banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Biztosan nem az ...

Következőre kérek normális magyarázatot.

Adott 3 tank. Az egyiken lévő ágyú átlag penetration-je 219. Ez minimum 164-es pen. A másik ágyújának az átlag penetration-je: 175 Ez minimum 149.
    A harmadikon az átlag pen: 160 - ez 120-as min ...

De segítek : 2 db T-54 és 1 Pershing ...

Ez a 3 tank pörög egy T32-as körül, amelynek a létező legnagyobb armorja az 89.

A 3 tank átlag 320 - 240 - 230-as sebzéssel rendelkezik = min: 240 - 180 - 172 ...

Ezek olyan 8,5 - 10-et lőnek percenként ... legyen 8,5 ...

De mivel olyan balfaszok vezetik mint én, legyen az, hogy a lövések fele lepattan vagy track.(Persze van egy rakás didöntgótrú is, de azt nem tudjuk hová tenni ...) 4 lövés percenként = (240 + 180 + 172)x4 = 2368 sebzés ...

Ennyi szakad a szerencsétlen T23-nak a nyakába percenként ... 1400 körüli HP-val miért is kell nekünk 2-3 percig lőni szerencsétlent?

B kérdés: Berongyolok véletlenül enemy támadóék közé: IS7, IS4, Object ... ding - ding - ding ... majd az oldalába kerülve kiszedem az Objectet, közben dingelek, szétszedem az IS4-est ... dingelek tovább ... majd a többiekkel együtt IS7-est is ... És én vagyok az isten ...

Majd a következő kör elején a VK3001H szemből 50%-ot leszed belőlem 1 lövéssel ...

A lényeg: elég régóta játszom már hogy nagyjából képben legyek a játék mechanikájával ... Tudom hogy vannak random dolgok ...

DE!!! Az elmúlt pár hétben történtek olyan események, ami kb 8 évadnyi munkát adna Muldönek meg Szkálinak ...

Ráadásul nem mindig a rossz végén állunk a &@Ð@@# -nak ...

Olyan dolgok történnek sokszor, amire nincs logikus magyarázat ... csak ez.