418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
exoterm #21994 Vagy csak szimplán utálja a magyarokat
-
Én se nem értettem tisztán
"elk..tam és az eu ra nyomtam"- ebből derül ki , hogy ő az amerikain akart maradni (lehet amerikai, de akkor valamilyen szinten nyomná az amerikai vakert, ha nem akkor hasonló lehet ahhoz aki csak éjjel tudott játszani és éjjel csak ott vannak sokan, passz) -
egonn #21992 sztem tedd át eu-ra mert a véglegesnél ha kapunk valamit akkor azt is arra az accountodra kapod ameikkel játszottál!Tehát szerintem az ajándék tankot (ha lessz) is arra a szeróra kapod ahol játszol! -
lammaer #21991 Én még mindig azt javasolnám, szépen töltsd le az EU klienst, és élvezd a játékot az EU szerveren.
Most minek akarsz az US szerveren játszani? (kivéve ha ámerikában élsz....) -
f you #21990 Na várj. A frissítés (amikor választani kellett) előtt nem volt EU szerver. Mindannyian az USA szerveren játszottunk. Jött a frissítés, vele együtt az EU szerverek. Ekkor föltette a kérdést, hogy mit szeretnél, hova rakják az accountodat. Ha EU-t választottál, akkor az EU szerverre került az accountod, ha USA-t, akkor maradt ott. Na most ha te ott EU-t választottál, akkor most nem értem hogy mi van :D -
CaRiuS #21989 igen csakhogy amikor jött v mi frissítés elk..tam és az eu ra nyomtam az accountom pedig az usan volt így szépen kettősség alakult ki és valahogy nemenged játszani szval szép.... már írtam h rakják át nembaj megyek megint LOLtraktorral a tigrisek ellen ha úgyhoza a játék:D -
f you #21988 Hát sajnos úgy tűnik :S
"Átrakjuk az accountodat, de kérünk vedd figyelembe, hogy lehetetlen lesz még egyszer megtenni, ahogy az is, hogy kompenzáljuk számodra a tankokat és alapanyagokat amiket a váltás előtt megszereztél. Légyszíves dönts és írj vissza amilyen hamar csak lehet"
Szerintem eddig az egy maradék hónapig maradj ott, aztán úgyis hard wipe majd akkor átjössz EU-ra. -
CaRiuS #21987 hali srácok angoltudást vennék igénybe ha lehet mert nekem nemtúl profi.
tehát a szituáció: rossz szerveren vagyok regisztrálva írtam a supportnak h rakjanak át erre ezt írták :
We will switch your account, but please bare in mind that it will be impossible to do it again, as well as to compensate you the resources and tanks you earned before this switch. Please decide and write us back ASAP.
ha jól értem ezt jelentené h az összes eddigi dolgomnak búcsú ? és csak úgy fognak átrakni :S ? Segítséget előre is köszönöm :) -
klik 1
klik 2 -
na nem találom hogy milyen játék hiába nézem a tegnapi netes-arhivumban :p
Pedig Leot is érdekelné. Kéne akkor megint link vagy a játék neve -
pett3rson #21984 Sziasztok.
Olyan adatunk van, hogy mekkora a pályák mérete, mármint méterben?
Amik oldalt vannak navigációra koordináta számok, betűk, azok jelentenek egységnyi távolságot vagy minden pálya más? -
Tényleg, van olyan topic, hogy melyek gyenge pontok tankoknál? -
Ígértél valamit
-
Szerintem nem tekergetnek semmit :)
Egyszerűen annyi random faktor van a játékban, hogy elképesztő, ezért tűnik úgy mintha folyamatosan változtatnának egyes értékeken.
Pl. ott van a szórás az átütéssel.
160-240mm. Ennyit üthet át a 88-as L/71-es. Szóval vagy lepattansz egy KT orráról, vagy átütsz egy Is-7-est szemből. Ez szerintem vicc.
Ez még semmit, minden ágyúnak van egy lövedék normalizációs értéke is, 5-10%. Ez azt jelenti hogy ha a páncélzat amire lősz, 45 fokban döntött 120mm, akkor az ágyútól függően ez mérséklődik 35-40 fokra, ez is jelenthet akár 20-40mm-nyi különbséget is...így a KT frontja sem effektív 233mm, hanem inkább 200... -
Renegade #21980 van IS7esed? cool, erre kiváncsi leszek :-)
milyen néven futsz?
én ugye Peter_Waffen -
exoterm #21979 Ok! 100 méterről szoktam tesztelni a tankokat! (is7 vs maus) -
Renegade #21978 hát ez az, nekem is csak az van :-) -
Csütörtök péntek vagyok, este megpróbálhatjuk ha gondolod, van egy egerem a célra ;) -
Renegade #21976 és a TD-ket? 
páran már kifejtették, ha csak állunk és nézegetjük egyást, akkor a ferdi nyer, ha bénán rontok rád, akkor is, ha közel jutok, akkor meg a stug :-) -
Furcsa párosítás,de igaz. :))) De ez minden TD-nél igaz,nem?Ha odaérnek akkor már a Marinéni járókerete is sebzi.De addig oda kell táncolni.:) -
exoterm #21974 Ok! 100 méterről szoktam tesztelni a tankokat! -
Renegade #21973 a minimausról nem igazán merek rosszat mondani, mert szerintem is tekertek egyet a lepattanón az utolsó patch-ben (nehezebb ellenfél lett, szó se róla)
1 vs 1-ben szívesen tesztelnék egy egér vs IS7et, hogy jelenlegi beállításokkal mi jönne ki -
TDantes #21972 Igazából, a Ferdi egy lövéssel elintézni a Stug-ot. -
Naná,hogy ő fog nyerni,de ha nem veszed figyelembe akkor baj lehet.Én azt mondom Tier 7 felett már minden tank-td figyelmet érdemel.
(Halkan jegyzem meg a 88-as AP-je 203,tehát a ferdit szemből is átlőheti,de pszt.
)
-
Mi lenne? Szar a netem és nem tudok játszani, ezért ideges vagyok :DD
Jó eséllyel sebez, igen, ha egy tapasztalt játékos ül benne, aki csak azért tolja StuG-al mert élvezi, és bár van JagdTiger-e is, szereti szívatni a nagyokat kis tankkal.
Nekem is van Marder II-esem (direkt ezért, szívatni a nagyokat) és lőttem már ki vele KV-3-ast is, de aki akkor kapja meg először a Marder-t az annak is örül ha eltalál valamit. Átlag StuG játékos sem fog tudni semmit ezekről a gyenge pontokról, nem fog fölmenni a fórumra és megkérdezni hogy hol kell lőni a KT-t hogy az L/70-essel szemből kilőhesse.
Szóval örülök hogy te már tapasztalt játékos vagy meg minden, de úgy nagy átlagban azért nem veszélyesek a nagyokra a kicsik, szóval nem ,nem kell számolni vele. Max. meg lehet lepődni ha minden lövésével lekap pár %-ot, én ilyenkor tudni szoktam hogy az illető tudja hogy hova kell lőni, olyankor általában őt lövöm ki elsőnek. -
Kicsit olyan ez mint a spermium meg a pete esete. Nem nagy cucc a megtermékenyítés csak a bibi hogy millióból egy ér oda...
-
Mondjuk én 1vs1 máig azt látom hogy a vk45 erősebb mint az IS4 és a MAUS is mint az IS7. A soft wipe előtt a KT-t sokat toltam és az IS3 sem volt partiban. A wipe után nem tudom milyen lett. Szigorúan 1vs1. -
spiczi91 #21967 Igazából egy Stug a 105ös űgyúval lazán körbetáncolja a ferdit. -
TDantes #21966 Oldalról, vagy hátulról, vagy lesből. De ha a KT-vel szemtől szemben állnak, a KT fog győzni, minden megerőltetés nélkül. Két lövés,(rossz esetben három) a 105-ösből,és alig lő lassabban mint a Jagdpanther a 88-assal. -
Renegade #21965 jaj, de magas labda:
természetesen a stug, este teszteljük kampinyovkán? :-)
mondjuk bajban leszek, hoa ügyes vagy, mert akkor elkened a szám dúrván, na de a magabiztosságot már rég kimaxoltam :-) -
spiczi91 #21964 A su85 esetében a 107essel inkább az a kérdés, hogy mire nem veszélyes. -
rárakjuk a 105-s és kész :P Amúgy közelharcban, stug nyerne. Persze csak ha közel van (2-5m( -
Azért arra vigyáznék pedig.:P A 88-as odamar keményen. -
exoterm #21961 Akkor lássunk egy stug vs ferdi meccset. Kivi vagyok a végeredményre.
-
nálatok is szarakodik a szerver? Állandóan ledob. -
Durva is lenne,ha ez igy működne. :)
Visszanyalna a fagyi.:)
Ki a francnak kellene akkor Tier 8-10-es tank,mikor egy stug kilöheti,szembőőőől?
Ugyanmár.Sebezte a másikat.Ez történt. -
Renegade #21958 veled mi van?
sehol nem írtam, hogy ők fognak állandóan kilőni, annyit írtam, hogy jó eséllyel sebez és számolni kell vele, természetesen, ha kell a komplett mezőnynek hátat fordítom az egérkét, hogy megfelelő szögbe maradjak egy nagy tierü ellenféllel szemben.
Egy-egy mondatot ki lehet ragadni egy érvrendszerből és természetesen támadható lesz az a mondat (retorika ovi nagy csoport), tessék az egészet megcáfolni.
Már párszor leírtam, mivel német tankokkal nyomulok (az az egy szem t-44, ugye a nyugtató) ezért vettem a fáradtságot és utánanéztem a dolgoknak, teszteltem és így született meg a gondolat: "mi ez a szar?" :-)
Ez ugye az én döntésem, puffogok rajta, így jártam. Na, de ha jön valaki és közli, hogy az adott német top tank nem gyenge mezőnyébe, azért mert csak, azzal nem igazán tudok mit kezdeni.
nem rád vonatkozik, figyelembevéve, hogy mindig igyekszel kultúráltan nyugtatgatni :-) -
Várjál, de ő olyan helyekre gondolt szerintem a Ferdin, mint a lövegpajzs (kartonpapír 5mm), lámpabúra, kiálló kis vackok (periszkóp)....érted.
A többi német tankon is kb. hasonlók, mindegyiknél a lövegpajzs, amelyiken van géppuska ott a géppuskabölcső, a test alsó része (100mm a JT és a KT-n), periszkópok, Mausnál a még jelenleg bugos sárvédő (100mm).
Na szóval én elhiszem hogy itt lehet őket sebezni, csak sokat nem ér el vele az ember. -
TDantes #21956 Szemtől szemben KT-ben ülve, még a Jagdpanther se érdekel, pedig az két szinttel feljebb van mint a Stug... -
Pedig az átviszem és a sebzem nem ugyanaz...főleg szemből.
Eagle irta le jól.A loltraki is SEBEZ a t-54-be,de ne keverjük a kettőt.
Az,hogy a játék HP alapú és a sebzésre hp-t csökkent egy nagy baromság,de egy ilyen árkád játéknál mást nem lehet kitalálni.
S mielőtt válaszolsz,nézd át jobban,mit írtam.Csak arra válaszoltam,amit írtál.ÁTLÖVÖM-SZEMBŐL-MINDEN NÉMET NEHÉZJÁRMŰVET