418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Nem mindegy mit lősz ki.
  • a.carkey
    Előbb nyomtam LS_Janiék ellen. 9ből 9 találat, 4 kilőtt tank, base defense, erre:

Victory!
    Battle: Abbey Thursday, January 27, 2011 10:00:23 AM
    Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
    Received Experience: 726, credits: 20,449

Tuti csökkentettek az 5xös után. Talán most visszaállítják ...
  • Forolto
    ez a VK45 hitelesebb,mint a mai állapotú.Lehet mindkettő lesz a játékban.
  • zalkad
    Szerintem elírta... "visibility value" lesz az
  • Forolto
    Attention!

With the release approaching problems of German tanks are going to get in the center of our attention.
    E.g. JagdTiger's invisibility value is too low, increase the speed of Tiger, King Tiger, JagdTiger according to their real-life values, etc.

Jóóóóóó reggelt vietnááááám,vagyis Overlord.:D

• Sir Charles
    Teljesen egyetértek azzal amit írsz, de...
    Amikor az egyik csapat veszít mondjuk 14-2-re azért az kicsit érdekes. Persze lehet ez is a normál játék következménye, csak az érdekes amikor nálatok füstölgő roncs mindenki, az ellen tankjai meg begördülnek a bázisra és mindenki 70-80%-on van.
    Vagy amikor egy Objekt 704 feltartóztat 4-5 Tier 9 tankot és kilövi mindet, mert lepattan róla minden lövés, a következő meccsen meg 3 lövésből kiszedi mellőlem egy Királytigris.
    Szóval inkább azt kellett volna írnom, hogy ÚGY TŰNIK sokszor, mintha a játék belenyúlna, annyira máshogy viselkednek a tankok egy-egy meccsen.
  • zalkad
    "A tomboló Leclerc tábornok saját maga hallgatja ki őket. Nem csinál titkot belőle, hogy eljátszották az életüket. - Miért vannak SS-egyenruhában? Azok visszakérdeznek: - A tábornok úr miért van amerikai egyenruhában?"

Erröl nagyapám története jut eszembe: leventeként került ki a nyugati frontra és 1945 áprilisában fogták el az amerikaiak. Mikor terelték ki öket a bekerített bunkerböl odaszólt neki az egyik haverja: "Na, ezt talán megusztuk"
    Erre az egyik amerikai katona tiszta magyarsággal odakiabált nekik: "Hát ti meg mi a fszt kerestek itt német egyenruhában"
  • noname23
    50% körüli egyet nyersz egyet vesztesz stat mindenkinél kicsit érdekes

+az is ami történt hummelsdorf-on t54-et fullra lesebzem fent a hill-en f2f-ben
    mert kicsit béna volt a kezelője 1x talált csak el közben de az utcsó 6% életénél olyan csodás lövést mutatott BE (ON vmi védelmi system bekapcsolt) hogy egylövésből szétkapta a járgányom
    jó tudom t44nél van ilyen de ez miért nincs fordítva is az már érdekesebb
  • DummyBoy
    Biztosan nem az ...

Következőre kérek normális magyarázatot.

Adott 3 tank. Az egyiken lévő ágyú átlag penetration-je 219. Ez minimum 164-es pen. A másik ágyújának az átlag penetration-je: 175 Ez minimum 149.
    A harmadikon az átlag pen: 160 - ez 120-as min ...

De segítek : 2 db T-54 és 1 Pershing ...

Ez a 3 tank pörög egy T32-as körül, amelynek a létező legnagyobb armorja az 89.

A 3 tank átlag 320 - 240 - 230-as sebzéssel rendelkezik = min: 240 - 180 - 172 ...

Ezek olyan 8,5 - 10-et lőnek percenként ... legyen 8,5 ...

De mivel olyan balfaszok vezetik mint én, legyen az, hogy a lövések fele lepattan vagy track.(Persze van egy rakás didöntgótrú is, de azt nem tudjuk hová tenni ...) 4 lövés percenként = (240 + 180 + 172)x4 = 2368 sebzés ...

Ennyi szakad a szerencsétlen T23-nak a nyakába percenként ... 1400 körüli HP-val miért is kell nekünk 2-3 percig lőni szerencsétlent?

B kérdés: Berongyolok véletlenül enemy támadóék közé: IS7, IS4, Object ... ding - ding - ding ... majd az oldalába kerülve kiszedem az Objectet, közben dingelek, szétszedem az IS4-est ... dingelek tovább ... majd a többiekkel együtt IS7-est is ... És én vagyok az isten ...

Majd a következő kör elején a VK3001H szemből 50%-ot leszed belőlem 1 lövéssel ...

A lényeg: elég régóta játszom már hogy nagyjából képben legyek a játék mechanikájával ... Tudom hogy vannak random dolgok ...

DE!!! Az elmúlt pár hétben történtek olyan események, ami kb 8 évadnyi munkát adna Muldönek meg Szkálinak ...

Ráadásul nem mindig a rossz végén állunk a &@Ð@@# -nak ...

Olyan dolgok történnek sokszor, amire nincs logikus magyarázat ... csak ez.
  • Eagle16
    Ma amúgy 11:00-tól 14:00-ig nem lesz szerver.
  • SZU
  • f24sg
    EZ biztosan hülyeség, még a készítőknek sincs érdekében, hogy így legyen.
    Magyarázat:

- a MESSZIRŐL leadott lövések a VK3002 jól döntött páncéljáról lepattanhattak joggal. (inkább örüljünk, hogy nem csak a T34-43-44-54-en működik az effekt.

- közelről lőve nagy ágyúval is ismert a jelenség, hogy akár critical hittekkel csörögsz 0, azaz nulla % sebzéssel. (nyilván AP gránátod lehetett, a HE messziről is jó)

-az, hogy a csapatod ~1/3-át 20 sec alatt kiszedik, az simán lehet normális játék következménye is. (jó flankolás, szerencsésen összejött találatok, össztűz, stb.)
  • Sir Charles
    Tegnap olvastam egy hozzászólást arról, hogy a játék eleve eldönti melyik csapat lesz a győztes, és e csapat tankjairól lepattannak a lövedékek, stb.
    Először azt gondoltam, hogy hülyeség, aztán tegnap volt egy meccsem, ami után elgondolkoztam ezen.
    T-29-el mentem 105 mm ágyúval.Kilőttem egy Jagdpanthert, majd találkoztam egy VK 3002-vel. Na ezek után ami történt, az csapta ki a biztosítékot.
    Kb 20 mp alatt 6 csapattársamat lőtték ki,én meg elkezdtem lőni a Vk-t.
    5 lövés pattant le róla messziről.(105 mm ágyú pen: 198 mm, VK legvastagabb armorja 90 mm)Na gondoltam közel megyek mert úgyse tud kilőni.Ezek után még belelőttem vagy 5-6-ot és mindösszesen 50%-ra tudtam levinni az életét.(Ugyan ezzel az ágyúval egy Minimausba 30%-ot sebeztem egy lövéssel.) Közben az ellen már vezetett kb:13-3 ra és odaértek hozzánk a nagyobb tankjaik és kilőttek mint a pinty.
    Szóval lehet ebben "a játék belenyúl a csata végeredményébe" valami.
  • a.carkey
    Azért elfogadnám legalább a toronypáncélzatát, de legalábbis amit beállítottak neki lepattanásra. :)
  • egonn
    A mostani leállásban a sok openes vérpityun kívül kapunk valami tankot is?(biztos volt már róla szó , de mostanában annyi mindennel van tele a topic)
  • erdos
    Ezt mondtam már régóta, a P2 egy az egyben ha ügyes a gazdija simán szétkap. A t54 nem a saját tierje ellen jó hanem az alacsonyabbak ellen de arra félelmetesen.
  • weissewolfe
    Tudnátok nekem segíteni?
    Olyan oldalt keresek,ahol megvannak a német ágyúkhoz használt lőszerek méretei.Teljes hossz,hüvely hossz,stb.
  • a.carkey
    OFF.

Ha már a szarás ... Az egyik kedvenc részem:
    Láttátok? :D

ON.
  • DonZorro
    Na Apa? Kezdődött már???
  • a.carkey
    Amióta Karélián, fent a hegyoldalban, TŰZÉRSÉG BELESZÓLÁSA NÉLKÜL elintéztem két T-54-et egy P2vel (enyém se volt fullos, de a 10,5es már megvan, és szemmel láthatóan az övék se volt fullos), azóta kussolok, és már annyira nem hiányzik a T-54. és számomra nem OP. Pontosabban: nem fosom össze magam, mint az elején, ha az ellennél feltűnik pár darab. Megj. - nem tudom ki hogy van vele - de mintha tegnap egyet se láttam volna ingame, pedig vagy 20 csatát este mégis lenyomtam ...
  • DummyBoy
    Én minden nap belépek, beköszönök, megnézem, ha fentvannak azok akikkel platoonozni szoktam, akkor platoon, különben megyek egyet az örömtankjaimmal és bye :)
  • noname23
    vissza
  • popey8
    Légyszi vki hírlevelet:)
    Nincs kedvem, se időm átböngészni 396 hsz.-t.
    A játékkal kapcsolatban vmi fontos?
  • Wlanseraf
    Na nekem is produkált újat a cucc:) 1 lövést kapok, NEM HE mert egy vk3601 nem sebez ekkorát egy Pantherbe HE-vel kilövi a lánctalpam és a lövegem, na most mi van?:)
  • lammaer
    HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ :)
  • Wlanseraf
    Na ez az.. én is német tankal szeretnék játszani:( de így is az lesz:)
  • Renegade
    megdöbbentő...én idáig elég jól bírtam (bár néha elöntötte a szar az agyamat), de mostanában kezdek egyre kevesebb lelkesedést mutatni a játék iránt, az aránytalanság miatt (ha lenne szovjet tankom, vagy a német ág lenne az op, akkor biztos nem idegeskednék).
  • Wlanseraf
    Látod még mindig tud újat mutatni a game:D
  • Renegade
    ma új csoda történt: belementem hátulról egy t-54be (p2-vel) és nekem leesett a lánctalpam ő meg vidáman továbbment.
  • gauntka
    Oké, köszönöm!
  • Eagle16
    8.8 cm KwK 36 L/56
  • gauntka
    Típusára gondoltam:P
  • RatBaG #20962
    a legnagyobbat. nincs mit!
  • gauntka
    Helló!

Azt szeretném megkérdezni,hogy VK 3601(H) típusú tankra milyen ágyút érdemes felrakni?

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Wlanseraf
    Valaki úgyis berakta volna:)

Sebzek nem sebzek nyígás volt:) kb.
  • Tuvok #20959
    Grr ..
  • Zsolt7411
    Jah értem de ne idegeld magad ezen.
  • Wlanseraf
    Kiütheti-e Kiszelt Liptai?
    Martonyi: Felülvizsgáljuk a médiatörvényt
    Az influenza B vírusa két áldozatot szedett
    A NASA legyőzi a hangrobbanást
    VV Gina: Sztárokkal, politikusokkal is lefeküdtem
  • Tuvok #20956
    133 új üzi, jöhetne a hírlevél valakitől, aki nem lammaer .
  • nobodyattis
    én úgy számolok hogy azt a 5000 Forintot kibírom 1 hónapba azt másra is elbaszom értelmetlen dolgokra. ami ebbe belefér az meglesz a többi nem.Remélem nem szálnak el és tényleg 2000-2500 forint körül lesz 1 hónap premium