A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #21958 veled mi van?
sehol nem írtam, hogy ők fognak állandóan kilőni, annyit írtam, hogy jó eséllyel sebez és számolni kell vele, természetesen, ha kell a komplett mezőnynek hátat fordítom az egérkét, hogy megfelelő szögbe maradjak egy nagy tierü ellenféllel szemben.
Egy-egy mondatot ki lehet ragadni egy érvrendszerből és természetesen támadható lesz az a mondat (retorika ovi nagy csoport), tessék az egészet megcáfolni.
Már párszor leírtam, mivel német tankokkal nyomulok (az az egy szem t-44, ugye a nyugtató) ezért vettem a fáradtságot és utánanéztem a dolgoknak, teszteltem és így született meg a gondolat: "mi ez a szar?" :-)
Ez ugye az én döntésem, puffogok rajta, így jártam. Na, de ha jön valaki és közli, hogy az adott német top tank nem gyenge mezőnyébe, azért mert csak, azzal nem igazán tudok mit kezdeni.
nem rád vonatkozik, figyelembevéve, hogy mindig igyekszel kultúráltan nyugtatgatni :-)