418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha jól láttam egyszer a tol-tipp ben akkor 2 perced van nekem a számítógép újraindítás is beleszokott férni. -
Wlanseraf #21713 Amikor ilyet csinál nekem, nem jön be kilépek alt/F4 vissza és ugyan ez marad.. -
Wlanseraf #21712 alul megjelenik a minimap bazz:D és ott mozgatom a cuccost:) meg mennek a tankok én meg ülök mint kati a moziban:D -
Sir Charles #21711 

-
lammaer #21710 Hát, meg is bocsájtottam volna, ha éreztem volna a bűnbánatot. De mivel nyújtogattál nyelvet NINCS bocsánat.
300 menet Hetzerre itéllek, alap lánctalppal és motorral.
Az itélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs. Screenshot bemutatása holnap délig.
Majd megtanulod hogy kell rendesen fórumozni. :D -
Szakesz #21709 Vagy pont az oroszok lennének használhatóbbak. 300méterről nem tudtam átütni 155mm ágyúval az IS-7 frontját, s igen, a másik 2tier 10 ágyú kisebb pennel rendelkezik. :)
A KT frontját én is közelről lőttem, valójában poénból céloztam oda, kíváncsi voltam megboldogult feka parancsnokom szexi hangjára, amikor bemondja: "Michael, We didn't penetrate their armor" vagy "Michael, Ricochet". :) -
Na nekem akkor volt ilyen amikor a lol trakiból Mause-t csináltam a garázsba ott volt, de a gaméban csak ennyit engedett mint neked vissza másoltam az eredeti fájlokat akkor jó volt, de a tegnapi lagg miatt már újra is telepítettem azóta, meg új a vidkari driver is. -
Sir Charles #21707 Bocsánat, hogy meg mertem kérdezni. Munkahelyen leültem 1 egész percre és nem volt időm visszaolvasni.
-
Pagorki pálya eneminél két nehéz tank(KV)nálunk hokedli
a végén már csak én StugIII.-mal meg a KV és SU-26.
A KV 76% beérkezik elkezdem faragni hál istenek nem lát 4%-nál beáll egy tank mögé a torony 1/4 látszik
persze nem találom el, elkezd hátrálni kilátszik az oldala szintén nem találom el
az arty kezdi kapizsgálni hol vagyok, de addigra már kb 15 lövést leadtam rá összesen.
Eltűnik a domb mögött megy a zászlóhoz én is gó a másik irányból egy gyors ima a torony ne erre nézzen
és mázli hátra fele néz és közben felém jön lövök lepattan áááá nyomja a gázt és lő,
de túlélem és nekem jön de pont lövök és kampecc neki
(nem figyeltem, de az volt a 33. lövésem már csak három skulóm volt)
irány az ellenséges zászló és remélem én látom meg az artyt elöbb nem ö engem.
Át robogok de semmit nem zúzva (mert az arty az persze látja)fedezékeket kihasználva,
beállok hátra körszélére és várok a csík felénél megjelenik, ép hogy látom csak a torony tetejét a talaj ívétől
odasózok, de csak porzik várható volt full gáz és felé lő, de mögém én is lövök 22% és a következőbe kampecc neki .
na így kaptam ezt a plecsnit :)
Fadin's Medal
Awarded for destroying the last enemy vehicle in the battle with the last shell remaining on the player's tank.
-
yossarianHUN #21705 Mindenesetre elég vicces, mintha egy kályhacső lógna ki a tankból :D -
Ha kilépsz, és gyorsan visszalépsz, akkor elvileg még be tudsz szállni a játékba. -
lammaer #21703 Eztet most nem értem... ez még csak a töltőképernyő. Hol a lényeg? -
Azt én is néztem, 120mm-es, de vastagabb a csöve mint egy Hummel-é :D
Szerintem vagy nagyon elméretezték, vagy nemtudom. -
Szakesz #21701 Csak egy példa volt, mellesleg vicces, hogy a Mausnak másfélszer annyi élete van, mint az IS-7-nek, a többinek viszont 100-150-nel van csak több. A nagyobb ágyúknak talán még +1lövést se jelent ez az elenyésző különbség. -
A 128-as meg a 130mm S70 nagyobb távolságokról azért nem annyira hatékony, ha éppen a felépítményt találod el...elég nagy eséllyel nem megy át. Persze ha a testet találja el akkor általában mindig átlövik.
Az Is-4-el csak annyi a bajom, hogy nevetségesen erős az oldala, meg a tornya kb. bármilyen szögből átlőhetetlen (a fejlesztett). A többi az rendben van, persze azt is megkérdezhetnénk, hogy hova tűnt el Tier 8-tól a német fölény az ágyúk terén...elszállt, cserébe a szovjetek kapták a leggyorsabb, legerősebb, legnagyobb sebzésű ágyúkat. (S70)
A 105-ös amcsi ágyú közelharcban át tudja ütni a 150mm-es részt, persze praktikusabb a 180mm-es tornyot lőni, de nagy távolságnál nagy eséllyel megfogja a páncél, mivel a pen.-je elég kicsi (198mm). Próbáltuk tréningben TDantes KT-jával, 250-300m-ről nem ment át a 105-ös a testre célozva.
A többivel egyetértek. A németek sokkal használhatóbbak lennének nagyobb térképeken, nagyobb látótávval... -
Wlanseraf #21699 Tessék:))
-
yossarianHUN #21698 És a T34-esen mi az az irdatlan behemót ágyú olyan vastag hogy a BL 9-em fogpiszkálónak tűnik hozzá képest. -
lammaer #21697 Esküszöm, direkt csinálod :)
Pont ma beszéltük ki, névsorba rakja. :) -
yossarianHUN #21696 Olvass vissza öreg fél oldallal lejjebb ezt taglalják a hozzáértők... -
lammaer #21695 Nem érezni rajta :) -
Sir Charles #21694 Az lenne a kérdésem, hogy amikor egy csapatban azonos fajtájú tankok vannak, akkor ezeket is rangsorolja valami alapján?
Annyira nem lényeges kérdés, csak csodálkoztam, amikor egy alap felszereltségű VK3601-et elém rakott be a sorba, míg az enyémen minden ki van fejlesztve. -
exoterm #21693 A vk4 már kapott egy páncél buffot és a HP-ja is több, mint az IS4-nek. Kilőhetetlen vk4-et akarsz-e? -
exoterm #21692 152 bl-10 2.0 -
yossarianHUN #21691 Háhh ezt szeretem hogy 1100 HP-ről oneshotol a T30. Miféle protonporlasztója van annak a dögnek? -
Neutralpoint #21690 Ezt ugye nem mondod komolyan? Mármint a hp-s dolgot.
IS-4 ellen megértem, de nem csak az ellen pakol be VK-t.
R-go a kisebb gépeknek semmi esélye nem lenne a VK ellen, így is szívok ha összedobja az IS-t a VK-val. -
feriboi #21689 ja kopasz. de az asszem már nincs. de nagyon kopasz. ejj keserves. -
Szakesz #21688 Nem lenne ez baj, ha a 10-es szintű ágyúk nem ütnék át bárhol a JT páncélját, s ha ismered hol kell lőni, akkor már 7-sel is simán átlövöd. :)
Különben is, nekem teljesen megfelelne, ha:
-A német tankok sokkal több élettel rendelkeznének. (Vegyünk egy példát, IS-4 vs Vk45, előbbi 1790 élettel, míg utóbbi 1950 élettel rendelkezik, fejlesztve. Ez pokolian csekély különbség, ha figyelembe vesszük a lepattanások gyakoriságát ruszki oldalon, akkor olyan +600élettel kárpótolhatnák a németeket. Úgy már 1790HP-s ruszki vs 2550HP-s német tank állna szembe egymással.)
-Valamint durván erős páncélzattal lennének megáldva.(pl. KT tornya nem ilyen, de az még hagyján, mert a T32 105mm ágyújúval átütöttem a frontját, zsinórban ötször, ami elméletileg a KT legerősebb pontja. :) )
-Pontosabb, nagyobb páncéltörő értékekkel rendelkező ágyúk. (Ez talán még rendben is van.)
-Valamint rendbe tennék a modulsérüléseiket, talán a legsürgetőbb a motor sérülése, akárhol lövik, sérül.
-Növelni a rejtőzködési értékeiket. A mostani értékek gyatrák, semmi más, pusztán köcsögség a fejlesztők részéről.
Így remek defenzív tankokat kapnánk. Sőt, ha kicsit jobban elkülönítenék a szerepeket, -értem ezalatt a német tankok lennének a legalkalmasabb védekezésre, oroszok rohamra, az amcsik meg supportolnának- akkor még rá is foghatnánk; "Nesztek, történelmi hűség." :) -
lammaer #21687 Kopasz leszel?
"Bevonultam katonának csillagom-galambom" :) -
feriboi #21686 Haj veretek még ma egy pár kört a kedvencekkel, aztán holnap alapkiképzés KKB Szentendre... szííívóóóóó. Bocsi ezt le kellett írnom. -
hát ezeknek a dédapjuk is hegymászó volt és anyatej helyett MounteinDew-el szoptatták őket -
lammaer #21684 Az hogy szicíliában marháskodtak az amerikaiak az nem számít. Ott csak a libákat meg kecskéket kergették a Shermanokkal.
Csakis a Nagy Sztálin által vezetett munkástömegeknek volt köszönhető, hogy a német mételyt sikerült elfolytani. -
yossarianHUN #21683 Jah de a Back to Base-t nyomkodják nagy bőszen. És mindig ez van... -
Imation #21682 Annyira szeretem mikor Himmelsdorf on 4 percig tart a csata mert az összes suttyó felrohan a várban a lent marad max 3 tankot meg fél perc alatt elsöprik. Ráadásul foglalják a bázist és ezek továbbra is vidáman rohangásznak fent, eszük ágában sincs visszafordulni védeni. -
Blah, BL-10. Nem játszok pár napig és már elfelejtek mindent :D -
Amúgy a PaK44 128mm L/55-ös ágyú ROF-ja 5,79-ről 5,5-re változik majd.
Ez a fontos változtatás azért kellett, hogy a szovjet BL-9-es még erősebbnek tűnjön, bár eddig is jóval több volt a DPM-je :) -
Úgy érted 1943-ban? :)
Bocs, de egy ilyen történelmileg hű játék topikjában nem engedhetünk meg ekkora tévedéseket :DD -
Wlanseraf #21678 Ok, megpróbálom elég sokszor csinálja:( ezt általában akkor csinálja ha moddolva van a cuccos, de nekem arra teljesen másik WOT-om van.
Egyébként az a vicces benne, hogy töltő képernyőn bejön a minimap, hallom a visszaszámlálást:) majd elindulnak a zöld pöttyök:D bármannyit vársz nem lép be.. ha kilépsz belépsz betölti megint és ugyan ez:)
Nem lehet hogy ez az a bug, amikor látod hogy kezdéskor valaki kigyulladt?? mert ugye 0/0 a meccs de full javítás persze -
lammaer #21677 screenshotold, erre kiváncsi vagyok? Sose láttam ilyet, de "érdekes" lehet... -
lammaer #21676 Áh hagyd, úgyse érti meg :D -
Wlanseraf #21675 Mért, azok?:)