A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Másik fórumon, meg talán itt is láttam egyszer azért írtam, valóban nem te írtad.
Szerver leálláskor tuti, mivel az orosz verzióban egy leálláskor változtatták meg a T-54-es lánctalpjavítási idejét, meg a lánctalp páncélzatát is...
Láttam én is, hogy az orosz fórumon volt egy külön topik arról hogy valamiért szarabb lett a BL-10. Én egyáltalán nem játszottam vele, de más ágyúnál sosem vettem észre ilyet, hogy régen jobb volt most meg rosszabb.
A pen. a távolság növelésével csökken, talán mintha 100m-enként 20% lenne az érték, régebben így olvastam.
170mm az nem az effektív vastagság, a játék számolja azt is, hogy mennyire van megdöntve, nincs beállítva egy szám, hogy na most akkor a VK frontja a BL-10-el szemben 20-ból 15-öt lepattint.
A KT 150mm-es frontja effektív 234 mm van, de ebből lejön a 10 fokos normalizációs érték (néhány ágyúnál csak 5 fok), szóval marad egy 195mm mm-es front. VK frontja 265mm effektív, minusz a 10% és marad 222mm .
A BL-10 215-358mm páncélt üt át, szóval ezekkel az adatokkal lehet normál eloszlási értéket számolni a távolság figyelembevételével.
Rengetek minden közrejátszik, már az is okozhat lepattanást ha a VK mondjuk csak 10-15 fokkal elfordul hozzád képest. Máris hozzáadódik pár mm az effektív páncélvastagsághoz.