A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mindenki szeret kicsit túlozni :P
Vannak bukó meccsek, persze... benne van ez is.
Viszont a legtöbb csatában mindjárt az elején beállok a kedvenc helyemre az adott mapon, és nagyon sokszor már az elején van 2-3 kill, mikor még a többiek csak lézengenek.
Illetve ha nem is én lövöm ki öket, akkor is már az elején több ellen le van sebezve kb. 30 % -ra, és onnan már tényleg nagyon béna csapat kell, hogy elveszítsük.
Amennyiben valaki meglát, neadjsten rám tud löni, már régen rossz. Viszont eddig szinte minden pályán megtaláltam azt a helyet (mindkét oldalon), ahonnan lehet büntetlenül osztani.
A gond olyankor jöhet még, ha az ellenfélnél valaki kitalálja, hogy akkor rush pont arra, ahol én terveztem kempelni... de ez tier 2-3 csatákban ritka, mint a fehér olló.
Hangsúlyozom, itt nem csak az a lényeg, hogy nagyott sebzek adott tierben, hanem az hogy irgalmatlanul gyorsan töltök be újra.
Lehet, hogy egy JP is levesz 30% -ot egy tier 7-8 heavyböl, de az ellennek ott van ideje visszavonulni, fedezékbebújni általában.
30-as Rate of Fire mellett, ez szóba sem jöhet... 2 mp alatt fel sem fogja még az áldozat, hogy baj van :)
5 mp alatt meg már két lövést is bekapott = hp konvergál a nullához :)