banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Na ezzel vitatkoznék. Egy H735öt és két JPZIet (utobbi kettő platoonban, de mindhárom egy kupacban, 100%on, és mindegyiknek már volt 2-2, ill. 3 killje tőlünk!) lőttem ki az előbb egy H735el úgy, hogy MINDEGYIK rám tudott lőni, valamelyik többször is, és sebeztek is, de én hamarébb végeztem ki őket Himmelsdofban, mint ők megöltek volna, mert nem hagytam, hogy egyszerre lőhessenek rám. Már 111 HPról indultam, tehát nem maxról, és miután csobbant mind a három, még volt 17 hpm. Utána még elintéztem egy PZ38at és egy T26ot, majd egy T46al zártam a mapet úgy, hogy 2 hpm maradt mikor nyertünk.

Szóval ha szar is a csapat, vannak mapek, ahol ezt ki tudod küszöbölni, és nem jön ki az ellenséges technika v. csapat fölénye, van egy magbízható, de valamiben különleges tankod, ehhez jó taktikát alkalmazol, és bízol magadban, akkor egyesével harcolva szépen lehet darálni még a legjobb csapatokat is.

Persze, beállva a bokorba teszem azt a vasutas pályán egy td simán tud aratni, különösen ha a jobbik oldalról kezd, de ez ált. ritka.