banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    drága prémium kütyük: nos ez jó üzlet mindenkinek, pláne, ha jobbak egy picit, mint a farmolható társaik.
    Kinek ne érné meg 2 hónap grindelést felcserélni 40$-ra? Szépen kigrindeled a neked tetsző medet mondjuk, és a kedvenc t9 tankod/td-d mellé veszel egy Löve tankot.
    Mesélték, hogy volt wowhoz is 10$-ért valami gagyi "egyedi" hátas, azt is több százezer ember vette meg, pedig az igazi parasztvakítás, itt viszont teszem azt 400 órát megspórolsz, amit másra is fordíthatsz, mindösszesen 9000 FT-ért? Deal!

Összeesküvés elmélet: Bár nagy konteóbuzi vagyok, de ebbe a játékba nehéz belelátni ilyet, aki online pókerezett valaha, az pontosan tudja, hogy milyen nagy esély van arra, hogy akár 100* szívj egymás után.

Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegű hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja őket a puffogásom :-)

Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegű variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.