A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mesélték, hogy volt wowhoz is 10$-ért valami gagyi "egyedi" hátas, azt is több százezer ember vette meg, pedig az igazi parasztvakítás, itt viszont teszem azt 400 órát megspórolsz, amit másra is fordíthatsz, mindösszesen 9000 FT-ért? Deal!
Az a 10$ valójában 25$ / 20 euro volt. Tegyük továbbá hozzá, hogy egy 12 milliós játékosállománynál vették meg ennyien.
Persze abban egyetértek, hogy igen, adott esetben jobb üzleti modell a sok farmolást pénzzel behelyettesíteni, ám azt a problémát nem tudod orvosolni, hogy nincs "tovább". Egy Tier VIII.-as KT után még van két további Tier, van hova fejlődni. A Löwe után nincs semmi.
Az elmúlt két napban én is túl sokat kerültem a láma csapatba, de sajna ilyen a variancia, nálam jobban csak a platon társaim várják az upswinget, mert bármennyire is értem a játékmenet ilyen jellegű hullámvasútait, annyira idegbajos tudok lenni, hogy bztosan zavarja őket a puffogásom :-)
Minnél kevésbé kasu az ember, annál jobban fogja bosszantani az ilyen jellegű variancia, még akkor is, ha nincsen ráhatása.
Erre egyébként van egy ötletem, csak a kutyának se fog kelleni:
Kell szervezni egy training-battle csatát. A két oldalt ki lehet balance-olni viszonylag könnyen, ha valaki nagyon kretén, akkor egyszerűen ki lehet rakni (legyünk őszinték, a magyarok között is akadnak ilyenek), ráadásul olyan mapon mehet a csata, amilyet a játékosok megszavaznak.
A King Kong méretű hátulütő persze az, hogy nem jár érte semmi, se pénz, se XP, se medál. Csak a játékélmény, meg jó csapat esetén a másik oldal gratulációja...