banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Nem lenne ez baj, ha a 10-es szintű ágyúk nem ütnék át bárhol a JT páncélját, s ha ismered hol kell lőni, akkor már 7-sel is simán átlövöd. :)

Különben is, nekem teljesen megfelelne, ha:
    -A német tankok sokkal több élettel rendelkeznének. (Vegyünk egy példát, IS-4 vs Vk45, előbbi 1790 élettel, míg utóbbi 1950 élettel rendelkezik, fejlesztve. Ez pokolian csekély különbség, ha figyelembe vesszük a lepattanások gyakoriságát ruszki oldalon, akkor olyan +600élettel kárpótolhatnák a németeket. Úgy már 1790HP-s ruszki vs 2550HP-s német tank állna szembe egymással.)
    -Valamint durván erős páncélzattal lennének megáldva.(pl. KT tornya nem ilyen, de az még hagyján, mert a T32 105mm ágyújúval átütöttem a frontját, zsinórban ötször, ami elméletileg a KT legerősebb pontja. :) )
    -Pontosabb, nagyobb páncéltörő értékekkel rendelkező ágyúk. (Ez talán még rendben is van.)
    -Valamint rendbe tennék a modulsérüléseiket, talán a legsürgetőbb a motor sérülése, akárhol lövik, sérül.
    -Növelni a rejtőzködési értékeiket. A mostani értékek gyatrák, semmi más, pusztán köcsögség a fejlesztők részéről.

Így remek defenzív tankokat kapnánk. Sőt, ha kicsit jobban elkülönítenék a szerepeket, -értem ezalatt a német tankok lennének a legalkalmasabb védekezésre, oroszok rohamra, az amcsik meg supportolnának- akkor még rá is foghatnánk; "Nesztek, történelmi hűség." :)