banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Én úgy vettem észre, hogy ha egymás után nyomod, akkor 4 győzelem, 1 vereség az átlag. Minden 5. csatában úgy mennek át rajtunk, mint kés a vajon (ls. tegnapi KV esetem!). Szóval valami nem kóser. Van, hogy úgy lövöm át a T34et a hosszú csövű 10,5essel KTn, hogy lemegy belőle egy rakat HP, van hogy 6 is lepattan egy KVról. Ilyenkor hallom chaten, hogy másnál is ez van ua csatában. Szóval SZERINTEM SEM OK valami. Lehet, hogy rémkép, és éppen atom idióta csapatot fog ki az ember (van rá példa), de hogy hasonló tankokon úgy gázoljon át az ellen, hogy alig sérül, na az már vicc. Szóval vannak csodák, de egy kicsit idegesítő amikor A20 meg leo kilőve, de minden más enemy életben, míg mi úgy pusztulunk, hogy egyet se lőttünk ki, pedig nem kis szarokkal vagyunk. Tegnap pl. két magyarral kerültem össze (nem platoon), és érdekes módon nyertünk, pedig totál vesztésre álltunk. Tehát igaz az, hogy a jó társ az jó társ, de volt olyan is tegnap, hogy egy IS7el ketten, majd egy IS3 is csatlakozott a buta el haleff vagy min le a hegyről és JT, IS7, P2, T54, T30 ellen csatáztunk egyet de úgy, hogy mindent bele. Annyira durva volt amikor úgy sikerült mozogni, hogy EGYMÁST találták el, amikor ránk lőttek. :) És kinyírtuk hárman az IS7et, a T30at, a P2t, levittük 1%ra a T54et, és a JTnél is vagy csak 25% maradt. Hatalmas fun volt. Veszítettünk ennek ellenére, mert a gyáva team ott kempelt a tetőn ... De hogy miért is írom ezt le? Mert közvetlen közelről vagy 14 lövés pattant le a KTmről. Szóval valami nem stimmel, és félek, hogy fehérorosz "barátaink" gépileg szólnak bele a harcba random battlenál.