418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ajajj engem ledobott és nemigen enged be :SS -
a zoobject 3ból 2 lepattan 
-
lammaer #21312 Ez jogos. Mint a JT-nél a leggyengébb pont a fronton az ágyú.
Még ha úgy is lett volna IRL (ami tudtommal nem igaz), akkor is játéktechnikai okokból tán nem kellett volna beletenni. -
nem hogy kompenzálnak meghamisítják a történelmet mi az hogy 28km/h a KT-nak minden forrásban 30felett írnak -
exoterm #21310 Hát ja, van aki csak mereng a távolba és nem látja mi történik a mini mappon. -
lammaer #21309 Ne mondd már hogy ingame a KT olyan gyakran pattogna le a T-34-ekről (feltételezem az orosz T-34re gondolsz)
Az a baj, hogy nem az IS3-ra készitették válaszul a KT-t, hanem a KT-re az IS3-at. Igy alakult a történelem, hát ez van. Ezt kéne korrigálniuk a deveknek azzal, hogy az esetleg túl gyenge real life dolgokat kompenzálják. Sajnos, ezt csak orosz oldalon teszik meg. -
davidbog #21308 Azért nem mindegy hogy IS-2 vagy IS-3. Az IS-2-esek tornya sebezhető, az nem volt olyan erős. De az IS-2 m1944 homlokpáncélja már átüthettelen a 8,8 cm L/71-nek. Nem láttam még olyan képet ahol ott érte volna az adott típust a végzetes találat.
Az IS-3-ast tesztelták az oroszok a 8,8 cm L/71 ellen. 450 méter volt az alsó határa a távolságnak (lehet hogy 250 méter volt az alsó határ, nem lehet pontosan tudni). Az adott távolság felett nem tudta átvinni APCR lövedékkel se, alatta nem tesztelték. Talán 100 méterről átüthető lett volna szemből az IS-3 APCR lövedékkel, de szerintem még ekkora távolságból se. A német APCR lővedéket pedig el lehet felejteni a nagy kaliberű ágyúkhoz, mert elenyésző mennyiség volt belőlük. A KT nem sok mindent tehetett IS-3 ellen szemből, ha nem vonul vissza akkor max kilöveti magát. :)
A KT ellenfele az IS-2 volt. Mind a két harckocsira jellemző, hogy az ellenfél nagy ágyúkkal szerelt gépei át tudják ütni a tornyot szemből is. -
Szakesz #21307 Ha rendesen működne minden a játékban, akkor se oldódnának meg azok az alap dolgok, mint pl. védjük a bázist, nyögjünk be valamit, ha az egyik szárny elesett meg ilyen apróságok. Most is olyan szépen öltek le, a bal szárny elesett, csak erről valahogy a többit elfelejtették tájékoztatni, 120HP-nál kapcsoltam, hogy hátulról nem támogatást kapok...
-
Jah de hogy mikor készültek
vlószínű hogy IS3ra válaszul biztos nem KTféle tankot készítenek
KT ellenfele KV-2 volt akkortájt IS3 köszönő viszonyban sem volt sehol sem
+akkori T34-eket simán ütötték verték a tigrisek hiába volt ide oda döntögetett páncélzatok vhogy nem pattogtak azok a lövedékek mint ebben a játékban szokás -
Adtam a Jagdpantheres csákóknak 50 aranyas Tibi csokit, hát nem összemajzolták a fülkét! Az idióták! -
lammaer #21304 Most azt igazán nem vetheted a WOTosok számlájára, hogy a németek kockatankokat designoltak, az oroszok meg akkortájt szép döntötteket :) -
régen azt gondoltam nem annyira tudják megoldani itten a röppályákat meg ilyen szarokat azóta a tapasztalat mégis az nem mindegy milyen szögben adod vagy kapod a lövéseket ebből fakadóan meg ugye nem mindegy milyen egy dizájn a tanknál mert pl:tiger vagy TigerII frontja azért kicsit tanulhattak belőle hogy a döntött lemezek valahogy jobban teljesítenek. -
Renegade #21302 a döntöt tornyú párducot szemből csak 600m-en belülről tudta ütni (mondjuk a szovjet optika mást amúgy sem tett volna lehetővé :-) ), jobban féltek tőle mint a KT-töl -
lammaer #21301 Na ezé mondom, a történelmi statok egy dolog, aztán az hogy mit raknak be belőle a játékba egy másik.
Nem azon kell kiakadni hogy olyan cucc van ami más technológiát képviseli, mert a technológiát direktbe nem modellezi a játék - inkább azon ha ezekkel a láthatatlan adatokkal sunnyognak. -
Szakesz #21300 Pontosan melyik fajta párducét? :) -
Renegade #21299 ami külön érdekes, hogy a 122 (?D-25?) nem volt képes átvinni a párduc tornyát, khmmm, valakivel történt már ilyen a játékban? :-D -
Szakesz #21298 Érdekes lesz, az biztos. :)
-
Renegade #21297 jaj, kever az IS2-vel, IS3 nem harcolt a háborúban :-) -
levi1989 #21296 ha már statmegosztós kedvébe van mindenki én is berakom
stat -
A játékban a KT-ék még mindig nem a valós sebességgel közlekednek
ez nem zavarja boriszékat de egy tier-7es amcsi cuccnak valós lövegpajzsot kell adni a fair play kedvéért az nem gond arra figyelnek -
lammaer #21294 Ez már balance kérdés meg hogy a KTra tettek a köcsögök egy nagy biztonsági rést (torony eleje ugye).
IS3-at egyáltalán bevetették? Mennyi az az annyi? -
Ebben igazad van a devek itt a hunyok finoman feszegetik a húrt mit lehet vagy nem.
A évjárat csak annyit számít itt, hogy nagy általánosságban az újabb cuccok érőssebek is.
.
Koreai masinák "hiper" futóművel
.
.
Néha elképzelem milyen arcot vághattak volna ha látnák hova fejlődtek a masinák.
Tigris legénysége mikor épp bedöglik az erőátvitel megmutatni nekik egy 40t japán tankot hogyan driftel
.
-
Hát csak nagyon nagyjából mert valszeg másképp csinálták volna ha tudják mit terveznek az elvtársak. -
spiczi91 #21291 A 100%os Pz3/4em felgyújtotta/kilőtte egy rohadt traktor egy lövésből, *****************!!!! -
Renegade #21290 a valóságban a KT-k mégis több IS3-at pusztítottak el, mint a játékban :-) -
lammaer #21289 Bocsáss meg, de azt ne keverjük a képbe, hogy akkortájt a németek már szarban voltak, és papiron is csak a megalomán cuccokat rajzolgatták miközben az oroszok kiverték őket az anyaföldről és szergejéket a tervezőasztalnál nem szakitotta meg minden második órában a légiriadó hangja.
Nézd meg, a játékban lévő orosz tankokat nagyjából akkor tervezték, amikor a játékban lévő német cuccokat.
-
Hát szerintem te miről beszélsz?
még hogy nem lényeges mikor terveznek+ gyártanak 1 tankot
meg mennyi erőforrás meg nyugi szabadidő van kifejleszteni
-
davidbog #21287 Az a "játéktól függ" játékostól függ akart lenni. -
lammaer #21286 A SU152 azért fekszik jobban, mert azzal többé kevésbé lehet rejtőzni és agilisebb. Ami - valljuk be - egy TDnél, aminek ugye nincs tornya és a meglepetésre alapoz nem hátrány...
-
Wlanseraf #21285 Nagy agyúért szenvedek pont:D -
davidbog #21284 Szerintem ez játéktól függ, hogy kinek melyik éri meg jobban a nagy sebzés kis tízgyorsaság, vagy fordítva. Nekem a nagy tűzgyorsaság kisebb sebzés. Az IS-4 130 mm-esének a 4,44-es tűzgyorsasága csak a rammer és a ventillátor miatt elfogadható számomra. De még így is csak éppen hogy. A csiki-csuki harcokban is jobban szeretem ha nagyobb tűzgyorsaságú és kisebb sebzésű ágyú van a gépen, mintha fordított lenne. Persze másnak lehet nem tetszik az ilyen. Akkor nem az ő tankjuk lesz az M103. :)
Biztosan kevesebb HP-val fog rendelkezni a T30. Szerintem maximum 1700 HP-ja lesz. Valószínű a fordulékonyságát és a mozgékonyságát is csökkentik majd. A páncélzatát talán nem, legalábbis szerintem nem kell. -
Renegade #21283 az derék, figyelembevéve, hogy a ferdi T8, a SU-152, meg T7... -
:D
-
lammaer #21281 Hát ezért megrohadhatnak, most tolom parallel a ferdit meg a SU152-t, és nem igazán a ferdivel könnyebb játszani... -
Atesz91 #21280 Remélem javítják ezt a balance-ot ami most van mert nem először látom a következőt:
Miért nem lehetne 3-3 t-54et betenni a csapatoknak és mért kel 5-öt egyikhez a másikhoz meg 1-et? -
Wlanseraf #21279 Mégis a Ferdit nerfelik:D:D:D -
Szakesz #21278 Kérdés, hogy egy nehéz tanknál előny-e a sokkal nagyobb tűzgyorsaság? Tankvadásznál mindenképp, hisz' azzal kénytelenek vagyunk kiállni szemtől szembe az ellenféllel, csiki-csukira esélyünk sincs a torony hiánya okán. Azonban a toronnyal felszerelt nehéz tankunkkal lehetőségünk adódik kihasználni a fedezékeket, s ha kevesebbszer ütünk nagyobbat, ritkábban vagyunk kitéve az ellenséges tűznek (feltéve, ha van mellettünk egy szikla,ház, vagy valami hasonló fedezék, nyílt terepen szvsz mindegy), s percenként mégis bitang sokat sebzünk.
Szerintem ebből egyedül annyi hasznunk lehet, hogy hamarabb, s olcsóbban megtudjuk szerezni a T30-t, amit ezentúl tier9-ként kezel majd a rendszer. Tényleg az a kérdés, ha ez tényleg így lesz, vajon meghagyják jelenlegi formájában, vagy esetleg csökkentenek az életén, a sebzésén meg hasonlókon?
Egyesek szerint kevésbé lesz fordulékony, kevesebb élete lesz és csökkentik a páncélzatát is. -
lammaer #21277 *aláirom. -
lammaer #21276 Rendben, ha a kütyük alatt az alkatrészeket érted, aláírod igazad van. Legalábbis van 2. -
Renegade #21275 akkor most kérlek a t54 top motorjának és ágyújának a dátumát is...