418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Önfeláldozóan beszorítja vhova ahonnan nem tud elmenni :) -
exoterm #21953 Olyan mákos lövéseket éles helyzetben tuti nem tudsz bevinni. Valamint érdekelne, hogy miféle veszélyt jelent a stug vagy a su85 a ktnek/minimausnak/mausnak, abszurd. -
Igaza van a lázadónak :-)
Az hogy mi van leírva az egy dolog. Az meg hogy a játékban mi van az a másik. Számtalan példa van erre. -
Még mázli hogy a Stug egy Tierrel lentebb kerül hamarosan, mindig ezek a kis nyavalyások lövik ki a Mausomat :)
De most komolyan, KT-ben kb. leszarom a Stugot, főleg ha 75mm-es ágyúval kopogtat, az egy dolog hogy ha halálpontosan céloz és tudja hova kell lőni, akkor talán sebezhet 4-8%-ot mielőtt egy lövésből kilövik, de ahhoz közelről kell lőnie.
Volt egy kép arról is, hogy a Panzerjager sebezte szemből a T29-est...és?? Ilyen beállított helyzetekben szerintem az MS-1 is sebzi az IS-7-est...valódi csatában meg ugye tudjuk hogy hogy végződne ez az egész. -
Renegade #21950 szóval egy picit alaposabban nézz utána legközelebb ;) -
Renegade #21949 nem az a baj, hogy ezt leírod, hanem, hogy nem emlékszel arra, hogy kb 2 hete Cifuval teszteltünk és képeket is rakott be arról, hogy a stug a közepesen erős (?tier5?) 75-össel sebzi szemből a ferdijét és JT-ét...
-
hagyd Eagle. :)
Nos,picit utánanézve a dolgoknak a Stug 7,5cm-es ágyunak az AP-ja 138.
A Ferdi front armorja 200mm.Ha verejtékeset izzadsz se viszed át...
Első német nehézpáncélos Tigris I front armorja 100mm,tehát ezt átviszed szemből,a Tiger II 150mm,tehát ezt is inkább hagyd a nagyokra...
Tehát Renegade a mint minden német nehézjárművet kicsit félrehord.
Járj utána mielött írsz valamit,nehogy valaki megelőzzön.
Természetesen ez mind arra vonatkozik,amit írtál. -
Renegade #21947 nem azt :-)
de akkor máshogy fogalmazok:
tier5ös német, vagy ter4es szovjet ágyú szükséges és elégséges pennel rendelkezik ahhoz, hogy az ÖSSZES a játékban jelenleg szereplő német tankot AP lőszerrel átlője szemből.
Játéktechnikailag: az adott csatába, a match making által besorolt öszes ellenfél veszélyt jelent rád nézve, akár szemből is. Ezért cserébe, adott tierek eseten neked lesz a legmagasabb láthatóságod, legkisebb pened és sebzésed, legkevésbé gyors és fordulékony, a 0-hoz közelítő lepattanó eséllyel
valaki frapánsan megfogalmazta:
szovjet ág: easy
ami: normal
német: hard
amivel megint csak nem lenne baj, ha ezt játék indításakor közölné a program, hogy más mmo-kal ellentétben itt vannak nehézségi fokozatok, és amíg egy wowban csak akkor kerülsz bajba, ha pvp szerveren direkt megöleted magad a nagyokkal, vagy EVE-nél direkt olyan helyen kóricálsz, ahol nincsenek Concorde-ok, addik itt minden magas tierü csatában hátrányba indulsz.
így már kerek, egész? :-) -
Ugyanezt akartam írni csak Hetzerrel de engem nem mer összerakni velük a meccsméking
-
exoterm #21945 Brutális állat a pályán!
-
Te nagyon pro vagy akkor, kérd meg külön a matchmaking rendszert hogy ne alázzon meg azzal, hogy Tier 5-6-osokhoz rak be Stug-al, rakjon inkább Tier 8-10-be, mivel te úgy is mindent átlősz mindennel :)
Loltraktorral is átlőhető a T-54, csak ahhoz a T-54-esnek 2m-re kell lennie és nem szabad megmozdulnia... -
crossy104 #21943 Mi történt már megint? Nem enged fel. -
Max az alvázát, ami a test kb 20%-a szemből, és azt is csak közelről. 1 stug viszont 1 lövés minden irányból. -
Renegade #21941 ja, amikor a stugot írom, akkor a 75-ös ágyújára gondolok, nem a 10,5-esre :-) -
Renegade #21940 mint minden német "nehézjárművet", a ferdit is átlövöm szemből stuggal -
Renegade #21939 maxos Jpanther volt amit eladtam és nem ültem többet TD-be (időnként megyek egy kört stuggal, ha a platoon társam azt szeretné) -
No persze Baine,Mod és mi se játszunk már.:) -
Szakesz #21937 Készüljünk fel, egy hét múlva már Pz IV meg T-34-gyel jönnek, esetleg újítanak egy M4 Sherman-nel. :) -
exoterm #21936 Szvsz a rövidcsövű 128-as elég nudli tier9-10-es csatákban. Nem véletlenül kapott a JT egy hosszúcsövű verzát.
És ja, a TD legfontosabb eleme az ágyú. -
Van már valami új hír,vagy még felejtsem el 1 hétre a WoT-ot?:)
Mi legalább jól elvagyunk.Átmentünk a PotBS-re,jókat szórakozunk,vagyis csak ők én nem annyira.
majd ha lesz valami klános ereszd el a hajamat,akkor visszatérünk! -
Tegnap dúrva kompanikat toltunk :) zsinorban kb 10-et nyertünk ezeknek több mint felén tankot se vesztettünk :) Volt egy csapat akit egymás után 2x kaptunk és a 2 meccs alatt 1 járművet vesztettünk, egy pillanatra belegondoltam hogy ezek most játszanak tovább és azt mondják maguknak hogy "fel a fejjel majd legközelebb elkapjuk őket!" -vagy altF4et nyomtak és egy hétig nem kompaniznak. -
igen -
A hetzer nagyon jó, méterekről is alig látnak meg ha nem ficánkolok. A köv peccsben mi lesz vele? Mintha kapna egy erősebb motort, nem? Mert akkor aztán igen finom kis gép lesz :-) -
ÜDv, most még prémium accot csak aranyra lehet venni? -
A Jpanthernél még maxos legénységgel, maxos álcával megvan a lopakodás, de a Ferdinél ez tényleg eltűnik. Sajnos. Egy biztos, két olyan német tédé van amit nehezen szúrsz ki: a Hetzer és a JPZIV. Ráadásul mindkettőről elit legénységgel sűrűn pattannak le lövések. A kettő közötti különbség annyi, hogy a Hetzer 10,5ese nem sniper ágyú, így kiszúrhatnak (7,5ese szar), a JPZIV 88asa viszont már kemény dió. Nem sebez sokat, de sebez, és nem látnak meg, különösen ha erdős terepről tüzelsz. Ja, és mindkettő iszonyat gyorsan forog - a Hetzer csak a következő patchig -, így simán lehet velük 1vs1et nyomni náluknál erősebbnek kikiáltott tank ellen is. -
lammaer #21929 Jaja.
A német TD ágon óriási stilusváltás van a JPZIV -> Jpanther átmenetkor.
JPZIV-ig lehet rendesen TDt játszani, bújkálva-lopakodva, még a manőverezőképesség is megvan mert a stug/JPZIV elég agilis jószágok. Szóval lehet velük TD-t játszani.
Jpanthertől kezdve a lopakodás megszűnik - köszönhetően a WOT devek által megkomponált csodálatos láthatósági értéknek. Innentől fogva camo net, bokrok, álcázásra kiképzett legénység szerepe megszűnik. JP-Ferdy-JT mind látható még a másik galaxisból is, önálló tevékenységre és védelemre tökéletesen alkalmatlanok.
Ergó én úgy használom őket, hogy kikeresek valami velem egy szintű vagy nagyobb heavys csapattársat, és őt kezdem követni, 100-200 méterrel lemaradva. Lehetőség szerint nem orosz járművet hanem inkább németet, mert már láttam olyat, hogy az ellenséges IS3 jött elöl, mégis a mögötte lévő Jpanthert vettem észre (és lőttem szét) előbb :)
Szóval, Jpantherrtől kezdve mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen vki előttünk akire lőhet az ellen. -
A JP ferdi JT triót azonnal kiszúrom, méterekkel előbb mint a többieket. Tudni kell velük játszani mert a legnagyobb bajuk hogy olyanok mint a fény az éjszakában. -
Azért a 200 mm-es homlokpáncél se rossz... 5 lövésből 2 tuti nem viszi át. Szerintem meg egy TDnek igenis az ágyúja a legfontosabb tulajdonsága. -
De nem a Ferdi gyilkol, hanem a 128mm-es ágyúja. Egyébként egy jó tulajdonsága nincs neki a JPantherhez képest sem.
Szerintem, egy jó TD nem az ágyúja miatt kellene, hogy jó legyen. Szerintem. (Ezért is mondom azt, hogy a JPZIV még nem az ágyúja miatt volt nagyon jó, hanem maga a szerkezet miatt! Nála jobban felépített "igazi" TD nincs a játékban. Rejtőzködés, megfelelő, de mégsem brutál tűzerő, mozgékonyság, méret, tűzsebesség, a páncélzat kialakítása mind szuper nála. Ha nem kellett volna a hely a garázsban, még meg lenne nálam is, a legénysége minden esetre még megvan, a többi meg pill. alatt visszaállítható.) -
Pontosan! Nagyon megdöbbentem, mikor láttam, hogy milyen brutális gyilkológép a fullos Ferdi. -
Előtte is van. A Jpanther még fun, a Ferdi meg a 128tól fun. Addig is lehet jó köröket menni vele, csak ritkább. -
Open béta van.
Beírod a googleba, hogy World of Tanks, rámész a honlapra, regisztrálsz, és máris játszhatsz. -
Meddig vitted a német TD ágat ?
Csak mert hülyeség amit írtál sztem. A JagdPanther-től kezdve van értelme ennek az ágnak. Eszmélet, hogy miket lehet velük alkotni. (főleg JT-vel) De mint minden más, csapatfüggő. (szokásos) -
Az EU szerverre már nem lehet kulcsot igényelni? Tudtok a shatteredcrystal-on kivül más helyet, ahol lehet igényelni? -
Ez hulyeseg... Ferdi Iszonyat durva. Kb nincs meccs, mikor ne lonek ki legalabb 1-2 tankot vele, de a 3-4 se ritka. Is4eket eszek vele reggelire szinte. Persze ez csak kimaxolva igaz. 128as agyu nelkul kalap szar. -
Mi lenne ha utolsó OB napkor készítenénk egy képet a Tech fáinkról?:D -
Renegade #21918 az már felejtős, az utolsó használható német td (a mezőnyt figyelembe véve) a rambó bogár (JPZIV) -
Az oroszon szerveren a TD ágat kezdtem ott most van meg a JagedPancser így elsőre katasztrófa, a Cliff-en felállunk (kuker,háló repair) közelemben 4 másik tank kikapja az első skulót?
A másik ágon PzIV. van kifejlesztve -
pett3rson #21916 köszönöm. -
Renegade #21915 ha prémium az accod, akkor mehetsz combikkel közösen (2-3 fő lehet)