A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #19517 Lehet csak kevesen tudják és azért nem lövik, de én nagyon csúnyán le szoktam osztani a T29-es tulajokat, akik mutogatják a fülecskéiket. A legjobb benne, hogy amikor megkapják az első "fülest", továbbra sem szoktak semmit csinálni, meg se moccannak csak bámulnak tovább, gondolom azt hiszik csak valami vak véletlen volt, mert "hát a T29 hull down módban sebezhetetlen", főleg holmiféle shermanok számára :).
Kap még 2-t, és már vége is, a fül baromi sokat sebződik (különben nemtom miért, csak azér mer ott van az optika?).
Tény, nagy távolságból nem lehet eltalálni, de a T29 tulajok nagyon bátrak, közel is ott vagiznak az ablakokban meg a domboknál a csikicsikuban.
Látótávolság: ezzel az elkefélt visibility rendszerrel az a +50m semmit nem jelent, ha te vagy a scout a T29-el azt már rég megette a fene. Sztem nem éri meg egy óriási biztonsági lyukért cserébe pont a T29 fő felhasználási területén (hull down).
------ T29 vs T32----
A T32 minden területen jobb egyértelműen nem állja meg a helyét.
Ágyú: pen és damage ugyanaz egy az egyben, ROF az 6.4 szemben a T29 6-jával.
Front turret: 279 vs 298, jelképes eltérés. A stock T32 turretről meg ne is beszéljünk, az visszalépés, de nagyon csúnyán (114mm)
Páncélzat: a front valóban jobb 20%-al, viszont az oldal és a hátulja egy az egyben a T29-é. Tehát a gyenge pontjai pont ugyanolyan gyengék mint az előzőjé.
De hogy tiszta legyen: ha valaki kigrindelte a T29-et, persze vegye meg a T32-t, kicsivel jobb, de 1 Tier nincs köztük - leginkább az ágyút hiányolom róla.
Elismerem, valószinüleg azért, mert a T29 a maga nemében sokkal jobb mint a többi Tier7.
Mindkettő áll a garázsban, és a T29-el sokkal szivesebben megyek mint a 32-essel.