418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát igen én se értem egyesek miért állnak 13 percet a bokorba azt csodálkoznak hogy a végén 3-4-5 tank megy ellenük -
zsupeti #22793 Na ja.Kétkezi keserves munkával megegyengetett ellent, más 1 lövéssel kilövi a rákba.Még az elején,hú de csodálkoztam mikor valaki 6-7 kilőtt tankkal ott virított az élen.Ja persze,mert egyesek ott húzkodják az egyidőst valahol a kiindulási pontnál,és az agyonsebzett ellenfelet könnyen szedi ki a sorból ,akik éppen arra járnak placcot foglalni. -
ezt nézzétek meg
ajjánlom a google chromot és a fordítást -
éhes disznó makkal álmodik
a játék legnagyobb poénja mikor már az ellenből már csak páran maradtak akkor előkerülnek a beszari szabók
és hajtanak a killekre mert hát elég ciki egész játék alatt nem csináltak semmit se -
a tankot most vettem és elsőre ezt alkottam -
Múltkor viccelődtem vele de valakik komolyan gondolták :)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28363-search-hitbox-skins/
Az orosz társ oldal
Itt egy jópofa skin Bisonon
-
A 22784re ment. -
Ilyenem egyre ritkábban van, de amióta az open béta pörög, azóta sokkal több az a fajta nagypöcs, aki se lát, se hall, lazán beáll eléd, és amit te levittél két lövésre a haláltól kategóriába, azt szépen kitakarja, és nagyeszével szépen kilövi előled ÚGY, hogy te rá se tudsz lőni. Na az ilyeneken szépen felbaszom magam, és ált. megfogadom, hogy a következő ilyet picsánlövöm, mint a szart. Aztán mégse teszem, mert nem vagyok az a fajta játékos, pedig megérdemelnék egyesek ... -
TDantes #22786 Azt én se mondom, hogy nerfelni kéne, vagyis de, az Ojjektum-ot, hogy kevésbé pattanjanak le róla a lövések.
Persze, aki használja, az ő véleménye mérvadóbb, de ha olyan nagyon gyakran pattanna le, csak-csak láttam volna, hogy rólam is lepattan, márpedig még nem láttam ilyet.
Maus , másik VK, Tigrisek, IS-széria lövései pattogtak már le, de ISU-Ojject még nem. -
lammaer #22785 Azért tegyük hozzá, inkább mérvadóbb egy tulaj véleménye egy tank megítélésénél mint egy olyané aki sosem HASZNÁLTA az adott tankot.
Az hogy 5 csatánként egyszer találkozol egy zojjekttel és mondjuk 3ból 3x átlő az kevésbé mérvadó mint az, ha valaki 5 csatában használja és lead mondjuk 20 lövést vele ezidő alatt.
Nekem nincs zojjektem, igy többnyire én is csak a szenvedő oldalon vagyok (főleg amikor lövöm és durván pattog róla minden), de platoonban TSen hallom a zojjektes kollégák átkozódásait amikor pattognak ők is le a nagyobb tierű ellenségekről.
Nem hiszem hogy erősíteni kellene, de azt sem hiszem hogy annyira űber hogy nerfelni kéne a francba, főleg hogy a JT a német megfelelője.
-
zsupeti #22784 Kössz a választ.
Pont múltkor fordult elő velem is,h a célba vett ellent akartam kilőni,mikor valaki elé állt a csapatból,és pont őt lőttem ki.Csórikámtól 3x kértem elnézést.Szégyelltem is magam rendesen. -
TDantes #22783 Baszki, tényleg ne vedd sértésnek, nem veszekedni akarok, de a a baj, hogy azzal a óriás ágyúval, ami mindent elporlaszt, autoaim-al nem bírsz mindent kapásból szétlőni? Csak hogy jól értem-e a dolgot?
Mint amikor a arty-sok panaszkodnak, hogy már nem tudnak egy lövéssel kilőni egy a pálya túlsó végén száguldozó tankot...
Majd ha rá érek sírni is fogok, annyira sajnálom a dolgot.
Mondjuk én autoaim-ot se használtam semmin se, és TD-m is csak német volt.
De ami biztos, hogy a BL-10-es ágyú mindig át lő. Szemből is. Sebez vagy 700-at. Ez biztos. Ha eltalál, nagyjából használhatatlan lesz a tank.
Na most, ha nálad nem így van akkor
-Vagy én vagyok nagyon béna, és be állok minden ISU meg Ojjektum elé
-vagy te bénáztál el valamit
-vagy csak ilyen ez a szerencse, forgandó és hol sikerül szarrá lőni mindenkit, hol nem.
Na mindegy, tényleg nem a vita kedvéért, de annyira mondjátok ,hogy nem stimmel valami ezzel az ágyúval, miközben én mint ellenfél , a BL-10-es elszenvedője épp az ellenkezőjét tapasztalom, hogy ugyanúgy atomizál mint eddig. -
lammaer #22782 Ne aggódj, néha a legtöbbünknek elgurul a gyógyszere a játékban, ilyenkor kígyót-békát kiabálnak az emberek a cseten.
Az ilyen hekkeres dolog tök normális, az a vicces, a játék készitői már bannal fenyegetik azt aki azt meri állítani hogy hackolni lehet a játékukat :)
Egy dologra ügyelj: szándékosan ne lőj ki senkit, azért minimum 3 nap ban jár ha jelenti a sértett. Ha véletlenül kilősz valakit, nyomj be gyorsan egy sorryt, hogy nereportoljon azt annyi (véletlen TK előfordult már mindenkivel). -
:) nálam a találati arány sajna nem mérvadó, mert néha suppressive fire-t nyomok, épületeket bontok főleg a sivatagos pályán, vagy próbálom a fedezék mögött tartani az enemit míg a többiek helyezkednek, átlag 43%
-
Passz. Mondom, soha nem volt ISU-m, de volt Hummel-em és azzal is hasonló történt, két patch között hirtelen teljesen pontatlan lett, alig sebzett stb...nemrég a Ferdi ágyújára panaszkodtak, meg az egyik patch után is volt egy ilyen általános visszaesés a pontosságban.
Most néztem hogy JT-vel 62%-os találati arányom van, pedig 0,32-es pontosságú az ágyúja...hát, T32-vel meg 75%, pedig annak meg 0,37-es az ágyúja. -
Az orosz szerveren ha jól veszem ki mindennap van leállás ha már a mikor csavargassunk volt szóban
Posted on January 26, 2011 - 14:03
Every day at 09:30 Moscow time will be scheduled to reboot the server.
Game and all associated services will be available approximately for 30-45 minutes during the daily reboot.
It is strongly recommended to refrain from paying in this time period.
-
Én elhiszem, én is láttam már furcsaságokat, pl. amikor a VK45-öt kb. 20m-ről nem bírtam átlőni a T30-assal. Akkor az olyan WTF pillanat volt, a VK olyat beleremegett a lövésbe hogy csak na, szerintem ő is meglepődött :D Teljesen szemben állt velem és nem ment át.
Most ha kiszámolnánk akkor biztos az jönne ki hogy erre kb. 2% volt az esély, de ez akkor is marhaság, nem kéne ennyire kitolni az értékeket, hogy egyszer a VK45-öt nem viszi át közvetlen közelről, máskor meg az IS-7-est átlőttem szemből Párduc II ágyújával vagy 400m-ről...
Én szeretném biztosra tudni, hogy mi az ami átlő és mi az amit átlőhetek. -
pett3rson #22777 a témához hozzászólva szerintem elég jól el van ez találva ez a találati rendszer, franc se tudja, hogy mikor hol találod el az ellenfelet, ha egyszer fél méteres szórásod van. Ha meg sikerül egy nagyot lesebezned, akkor hurrá-élmény és katarzis, főleg ha kis is lövöd. Néha van szerencséd, néha meg nincs, azon kívül ott vannak a többiek is, nem 1vs1-ben kell mindent megoldani, életben sem így volt többnyire. Nekem azok nagyok tetszenek mikor 2-3-an beállunk és sorban dörrenek az ágyúk :)
persze nagyobb a sikerélmény ha egyedül tudod megoldani, de nekem eddig bejövős :) ennyire nem nézek a dolgok mélyére, COD után felüdülés az ilyen játék :) -
na csak hogy röviden lezárjuk:
ok, hogy ilyen adatok alapján számolva lepattan. 20% pen szórás, távolság, effektív páncélvastagság, stb.
DE
akkor régebben mi az isten kóchengeres szerszámával számolt, amikor szinte bármit átlőtt, bármilyen irányból, autoaimmal? és bumm, így lett a chocapic... ja nem, a nerf. -
- van és % helyett fok :D Imádom hogy nem lehet szerkeszteni.
Az effektív páncélvastagságot amúgy így lehet kiszámolni bárminél:
Tl: effektív vastagság
Tn: valódi vastagság
A koszinusz után pedig a lemez döntöttségét kell beírni a függőlegeshez képest. -
pett3rson #22774 köszönöm a részletes leírást. Ezt írja amikor ott vagyok az átképzésnél, hogy miből mi lesz vagy ezt úgy képzeljem el, mint pl a 75+8-as értéket, ahol ugye alapból 75-ös emberem van, de kap (valami mágia folytán :) ) +8-at, így valójában 83-as értekkel bír? -
exoterm #22773 Beza, egy jól helyezkedő vk4 ellen a bl10 semmit sem ér még 100 méterről sem. Az a nem kóser, h anno auto aimmel lövöldöztem mindenre és szinte elhanyagolható volt a lepattanási faktor, most 100 méterről képtelen vagyok átlőni egy vk4-et. A bl10 jelenleg egy pontatlan xar, sok lepattanó és eltünő lövedékkel. nc -
exoterm #22772 Beza, a bl10-el valami krvára nem kóser, ezért is szoktam mostanában a ferdivel nyomulni (ami ugye német és ezért xar...ennek ellenére sztem most jobb a nerfelt isunál). -
Másik fórumon, meg talán itt is láttam egyszer azért írtam, valóban nem te írtad.
Szerver leálláskor tuti, mivel az orosz verzióban egy leálláskor változtatták meg a T-54-es lánctalpjavítási idejét, meg a lánctalp páncélzatát is...
Láttam én is, hogy az orosz fórumon volt egy külön topik arról hogy valamiért szarabb lett a BL-10. Én egyáltalán nem játszottam vele, de más ágyúnál sosem vettem észre ilyet, hogy régen jobb volt most meg rosszabb.
A pen. a távolság növelésével csökken, talán mintha 100m-enként 20% lenne az érték, régebben így olvastam.
170mm az nem az effektív vastagság, a játék számolja azt is, hogy mennyire van megdöntve, nincs beállítva egy szám, hogy na most akkor a VK frontja a BL-10-el szemben 20-ból 15-öt lepattint.
A KT 150mm-es frontja effektív 234 mm van, de ebből lejön a 10 fokos normalizációs érték (néhány ágyúnál csak 5 fok), szóval marad egy 195mm mm-es front. VK frontja 265mm effektív, minusz a 10% és marad 222mm .
A BL-10 215-358mm páncélt üt át, szóval ezekkel az adatokkal lehet normál eloszlási értéket számolni a távolság figyelembevételével.
Rengetek minden közrejátszik, már az is okozhat lepattanást ha a VK mondjuk csak 10-15 fokkal elfordul hozzád képest. Máris hozzáadódik pár mm az effektív páncélvastagsághoz. -
exoterm #22770 Mivel az alap 152-es ágyúról volt szó, ezért arról írtam. Nem egy csodafegyver, ahogy itt sokan leírják lol. -
pett3rson #22769 hát nemtom, nekem annyira nem jön be, valahogy a PIV jobban tetszik a 105-ös (?) vagy melyik ágyújával. Sokat karcolok VK3601-el, hogy minél hamarabb meglegyen a Tigris :) Nekem az a nagy vágyam :) több könyvet olvastam róluk, erről a típusról és egyszerűen szerelmes vagyok bele :) Lehet nem a legjobb tank, de az tuti, hogy abból mindig lesz a depómban :) -
TDantes #22768 A lepattanás szerintem nem az ágyútól függ, hanem inkább attól, hogy feljebb csavarták , hogy nagyobb százalékban pattanjanak le a lövések a vk45-ről.
De egyébként, továbbra sem pattan le a BL-10-es ágyú( és más se nagyon, legfeljebb ilyen alacsonyabb tier-űek mint a Tigris) a vk45-ról.
Amúgy meg, szinte mindenről le lehet pattanni...ha épp rossz szögben lövöd meg, vagy csak épp olyanja van a játéknak. -
senki se beszélt most ilyen hülyeségről, hogy csata közben variálnak.
viszont tuti, hogy egy rakás változtatás van a patchekben, ami nem szerepel patchnotesban. sőt, azon se csodálkoznék, ha serverleálláskor is bele tudnának piszkálni...
ha meg továbbra is maradunk a BL-10nél, akkor nyilvánvaló a helyzet. vannak normális összeszedett, oldalas kommentek róla a ruszki td fórumon, le van tesztelve, na meg szimplán szemet szúr annak, aki hónapok óta játszik vele.
régen a vk-t (maust is) 400 méterről átvitte szemből (auto aimmal, hisz szinte mindegy volt), most meg 100 méterről, testre célozva 20ból 15 lepattant. 170 mm-es páncélról beszélünk 286os pen-el szemben. szerinted ez hogy fér bele a 20%-os szórásba? -
zsupeti #22766 Csak azt nem tudom,hogy ezt miből következtette ki.
Na mindegy. -
zsupeti #22765 Sziasztok!
Kis segítséget kérnék az öreg tankosoktól.Nyerő csatában vigéckedtem,és épp kilőttem 1 arty-t,mikor az ellen oldalról valaki beírt a chatre,hogy valami hecker vagyok és bannoljanak.Már akkor néztem az üzenetre mikor épp eltűnőben volt.Nem is volt időm lementeni az üzenetet.Ilyenkor mi van?Bepöccenthetett a pöcshuszár?Ennek is biztos kútgyűrű volt a járókája. -
Wlanseraf #22764 Ki mondta hogy pajszer az SU-152 közelharcban?? TD lapít , sunnyog:) leszarom a ROF-ot mert legritkább esetben tudok folyamatosan lőni egy célpontot! persze nem egy nagy szán a gun de egyből bele ülsz és ott van.. nézd meg mivel lődöz a JP:D
Annyira szar hogy 62% vele a hit rátiom, 72-77 a legjobb Német agyúkkal akkor most hogy is van ez?:) és a fun faktora mekkora:D oneshot 300 méterről JPzIV/T-34/85, ezeket produkáld JP-el! Ferdivel sem lehet:)
JP-el mekkorát lehet bele lőni egy vK45-be??? mert ezzel a szarral bele lőttem -20%-ot szerintem az kitűnő.
-
Renegade #22763 Számomra az a fura, hogy bárki is össze akar hasonlítani t9-10 német és szovjet kütyüket, elvégre a fejlesztők már rég bebizonyították, nem picit részrehajlók
-
Ez csak akkor igaz ha a Su-152-esen alap ágyú van. A legutolsó 122mm-es 70-el nagyobbat sebez mint a JP 105-öse és ugyanakkora ROF-al...
Ráadásul a SU-nak még több HP-je is van. -
Az a "véletlenül 20%-al több páncél lett" tényleg érdekes volt, el tudom képzelni hogy még vannak ilyen rejtett dolgok. (sőt, biztos, lásd láthatósági értékek)
Dehogy pont egy szovjet ágyút nerfeltek volna? Régebben nagyobb volt a pen. szórása amúgy, volt még talán 30-35% is, manapság meg asszem 20%-on van. Lehet hogy ezért tűnik úgy, mintha sűrűbben pattanna le, de ahogy írtam T30-as ágyújával 10-ből 8-szor átlövöm messziről is.
Amin abszolút kiakadok mindig az a "csata közben állítgatnak az értékeken" dolog :D Persze, valószínű, még egy rendes láthatósági rendszert se tudnak csinálni, majd valószínű hogy ilyen, amúgy is értelmetlen dologgal szórakoznak.
Sok a random dolog (pen., sebzés, modulsérülés, tűz stb.), ezért tűnik úgy mintha az egyik napról a másikra valamit változtattak volna a játékon. -
Szakesz #22760 Kérlek, frissítsd fel a memóriámat, de hol írtam bármi olyat, ami a SU-152 erősítésére vonatkozik? -
exoterm #22759 ....mert ugye a su152-ről nem pattant le semmi, de ez egyértelmű. -
exoterm #22758 1v1 50-50%, h a jagdpanther vagy a su152 a jobb. Teszteltük anno. Volt, h oneshootoltam a jagdpanther, volt, h 100% HP-val nyírt ki a jagd, mert lepattant a 152-es. Inkább a második verzió a gyakoribb. -
TDantes #22757 Nem, az érdekes elképzelés az, hogy még erősebb legyen...
Persze, értem én ,hogy mindenki azt szeretné, hogy ő legyen az abszolút Top Tank, és mindenkit kiirtson a fenébe, de ez eléggé elszarná a játékélményt.
Érdekes, nekem még egyszer se jutott eszembe, főleg egy alap tanknál, hogy jaj a fenébe, nem tudom kiszedni a nálam nagyobbakat, miért nem lövök inkább valami halálsugarat. -
exoterm #22756 Tehát egy félkész xart fognak kiadni. Gratulálok nekik. -
Imation #22755 Overlord blog on elég sok info jelent most meg, pl ez is:
* Pre-orders launch: February 20-25
* Release date: March 10-15. Hardwipe confirmed.