A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #21929 Jaja.
A német TD ágon óriási stilusváltás van a JPZIV -> Jpanther átmenetkor.
JPZIV-ig lehet rendesen TDt játszani, bújkálva-lopakodva, még a manőverezőképesség is megvan mert a stug/JPZIV elég agilis jószágok. Szóval lehet velük TD-t játszani.
Jpanthertől kezdve a lopakodás megszűnik - köszönhetően a WOT devek által megkomponált csodálatos láthatósági értéknek. Innentől fogva camo net, bokrok, álcázásra kiképzett legénység szerepe megszűnik. JP-Ferdy-JT mind látható még a másik galaxisból is, önálló tevékenységre és védelemre tökéletesen alkalmatlanok.
Ergó én úgy használom őket, hogy kikeresek valami velem egy szintű vagy nagyobb heavys csapattársat, és őt kezdem követni, 100-200 méterrel lemaradva. Lehetőség szerint nem orosz járművet hanem inkább németet, mert már láttam olyat, hogy az ellenséges IS3 jött elöl, mégis a mögötte lévő Jpanthert vettem észre (és lőttem szét) előbb :)
Szóval, Jpantherrtől kezdve mindig gondoskodni kell arról, hogy legyen vki előttünk akire lőhet az ellen.