banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Mi lenne? Szar a netem és nem tudok játszani, ezért ideges vagyok :DD

Jó eséllyel sebez, igen, ha egy tapasztalt játékos ül benne, aki csak azért tolja StuG-al mert élvezi, és bár van JagdTiger-e is, szereti szívatni a nagyokat kis tankkal.

Nekem is van Marder II-esem (direkt ezért, szívatni a nagyokat) és lőttem már ki vele KV-3-ast is, de aki akkor kapja meg először a Marder-t az annak is örül ha eltalál valamit. Átlag StuG játékos sem fog tudni semmit ezekről a gyenge pontokról, nem fog fölmenni a fórumra és megkérdezni hogy hol kell lőni a KT-t hogy az L/70-essel szemből kilőhesse.

Szóval örülök hogy te már tapasztalt játékos vagy meg minden, de úgy nagy átlagban azért nem veszélyesek a nagyokra a kicsik, szóval nem ,nem kell számolni vele. Max. meg lehet lepődni ha minden lövésével lekap pár %-ot, én ilyenkor tudni szoktam hogy az illető tudja hogy hova kell lőni, olyankor általában őt lövöm ki elsőnek.