banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Szerintem ez játéktól függ, hogy kinek melyik éri meg jobban a nagy sebzés kis tízgyorsaság, vagy fordítva. Nekem a nagy tűzgyorsaság kisebb sebzés. Az IS-4 130 mm-esének a 4,44-es tűzgyorsasága csak a rammer és a ventillátor miatt elfogadható számomra. De még így is csak éppen hogy. A csiki-csuki harcokban is jobban szeretem ha nagyobb tűzgyorsaságú és kisebb sebzésű ágyú van a gépen, mintha fordított lenne. Persze másnak lehet nem tetszik az ilyen. Akkor nem az ő tankjuk lesz az M103. :)

Biztosan kevesebb HP-val fog rendelkezni a T30. Szerintem maximum 1700 HP-ja lesz. Valószínű a fordulékonyságát és a mozgékonyságát is csökkentik majd. A páncélzatát talán nem, legalábbis szerintem nem kell.