418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• V43 1105
    Game Master, admin, stb.. :D
  • V43 1105
    3 meccset játszottam, elég volt, köszönjük...
  • Boron Power
    Úgy van ahogy mondod. Nem járták végig az utat, kicsit fogalmatlanok.
  • BoneDragon
    Azt hiszem nem kellett volna ez az 5x szorzó. Most a sok gyenge játékos is feltudott jönni t6-7 szintre és egy folytába vesztünk azóta, de komolyan. Figyeljétek meg!
  • Ymdar
    Azt már az elején megvettem a gépsárkányra
    Lehet, hogy ezért volt ez az első alkalom, hogy felrobbantam?
  • HappyHunter
    Ne ijesztgess... :D btw mi az a gm?
  • Szakesz
    Pedig velem ez minden csatában megtörtént, amíg rá nem szántam magam a wet ammo rack megvételére, s probléma megszűnt. :)
  • Ymdar
    Hát lehet, nem figyeltem a kiírást, mert könnybe lábadt a szemem :)
    Ilyen nagyon rég volt; utoljára talán a PzII-t lőtték ki egy lövéssel (leszámítva az artykat, de azok...)
  • Ulvar
    Ammo Racket találta el.
  • yossarianHUN
    Nem a lőszered robbant be? T-44-nél nem lenne csoda.
  • Ymdar
    Ez egy igen furcsa "csata" volt.
    Erre van valakinek épeszű magyarázata?

Lejött a hegyről és egyetlen lövéssel kidurrantotta a fullos T-44-esemet.
    Ilyen van?
  • yossarianHUN
    Hát igen, csak ne lenne olyan kis szopott gombóc xD
  • Szakesz
    Elnézést, BoneDragon hozzászólására írtam.

Sokan használják, mert gyakorlatilag több lövés pattan le róla (a beszámolók alapján). Amikor az IS-3-t próbáltam akkor a fejlesztett torony volt rajta, s már ott is sok volt a lepattanó. Nem volt okom panaszra.
  • BoneDragon
    Huh, látszik rég volt mikor még is3-at "tuningoltam" :D
  • Szakesz
    Egyébként írja, hogy milyen ágyúkkal kompatibilis. S az alap toronyra is felszerelhető a Bl-9.
  • yossarianHUN
    A BL-9 mindkettőre rámegy a forgási sebesség jól jön de a +20 mm páncél is.
  • BoneDragon
    Azt hiszem, csak a nagyobb toronnyal tudod felrakni a bl9-est. De amúgy is érdemes felrakni.
  • yossarianHUN
    Tudja valaki hogy érdemes-e az IS 3-mon rajta hagyni az alap tornyot? Mert ugye a kisebb T10-es gyorsabban fordul de az alapnak vagy 20 milivel vastagabb a frontlemeze. Megéri használni, vagy inkább maradjak az alapnál? Már meg van véve szval xp pénz nem jön szóba. Meg ugye az alap jobban is néz ki
  • szabii98
    Lehetne ilyen városos pályát kiválasztó cucc mert egyszerűen ott vagyok jó :D
  • BoneDragon
    Azon se lepődnék meg ha az valami gm lenne, mert amikor bannoltak, pont előtte volt egy olyan meccsem, ahol traktor volt.
  • Renegade
    nálam mausba ülve így néz ki (természetesen befolyásolja az ellenfél skillje, de hát az kb 10 mp alatt leszűrhető, hogy ki az ügyes, ki a béna): először a német tankokat lövöm, mert azokat könnyű, obj td elől elfutok, mert nincs esélyem, (JT meg nem ellenfél a papír páncélja miatt) utána lövöm az iseket
    persze, ha összefutok egy béna is7essel, akkor kilövöm, sőt kergettem már meg t30-ast is, csak szöszölős volt, mert gyorsan futott

p2: azt lövöm aki az oldalát mutatja
  • yossarianHUN
    És hány killel végzett a traki?
  • BoneDragon
    Szegény traktor :)
  • exoterm
    Jagdtiger meg az object 704 is megvan, egyáltalán nem ez a tapasztalatom.
  • HappyHunter
    Keresd a kakukktojást! :D

Egyébként ez valami durván OP traktor lehetett, mert simán lepattant róla a lövésem.

• exoterm
    De akkor legyen reális a ROF:
    "Loading was done by manpower and the rate of fire was only 1 round every 3 minutes."
  • szabii98
    KV-3al, JPz, PZIV, M3 Lee oneshot :))
  • Adjunktus
    A szemben feltünő Maus,JagdTiger páros közül,nyilvánvalóan a JT-t fogják először lőni.(legalább is a tankok.Az artyk valószínűleg a Maust.)
    Mivel könnyebb kilőni és ő a veszélyesebb ha visszalő.
    Én is ezt tenném.Ha történetesen Maus,JT,Object 3-as kerülne a látótérbe,akkor meg az Object lenne az elsődleges.Object,JT,Maus sorrendben.
    Az Object nagyot üt,ráadásul nagy valószínűséggel ő fog eltűnni legelőször.A JT lövege megintcsak veszélyesebb rám nézve mint a Mausé,tehát az lesz a következő.Még ha a Maus mindeközben"rohamoz"is.Nem fogja kikezdeni a menetszél,a parancsnok mellkasát,és a food killre nyáladzó artysok is őt fogják lőni.

Na persze ez elmélet.Ha ők is látnak engem,akkor könnyen előfordulhat,hogy mire felocsúdok,szétkapnak mint Üzbég paraszt a tangóharmónikát!
  • Renegade
    jaja, erre írtam régebben, hogy az average joe statjai: 48% win, 48% lose, akinek ettől eltér az a jó vagy a rossz játékos (kellően nagy minta esetén)
  • Szakesz
    Ez érdekes, mert egyik menetben minden lövésem talál, rólam minden pattan 5-6kill, a másikban semmit se találok el, minden lövést bekapok és a csapat 0killel zár.
  • ximix #20164
    Este jót játszottam megjött a kedvem a Tigrishez, de ma teljes káosz van mindenki solo gamét nyom vagy nem tom zsinórban már a 6.vereség :).
    Az össze esküvés elméletnek az is adhatott alapot,hogy az ellenség felén 3 platon is volt nálunk egy sem ami bizonyos előnnyel jár.
    A balance rendszer meg ha megfigyelitek jól működik, mert 50% körül mozog mindenkinek a győztes csaták száma Hall of Fame
  • Renegade
    na igen, ez egy olyan ötlet, ami mindenkinek tetszik, mindenki örömködik (vagy most már lájkolja?), de amikor arra kerül a sor, ha na babáim, holnap este HUN party, akkor meglepően sok kifogás érkezik T-2 órán belül :-)

• [NST]Cifu
    Mesélték, hogy volt wowhoz is 10$-ért valami gagyi "egyedi" hátas, azt is több százezer ember vette meg, pedig az igazi parasztvakítás, itt viszont teszem azt 400 órát megspórolsz, amit másra is fordíthatsz, mindösszesen 9000 FT-ért? Deal!

Az a 10$ valójában 25$ / 20 euro volt. Tegyük továbbá hozzá, hogy egy 12 milliós játékosállománynál vették meg ennyien.

Persze abban egyetértek, hogy igen, adott esetben jobb üzleti modell a sok farmolást pénzzel behelyettesíteni, ám azt a problémát nem tudod orvosolni, hogy nincs "tovább". Egy Tier VIII.-as KT után még van két további Tier, van hova fejlődni. A Löwe után nincs semmi.

Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegű hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja őket a puffogásom :-)

Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegű variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.

Erre egyébként van egy ötletem, csak a kutyának se fog kelleni:

Kell szervezni egy training-battle csatát. A két oldalt ki lehet balance-olni viszonylag könnyen, ha valaki nagyon kretén, akkor egyszerűen ki lehet rakni (legyünk őszinték, a magyarok között is akadnak ilyenek), ráadásul olyan mapon mehet a csata, amilyet a játékosok megszavaznak.

A King Kong méretű hátulütő persze az, hogy nem jár érte semmi, se pénz, se XP, se medál. Csak a játékélmény, meg jó csapat esetén a másik oldal gratulációja...
  • ximix #20161
    :) Francia GPF Self Propelled 155mm
    .

http://www.peachmountain.com/5star/US_Army_Ordnance_Museum_Late_Artillery.aspx

Méretben nem sok különbség van a két masina között így szemre
    .

• DummyBoy
    Na igen .. tegvap volt szerencsém EGY!!! olyan csatához amiben NEM volt Maus ...

Csodálkoztam is rendesen, hová lettek a T10-esek ... :(
  • Renegade
    drága prémium kütyük: nos ez jó üzlet mindenkinek, pláne, ha jobbak egy picit, mint a farmolható társaik.
    Kinek ne érné meg 2 hónap grindelést felcserélni 40$-ra? Szépen kigrindeled a neked tetsző medet mondjuk, és a kedvenc t9 tankod/td-d mellé veszel egy Löve tankot.
    Mesélték, hogy volt wowhoz is 10$-ért valami gagyi "egyedi" hátas, azt is több százezer ember vette meg, pedig az igazi parasztvakítás, itt viszont teszem azt 400 órát megspórolsz, amit másra is fordíthatsz, mindösszesen 9000 FT-ért? Deal!

Összeesküvés elmélet: Bár nagy konteóbuzi vagyok, de ebbe a játékba nehéz belelátni ilyet, aki online pókerezett valaha, az pontosan tudja, hogy milyen nagy esély van arra, hogy akár 100* szívj egymás után.

Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegű hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja őket a puffogásom :-)

Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegű variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.
  • crossy104
    Privi ment.
  • crossy104
    Ha megváltoztatjuk akkor mennyi idő múlva tud játszani?
  • BoneDragon
    O.o
    Lassan ott tartunk, hogy heavy tankokkal beállok az artyk mögé campelni.
  • crossy104
    Your account has been suspended.Reason.Prohibited nickname. Ezt irták a srácnak.