banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #21706
    Pagorki pálya eneminél két nehéz tank(KV)nálunk hokedli
    a végén már csak én StugIII.-mal meg a KV és SU-26.
    A KV 76% beérkezik elkezdem faragni hál istenek nem lát 4%-nál beáll egy tank mögé a torony 1/4 látszik
    persze nem találom el, elkezd hátrálni kilátszik az oldala szintén nem találom el
    az arty kezdi kapizsgálni hol vagyok, de addigra már kb 15 lövést leadtam rá összesen.
    Eltűnik a domb mögött megy a zászlóhoz én is gó a másik irányból egy gyors ima a torony ne erre nézzen
    és mázli hátra fele néz és közben felém jön lövök lepattan áááá nyomja a gázt és lő,
    de túlélem és nekem jön de pont lövök és kampecc neki
    (nem figyeltem, de az volt a 33. lövésem már csak három skulóm volt)
    irány az ellenséges zászló és remélem én látom meg az artyt elöbb nem ö engem.
    Át robogok de semmit nem zúzva (mert az arty az persze látja)fedezékeket kihasználva,
    beállok hátra körszélére és várok a csík felénél megjelenik, ép hogy látom csak a torony tetejét a talaj ívétől
    odasózok, de csak porzik várható volt full gáz és felé lő, de mögém én is lövök 22% és a következőbe kampecc neki .
    na így kaptam ezt a plecsnit :)

Fadin's Medal
    Awarded for destroying the last enemy vehicle in the battle with the last shell remaining on the player's tank.