banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Baszki, tényleg ne vedd sértésnek, nem veszekedni akarok, de a a baj, hogy azzal a óriás ágyúval, ami mindent elporlaszt, autoaim-al nem bírsz mindent kapásból szétlőni? Csak hogy jól értem-e a dolgot?

Mint amikor a arty-sok panaszkodnak, hogy már nem tudnak egy lövéssel kilőni egy a pálya túlsó végén száguldozó tankot...

Majd ha rá érek sírni is fogok, annyira sajnálom a dolgot.

Mondjuk én autoaim-ot se használtam semmin se, és TD-m is csak német volt.

De ami biztos, hogy a BL-10-es ágyú mindig át lő. Szemből is. Sebez vagy 700-at. Ez biztos. Ha eltalál, nagyjából használhatatlan lesz a tank.
    Na most, ha nálad nem így van akkor
    -Vagy én vagyok nagyon béna, és be állok minden ISU meg Ojjektum elé
    -vagy te bénáztál el valamit
    -vagy csak ilyen ez a szerencse, forgandó és hol sikerül szarrá lőni mindenkit, hol nem.

Na mindegy, tényleg nem a vita kedvéért, de annyira mondjátok ,hogy nem stimmel valami ezzel az ágyúval, miközben én mint ellenfél , a BL-10-es elszenvedője épp az ellenkezőjét tapasztalom, hogy ugyanúgy atomizál mint eddig.