is7 tulaj leszek, és tudni szeretnél hol a gyenge pontja, hogy ne álljak úgy :) -
exoterm #19518 1, "The Heavy Tank M26 Pershing was an American heavy tank used in World War II briefly and in the Korean War."
2, The T-54 and T-55 tanks were a series of main battle tanks designed in the Soviet Union.
Magyarázatot kérek. -
lammaer #19517 Lehet csak kevesen tudják és azért nem lövik, de én nagyon csúnyán le szoktam osztani a T29-es tulajokat, akik mutogatják a fülecskéiket. A legjobb benne, hogy amikor megkapják az első "fülest", továbbra sem szoktak semmit csinálni, meg se moccannak csak bámulnak tovább, gondolom azt hiszik csak valami vak véletlen volt, mert "hát a T29 hull down módban sebezhetetlen", főleg holmiféle shermanok számára :).
Kap még 2-t, és már vége is, a fül baromi sokat sebződik (különben nemtom miért, csak azér mer ott van az optika?).
Tény, nagy távolságból nem lehet eltalálni, de a T29 tulajok nagyon bátrak, közel is ott vagiznak az ablakokban meg a domboknál a csikicsikuban.
Látótávolság: ezzel az elkefélt visibility rendszerrel az a +50m semmit nem jelent, ha te vagy a scout a T29-el azt már rég megette a fene. Sztem nem éri meg egy óriási biztonsági lyukért cserébe pont a T29 fő felhasználási területén (hull down).
------ T29 vs T32----
A T32 minden területen jobb egyértelműen nem állja meg a helyét.
Ágyú: pen és damage ugyanaz egy az egyben, ROF az 6.4 szemben a T29 6-jával.
Front turret: 279 vs 298, jelképes eltérés. A stock T32 turretről meg ne is beszéljünk, az visszalépés, de nagyon csúnyán (114mm)
Páncélzat: a front valóban jobb 20%-al, viszont az oldal és a hátulja egy az egyben a T29-é. Tehát a gyenge pontjai pont ugyanolyan gyengék mint az előzőjé.
De hogy tiszta legyen: ha valaki kigrindelte a T29-et, persze vegye meg a T32-t, kicsivel jobb, de 1 Tier nincs köztük - leginkább az ágyút hiányolom róla.
Elismerem, valószinüleg azért, mert a T29 a maga nemében sokkal jobb mint a többi Tier7.
Mindkettő áll a garázsban, és a T29-el sokkal szivesebben megyek mint a 32-essel. -
Szakesz #19516 Nos igen, ha egy Maus szembekerül egy IS-7/T30-cal, akkor valószínűleg megnyeri a csatát. Akármennyire is OP az IS-7, a Maus mégis simán kicsinálja.
Megvan a T30, alias T29 155mm ágyúval. Papír tank, de 2-3lövéssel bármit kiszedek. Már tier7 környékén is csak pont megfelelő a 102mm frontpáncélzat,tier10-nél pedig egyenesen siralmas. Igazán adhattak volna a fejlesztők legalább 127mm frontpáncélzatot neki, akkor talán nem sebez le holmi Kv-1S. :D -
Tegnap este lőttem ki egy IS7-est 2 lövésből T34-el, a butuskám szembe fordult velem így tudtam lőni a gyenge pontját, utána meg értetlenkedett hogy hogy csináltam.. Ettől függetlenül aztmonom hogy még mindig is7-em legyen mint maus :), a T30-at most tesztelem, ezért nem nyilatkozok róla.