418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nos, mivel a titkos meccsméking szisztem is elég érthetelen szinten működik, semeddig nem tart megoldani, hogy 1 oldalra kerüljenek a győztesek, a másikra a vesztesek, és a vesztes oldal kap +20% dispersion-t és -20%-os penetration-t és kész ...
Ugye mint a talál az arty vagy nem ...
De ez csak összeesküvés-elmélet persze ... -
Szerintem a háttérben ugyanazok állnak, akik a WoT -ot fejlesztik, és direkt ilyen szutyok, hogy a WoT még jobbnak tünjön, és hogy lássa mindeni, csak gagyi alternatívák léteznek
-
exoterm #21152 Bolondok ezek az oroszok.
-
Hát én elő se vettem a JP-t azóta, hogy már csak a híre is felmerült a tier 9 mediumoknak . Egyszerűen nincs értelme TD-be ülni .
JT is halálra van ítélve egyedül, márpedig ugye mindig egyedül van, nem létezik olyan csapattárs, aki ne a saját érdekeit nézné, és véletlen odaszegődne egy nagyobb TD mellé fedezni a valagát . NINCS . -
JP viszonylag keveset találkozik T-54 -el szerintem, a többi medium meg azért ölhetö kategória. -
Nálam ez 20-80 volt eddig, de a ma reggeli élmények miatt lehet tovább billen a mérleg .. a legszarabb mások faszsága miatt veszíteni állandóan .
17 meccset vesztettem el zsinórban, 17.-ben egy Maus maradt ellenem, én T32-ben ... kiléptem a faszba, semmi értelme nem volt . -
Tulképp én is, de a mediumok erősítésével végképp értelmetlenné váltak a TD-k .
Mondjuk a 4-5 hónappal ezelőtti helyzethez képest ma már szinte alig lehet velük elérni sikert . -
Wlanseraf #21147 Én két dolog között vacilálok.. vagy feladom a Német oldalt teljesen és orosz mindenből, vagy uninstall a gecibe... 30-70% kb most az arány..
Előbb KT-al mentem IS4 jött szembe(tudom 1 tierrel nagyobb) de 7 löést tudtam leadni rá 6-ot az oldalába 1-et a hasa aljába.. eredmény első lövéssel 15% lekaptam belőle... utána meg a kibaszott nagy semmi......... -
Pedig a JP -ig el szeretnék jutni a fullosban majd, azzal játszottam eddig a legjobbakat a Tigris I mellett. -
Vagy várjcsak... Ez nem Tuvok?
-
Tudtam én, hogy ö tekergeti azokat a bizonyos gombokat a háttérböl. -
Mit is mondhatnék erre?
Talán csak ennyit. -
Háde ezt mondom :)
Annak ellenére, hogy én is elhiszem hogy a Hummel minden csata elején kap egy flag -et: "pontos" vagy "pontatlan"
-
Most komolyan... az amúgy is néha kritikán alul teljesítö match making systembe beletettek volna egy ilyen rendszert? Egy ilyen lusta és béna fejlesztö bagázs? :)
Mikor még azt sem tudják megoldani, hogy a 8 db OP-45 tankból ne 7 db kerüljön egy oldalra?
Tényleg azt figyelgetné a rendszer, kinek hány százalékos a winrate?
"Nemá... Nemá..."
-
A jelenlegi public játékmód, véletlenszerűen sorsolt társak mellett a győzelmi aránynak statisztikailag 50% körül KELL alakulnia!
#21033 -
Fullosan ér valamit, amúgy szopás .
Manapság meg csak matchbox, lehetetlen nem eltalálni, lehetetlen nem átlőni .
Néha már a JT-ben is kicsinek érzem magam, az ilyen T-54 féle féreg kreálmányokat tekintve pedig a hátrány, hogy maguk a nehéz TD-k iszonyat lassan forgó, ritkán lövő tornyok, sajnos egyre leküzdhetetlenebb . -
16 meccs, 3 tank, 0 győzelem :)
Játékkedv a béka segge alatt, uninstall hangulat a köbön . -
A Ferdi sem rossz, csak valahogy nem érzem szemből a 200mmt ... -
Pedig a Ferdiig nem is olyan rossz az! Sőt. -
Hogy minden bénának legyen azért némi sikerélménye olyankor is, ha bár semmit sem tett a győzelemért, de mégis betehesse hazája WOT fórumára azt a képet, ahol 14:1 arányban verték meg az ellent, és ezáltal azt gondolja: áhh, milyen qurva jó vagyok, milyen jó, és továbbtolja a játékot, fejlődjön, vegye a goldot egészen addig, amíg rá nem jön, hogy béna, mint az állat és semmi esze nincs ehhez a játékhoz? :) -
Német TD ? Noooormális ?
Soha többet ... -
Az 50% -os összeesküvéselméletre igazából van egy alapvetö kérdésem, ami egymagában bedönti szerintem az elméletet :)
"MIÉRT?" -
Még az "5x napokban" játszottam a ferdivel, de úgy hogy JP -röl kezdtem, és uccsó pillanatokban meglett a JT.
Így nem tudtam átérezni mélységében a "szopás" nyújtotta örömöket.
Leírásaitok alapján viszont elég sötét fellegeket vélek felfedezni a teljes játék megjelenése utánra tervezett német TD ágon történö haladásom egén. -
A legnagyobb gond még a kanyonnál, ha mondjuk tényleg lendületböl is támad a csapat és lehetöleg mindenki, akkor:
1. azon a szük helyen max 2-3 tank tud átmenni egyszerre
2. amint megkpja az elsö a találatot, leblokkol és ahelyett, hogy menne tovább inkább leáll és eltorlaszolja az utat a többiek elött, és ehhez még lánctalálat sem kell... elég ha pofánlövik és megijed. Ezerszer láttam ilyent. Ebben az esetben a legjobb amit tehet, ha rohan elöre... valszeg kinyirják, de legalább addig is magára vonta a tüzet, és utat engedett a többi tanknak, ami ugye több ágyu, plussz hirtelen sok piros pötty az ellenség képernyöjén, ami ugye pszichológiailag is hatásos.
Szóval kivitelezhetö lenne a kanyon felöli támadás, de ahhoz az kell, hogy senki ne álljon meg a zászlóig.
Ez kb. lehetetlen random csapatnál, klánmeccsen vagy companyban viszont eröltetném a dolgot.
Tegnap láttunk rá egy példát kampinyovkán, hogy az ellen 3 perc alatt szinte bedarált minket. Egyszerre rusholtak a házak felöl, csak ott cseszték el, hogy túl korán jöttek, így a mi nehéz tankjaink nem jutottak el a templomig meg dombig, és még vissza tudtak fordulni segíteni.
-
Na meg hogy miért jó egyes csapattársaknak ész nélkül hülyére lövetniük magukat a kör elején, kezdve a tier 9-10-ekkel ... 
Ezek miatt 1 óra alatt nem bírtam 3 tankból egyikkel se kivenni a duplázót . Vicc ez az agyatlan lúzerkedés is már . -
Nevetséges, sőt szánalmas már ez a romulán álcázás, orrom előtt alig 50m-re tűnik el egy tigris egy teljesen nyílt mezőn, ő meg a társai 10 lövéssel tudtak kivégezni, azt se tudtam honnan kapom meg kitől, csak fogy az életem, ellenség meg sehol .
"Shooting unmasks your position"
Szánalom
-
Gondolom a 128as van fent ... -
nobodyattis #21127 Victory!
Battle: Ruinberg 2011. január 28. 9:01:06
Vehicle: Ferdinand
Received Experience: 2 204 (doubled for the first battle each day), credits: 32 502 lehet fredivel aratni ha elosztom kettővel akkor is 1100 de tegnap a dupla 3600Xp volt fredivel -
Én úgy vettem észre, hogy ha egymás után nyomod, akkor 4 győzelem, 1 vereség az átlag. Minden 5. csatában úgy mennek át rajtunk, mint kés a vajon (ls. tegnapi KV esetem!). Szóval valami nem kóser. Van, hogy úgy lövöm át a T34et a hosszú csövű 10,5essel KTn, hogy lemegy belőle egy rakat HP, van hogy 6 is lepattan egy KVról. Ilyenkor hallom chaten, hogy másnál is ez van ua csatában. Szóval SZERINTEM SEM OK valami. Lehet, hogy rémkép, és éppen atom idióta csapatot fog ki az ember (van rá példa), de hogy hasonló tankokon úgy gázoljon át az ellen, hogy alig sérül, na az már vicc. Szóval vannak csodák, de egy kicsit idegesítő amikor A20 meg leo kilőve, de minden más enemy életben, míg mi úgy pusztulunk, hogy egyet se lőttünk ki, pedig nem kis szarokkal vagyunk. Tegnap pl. két magyarral kerültem össze (nem platoon), és érdekes módon nyertünk, pedig totál vesztésre álltunk. Tehát igaz az, hogy a jó társ az jó társ, de volt olyan is tegnap, hogy egy IS7el ketten, majd egy IS3 is csatlakozott a buta el haleff vagy min le a hegyről és JT, IS7, P2, T54, T30 ellen csatáztunk egyet de úgy, hogy mindent bele. Annyira durva volt amikor úgy sikerült mozogni, hogy EGYMÁST találták el, amikor ránk lőttek. :) És kinyírtuk hárman az IS7et, a T30at, a P2t, levittük 1%ra a T54et, és a JTnél is vagy csak 25% maradt. Hatalmas fun volt. Veszítettünk ennek ellenére, mert a gyáva team ott kempelt a tetőn ... De hogy miért is írom ezt le? Mert közvetlen közelről vagy 14 lövés pattant le a KTmről. Szóval valami nem stimmel, és félek, hogy fehérorosz "barátaink" gépileg szólnak bele a harcba random battlenál. -
Ha kell a minimaus, igen. -
Pont arról volt szó, hogy ha nem platoonban, vagy tank companyban tolod, akkor 50 % körül fogsz kijönni, mert véletlenszerűen melléd kerülhet gyakorlatilag mindenki.
Ezt mutatja a te statod is különben: http://game.worldoftanks.eu/accounts/500141675-Peter_Waffen/
Nyilván ha van egy olyan tankod, amivel már tudod befolyásolni a játék kimenetelét, és viszonylag jó vagy, akkor ott már lehet több mint 50 % a sima public játékban is.
(Én statom: link) -
egonn #21123 A ferdivel is az a baj mint a tigrinccsel!Azt hiszitek h mert egyel magasabb tier mint a jpanter legyőzhetetlen:)De: alapból tán a leglassabb,először ugye az ágyú is gagyi,stb.Mint mindegyiknél ha fullos lessz akkor egész megbízhatóan lehet irtani a hasonló tierű ellent.De nagyon lassú!Ámbár ha hozzászoksz a tempóhoz nem lessz döbbenet a JT sebessége:).(ezt már leírták vagy 100-szor) -
A Ferdi akkora szopás alapon, hogy mikor először megvettem, pár nap alatt el is adtam a fenébe, buktam is rajra majdnem 2 milliót .
Mikor másodjára megvettem, erőt vettem magamon, a motorokat kínkeservesen összehoztam, az ágyút meg az elit járművekkel termelt free xp-ből vettem meg .
Fullosan már egész szerethető, addig viszont -
Nem volt meg a lánctalp, így nem engedte meg felrakni. Most megszereztem a lánctalpat, fel is raktam a 105öst. Nem valami nagy szám ez sem. Alig tudok valamit átlőni vele.
Nem értem, hogy miért nem lehet felrakni a Ferdire a hosszú csövű 105öst. Az legalább átüti a páncélt.
Ez a 128as ágyú viszont embertelen nagy szívás, hogy 65k xp kell hozzá. Főleg úgy, hogy alig csordogál valami még ezzel a 105össel is. Ezt kicsit elszúrták, szerintem. A 88assal kevesebb XPt szerzek, mint a JPvel szintén a 88assal. Nem értem, miért.
Még a rohadt motorokat is ki kell fejlesztenem. Embertelen szívás lesz ez. Egyáltalán érdemes a 128as ágyú előtt költeni a motorokra? -
A 88-assal nem sok kárt tudsz okozni másokban, viszont a JP-ből át kellett hoznod a 105-öst, hogyhogy nem az van rajta ?
A 128-asig szopás, kín, és szenvedés, de ha megvan, onnantól brutál . -
Senki nem panaszkodott még a Ferdi iszonyatosan alacsony XP szorzójára? Ha kiköpöm a belem, akkor se megyek 900-1k xp fölé (premiummal). 88-as ágyú van egyelőre rajta. -
crossy104 #21118 Igazad van.Azért bízom benne, hogy a törlés után változni fog a helyzet.Szerintem az USA szerveren nem volt ennyi idióta.Jelenleg csak azért élvezem a játékot, mert a munkatársaimmal hárman szakaszban toljuk, skype-val beszélgetve közben. -
A sok kis rambó szarik a vilgra ő a legkirályabb tankpusztító,
ő mindent jobban tud mint te, az ő taktikája a legjobb, őt nem lehet korlátok közé szorítani mert neki ne mondja meg senki mit csináljon
-
crossy104 #21116 Szerintem ez helyzet a következő dolgok miatt van.Szinte mindenki megvette amit akart.Túl hosszú a béta és már unják.Tele vannak lóvéval és nem érdekli őket ha kilövik.Vannak akik szintén nagy vassal járnak, de nincs pénzük ezért kempelnek.Kis tankkal nem hajlandó menni, mert az gagyi.Vagy csak egyszerűen hülyék a játékhoz.Vannak olyan elme roggyantak is mint a tegnapi meccsben a NYOLC! Gw Tiger. Egymást lőtték folyamatosan azon versenyezve ki a jobb ellen arty-ban.Sorolhatnám napestig. -
Adjunktus #21115 "Az ember mindig a kavicsokban botlik el,soha nem a hegyekben!"(Kinai mondás)Elég okos volt?...
Igazából valószínűleg az van amit leírtál.Már jóformán mindenkinek van nagy tankja aki akart.
Ettől függetlenül régebben sem volt tele a szerver taktikai géniuszokkal.És ha megfigyeled,akkor látod,hogy itt is mindenki agytröszt!
Eddig még a vesztes csaták miatt,mindenki hülye volt rajtunk kívül!Úgy hogy te még szerencsés vagy,hogy egy ilyen szellemóriás társaságba kerültél,ahol mindenki Manstein-i magasságokból figyeli a történéseket,és pillanatok tört része alatt lebasz bárkit,aki egy kicsit is eltér az álltala brilliánsnak vélt taktikától.
De ez jól is van így.Minek mennék máshová?Ott úgy is csak analfabétákkal találkoznál!