418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Most vettem meg újra a KV-t és látom eltűnt a torony oldaláról a cirill betűs felirat. Ez az egyik patch folyománya?
  • peter9228
    Új profillal nem fogja megkapni a bónusztankot:)
  • Barrett 50 Cal
    Vagy csinálsz új profilt. Hw miatt úgyis buksz mindent,tehát az új profiloddal nem leszel semmivel sem rosszabb helyzetben.Én pl így csináltam:)
  • Tuvok #22471
    Küldj nekik egy mailt, próbát azért megér .
  • Shadoan
    Köszönöm a gyors választ, sajnos ezt megtaláltam én is, de gondoltam, hátha van egyszerűbb mód, akár a játékban magában. Igazából elvagyok Shadoan1 néven, csak egy HUN-t szerettem volna mellérakni. No ezt nem tartanák indokoltnak, az hótziher:)
    Köszi mégegyszer!
  • Renegade
    valaki kellően diplomatikusan megválaszolta a Pantherekkel kapcsolatos rinyámat (elől-hátul motor)

és pedig: ismert probléma, lehet, hogy majd valamikor javítva lesz
  • Renegade

nincs rá nagy esély, csak indokolt esetben
  • Shadoan
    Sziasztok!

Itt a fórumon még újonc vagyok, de a WoT-ban már nem. Nagy eséllyel többetek oldalán (esetleg ellen:)) harcoltam már az elmúlt hetekben. Egy kérdésem lenne: szeretném megváltoztatni a játékban a nevemet. Láttam, hogy valaki írta, ő már többször megtette, én viszont nem találok ilyen opciót. Hogyan kell?

Köszönöm!
  • Tuvok #22466
  • lammaer
    Elqrtad :)

- Itthon 100 ezer emberből 458 rákban hal meg
    - 100 éves az Eksztázis Szelleme
    - Angyali kollekció Kiss Saroltától
    - Egyedül az olasz nők tartják a súlyukat
    - A duciknak sem tilos a színes
    - Cinkefőző Fesztivál februárban
    - Transzszexuális modell a kifutón
  • egonn
    majd este lammaer csinál neked:)
  • Tuvok #22463
    Hírlevélt plz !
  • zalkad
    No igen, arról már pattantam le párszor, ez tény.
    Másról még nem nagyon :)
  • a.carkey
    Ha nem is pro, de a micromaussal azért jól elvagyok. :)
  • zalkad
    Na igen, de te pro vagy :D
  • a.carkey
    Na ezzel vitatkoznék. Egy H735öt és két JPZIet (utobbi kettő platoonban, de mindhárom egy kupacban, 100%on, és mindegyiknek már volt 2-2, ill. 3 killje tőlünk!) lőttem ki az előbb egy H735el úgy, hogy MINDEGYIK rám tudott lőni, valamelyik többször is, és sebeztek is, de én hamarébb végeztem ki őket Himmelsdofban, mint ők megöltek volna, mert nem hagytam, hogy egyszerre lőhessenek rám. Már 111 HPról indultam, tehát nem maxról, és miután csobbant mind a három, még volt 17 hpm. Utána még elintéztem egy PZ38at és egy T26ot, majd egy T46al zártam a mapet úgy, hogy 2 hpm maradt mikor nyertünk.

Szóval ha szar is a csapat, vannak mapek, ahol ezt ki tudod küszöbölni, és nem jön ki az ellenséges technika v. csapat fölénye, van egy magbízható, de valamiben különleges tankod, ehhez jó taktikát alkalmazol, és bízol magadban, akkor egyesével harcolva szépen lehet darálni még a legjobb csapatokat is.

Persze, beállva a bokorba teszem azt a vasutas pályán egy td simán tud aratni, különösen ha a jobbik oldalról kezd, de ez ált. ritka.
  • zalkad
    Állítom, hogy három darab elite PzJgI (platoonban) meg tud állítani egy komolyabb rusht adott tierben :)
  • zalkad
    Mindenki szeret kicsit túlozni :P

Vannak bukó meccsek, persze... benne van ez is.
    Viszont a legtöbb csatában mindjárt az elején beállok a kedvenc helyemre az adott mapon, és nagyon sokszor már az elején van 2-3 kill, mikor még a többiek csak lézengenek.
    Illetve ha nem is én lövöm ki öket, akkor is már az elején több ellen le van sebezve kb. 30 % -ra, és onnan már tényleg nagyon béna csapat kell, hogy elveszítsük.

Amennyiben valaki meglát, neadjsten rám tud löni, már régen rossz. Viszont eddig szinte minden pályán megtaláltam azt a helyet (mindkét oldalon), ahonnan lehet büntetlenül osztani.

A gond olyankor jöhet még, ha az ellenfélnél valaki kitalálja, hogy akkor rush pont arra, ahol én terveztem kempelni... de ez tier 2-3 csatákban ritka, mint a fehér olló.

Hangsúlyozom, itt nem csak az a lényeg, hogy nagyott sebzek adott tierben, hanem az hogy irgalmatlanul gyorsan töltök be újra.
    Lehet, hogy egy JP is levesz 30% -ot egy tier 7-8 heavyböl, de az ellennek ott van ideje visszavonulni, fedezékbebújni általában.

30-as Rate of Fire mellett, ez szóba sem jöhet... 2 mp alatt fel sem fogja még az áldozat, hogy baj van :)
    5 mp alatt meg már két lövést is bekapott = hp konvergál a nullához :)

• egonn
    A PzJg1-vel csak az a gáz ha ( mint minden TD )felfedeznek! Illetve közel jönnek. Ha van legalább 1 saját tank közted és az ellen között az már jó esély:)Ha rush-olnak az nem jó mert 2-3 shot/tank átlaggal gyorsan beérnek és az gáz:(mire kiszedsz párat a nyakadon vannak!Mikor még a tier1 is belefért akkor nagyon lehetett aratni. mostmár nehezebb , de akkoris a gyors csaták legjobbika a JgPz1,AT1 (felváltva)játék!
  • a.carkey
    Na jó, persze, de állandó 7 kill/kör? :)

H735-öt szeretem, talán TIER 3 volt a legnagyobb ellenfél, de ahhoz, hogy ne lőjjenek ki, kell 1 jó csapat. Nem tudom elképzelni, hogy a PZJI platoonban nyomod folyamatosan, tehát akarod, nem akarod, balfék csapat folyamatosan becsúszhat és hiába vagy jó, nem vagy sebezhetetlen, vagyis kilőhetnek, és ha 1x valaki rádlő oldalról, akkor mivel nem mozog a turreted, ki is lőnek. Persze nagyot sebzel, mert TD vagy, de ennyi. Ráadásul, mivel kicsik ellen mész, azok gyorsan mozognak, és hiába sebzel bele valakibe, már más lövi ki.
  • zalkad
    Én sem dimenzionálom túl... kell hozzá valaki, aki igazán tudja is használni

PzJg statjaimat ha megnézed a játékban, az szerintem eléggé beszédes.
    99 battle -ból talán 60 az, amit "újravásárlás" után mentem vele (elite tank, elite legénység)... szóval a gyözelmek és a killek nagyrésze onnan származik...
    Elején utáltam szegényt, alig találtam el valamit és folyton kilöttek... nagyon vártam hogy meglegyen a MarderII és eladhassam. Igaz akkor még csak pár hete ismertem a játékot.
  • maniac78
    Még semmiben, de lesz hozzá pontosabb 88-as löveg, és ugródeszka a Királytigrishez.
  • Imation
    Kötekedés nélkül kérdezem csak mert nem sokára nekem is meg lesz, de egy alap tigris a több hp-n kívül miben jobb mint a vk3601?
  • Warton
    A Tigris jó, de a KT még annál is sokkal jobb.
  • Szakesz
    Nekem IS-7-tel van bajom, ma 3x pattantam le róla BL-10 kaliberű ágyúval. :)

Companyba meg bugos lett az auto aim (ami nagy szó, lévén nem is használom). Ettől már csak az lenne nagyobb poén, ha klánwar közben válna teljesen harcképtelenné a 100%-os T30. :D
  • maniac78
    Azt hiszem beleszerettem a Tigrisbe!
    Tenap meg tudtam venni, alapcuccokkal mentem vele néhány battle-t, jól teljesített, majd kb a 4. battle Prokhorovka szemben egy IS a többi kisebb tier (KV, Jagdpanther ez majdnem). Majdnem megdöntöttem a csúcsom 8/battle, ezt még Jagdpanther-el szereztem, végére nem maradt csak az IS és egy Grille, nálunk meg egy nemtom milyen SPG és én. Megvolt a 8. mire 27%-os az IS, lövés marad 9%. Már a zsebemben éreztem , mert látszólag fogalma sem volt honnét kapja az áldást, vagy nem volt jó a lövege. Betölt, tűz mellé ......... és lőtt a Grille. Brühühühü.
  • erdos
    Ma nem megy, holnap a tiétek vagyok :D
  • LSSAHPAUL
    gyere platoonba
  • Wlanseraf
    Fél órával ezelőtt 3x pattant le a lövésem, 10 méterről egy 10.5-ös gunnal.... tényleg szutyok:D
  • erdos
    Vagy nyolc tierrel erősebb a t54-es oldal és ezt már nem először látom. Az oldalatokon is4-VK45-JT vagy egyéb t9-esnek kéne lenni hogy fair legyen aztán lehet hogy nem sokra mennének....
  • TVelvet
    elég sok tank átvitte szemből a testet
  • erdos
    A t54-é? Te mivel játszol? :-)Nem sebezhetetlen de nagyon tápos tank az biztos...
  • Cukii
    Na?

• TVelvet
    testet elorol atviszi panther t54 teste szutyok
  • Renegade
    Ninjuval teszteltünk egy keveset: Elite Panther2 vs Stock T-54

Az atomágyúja nem sokat ért, kivéve, ha a testen lévő díszléc fölött talált el, akkor, akár minden második lövés átment. Mindezt 120-140 m-ről. Egyet ő lőt egyet én. Volt ideje célozni, és mozdulatlan volt a célpont. Én a T-54ben ülve a dugós puskával meg vidáman osztottam a loader és engine criticalt (az egész teszt alatt, kétszer pattantam le róla, abbol egy rossz helyre ment). Többször nyert ebben a felállásban is a T-54!

Ja igen, a pantherban ott ül a töltő, ahol a torony találat van.

• Renegade
    a scoutoláshoz egy példa:

valamiért úgy döntöttemn, hogy bátran előreszaladok stuggal és elbujok egy bokorban és csendben lapítok, szerencsére szemböl is hvy-k jöttek. Álljon itt ez a példa azoknak, akik nem szeretnek a tápláléklánc alján csücsülni. Úgy nézzék, hogy összesen egyet lőttem (már muszáj volt), mégis dőlt a pénz.

• yossarianHUN
    Jah meg épp ma pattantam le BL 9-el 15 méterről egy VK3001 P csontfüggőleges 75 miliméteres frontpáncéljáról. Szerintem az ürge aki benne ült legalább annyira meglepődött mint én...
  • ximix #22437
    A patch 249.68Mb
    A JPanther-nek van egy gyenge pontja elöl a gépstukira gyanakszom, mert közelharcban már többször szinte egy lövésből kipukkasztanak kár hogy csata után nincs elemzés mint a T-72 Balkán-ban
  • noname23
    azért az se piskóta mikor 20centiről meglövöd az ellen és nem történik semmi se mert a golyó invisible eltűnik
  • TDantes
    Na most fejeztem be ezt a kibaszott szart. Ilyen nincs, velem szembe jön egy IS7, mozog, és egyszercsak puff, láthatatlanná válik az orrom előtt. Engem persze mindenki mindenhonnan lát, és el is talál, akkor is, ha ezer bokor mögött várok mozdulatlanul.

Persze, az IS7 meg láthatatlanná válik mozgás közben, nehogy rátudjak lőni. Még véletlenül se tudjak rálőni.

Persze ha rá is tudnék, minek, úgy is lepattan.