418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #23194
-
stoppos #23193 Viszont ebben a játékban új értelmet nyert a menjünk KV-zni kifejezés. :) -
Wlanseraf #23192 Biztos pajszerül védtem a kezdő helyet:D -
Wlanseraf #23191 KV!!:) nem tudom mert ki kellett mennem kezdéskor:D -
stoppos #23190 Na ezt hogy sikerült összehozni, ha nem traktorral mentél és lőttek ki a legelején? -
Wlanseraf #23189 Topic fölrázó hsz?:D -
Milyen 5x szorzó??? 

-
Wlanseraf #23187 Ennyi XP-t mire kaptam? elfordítottam a tornyot?:D:D:D:D
-
mi hír a most hétvégi 5x szorzórol? -
Wlanseraf #23185 Az új interjúban azt mondja a mókus hogy 2 hónap az open béta.. -
davidbog #23184 Szerintem csak a skineket cserélik le. Új lövegek nem hiszem hogy lesznek. Én már csak a 8,8 cm L/100 és valamilyen 15 cm-es ágyúra számítok a nagyobb kileberűeknél, de ezeket is az E-szériával jelennek majd meg. Esetleg a Löwehez lesz egy új 10,5 cm-es, de az csak annál lesz használható.
A skin cserének is itt lenne már az ideje, már egy októberi patch előzetesében volt róla szó. A 10,5 cm L/52 és L/68 a 8,8 cm L/56 és L/70 skineket kapta meg. Főleg a 10,5 cm L/52-vel néz ki hülyén a KT és JP. -
davidbog #23183 A régi hagyományokat követve ez a következő x éves terv. (x>2) -
egonn #23182 Az ágyúkon való változtatás nem csak optikai lessz? Vagy kapnak más lövegeket is? -
Szakesz #23181 Elvileg javítanak a német TD-k álcázhatóságán és valamit változtatnak az ágyújukkal kapcsolatban is. Elkezdtem reménykedni. :) -
egonn #23180 Hát persze! Maguk az oroszok is 1 lopakodós nép!Hozzánk is belopakodtak:(.Ők találták fel a lopakodó technikát nem az amcsik! -
lammaer #23179 Ez teljesen konzekvens. Az orosz járművek minden kategóriában jobban tudnak lopakodni mint a németek :)
Lást SU152 vs Jpanther :) -
Renegade #23178 :-)
csak szomorú a konzekvencia teljes hiánya -
egonn #23177 Ez neked meglepő? -
Renegade #23176 kéne valamikor egy teszt:
élek a gyanuperrel, hogy az orosz top arty (bár alig könnyebb) lényegesen jobb álca skillel rendelkezik mint a gw tiger -
Túl erősek, sokszor lövik ki a kis ruszkikat akik fizetnének majd a játékért :) -
Ma isten kegyeltje voltam, 70-80% találati pontosággal taroltam a Ferdivel. 3 kill/ battle. Holnap tuti buktás lesz. -
Szakesz #23173 Esetleg] Átdolgozott fegyverzet: Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger
Erről további infókat tudnál szolgáltatni? :) -
stork13 #23172 Alakul ez, alakul... (tenyerét összedörzsölő, homlokát ráncoló, gonoszul néző smile helye)
Így lesz mém ebből. :D -
Saját szemszögből nézd! Mindig csak saját szemszögből! -
egonn #23170 Hmm, már én is összeesküvést gyanítok: 10 lövés lepattant zsinórban!Ez nem megszokott:( Utána 2 betalált legalább:) -
peter9228 #23169 "- Nagyvadak közt IS nálad, veszítesz
- Nagyvadak közt IS az ellenfélnél, veszítesz"
Ha úgy nézed, hogy van nálad IS, szerinted vesztesz. Viszont az ellenfélnél meg valaki úgy látja, hogy az ellenségnél van IS, tehát veszít. Magyarul mindkét csapatnak veszítenie kéne... -
Nem. Pont jó. -
Valóban túl sok a random faktor a játékban, valóban szükséges néhány %-os eltérés, de nem 20-25...
Ott van pl a penetrációs érték: 130milis S-70es ágyú a standard lövedéke 195-325mm üt át, kérdem én minek?
Ha szerencsejátékkal akarok játszani elmegyek online pokerezni... -
TDantes #23166 Ahaá...nem ő csal hanem a kocka...direkt kedvez neki.
-
lammaer #23165 A fiam gazdálkodj okosanban zsinórban dobja a 6osokat, nekem meg 20-ból 1x ha jön.
Majd pofánverem hogy csal, pedig ugyanazt a kockát használjuk :)
TSen a legjobb hallgatni, amikor 3-an tépjük a hajunkat hogy zsinórban 3x pattanunk le vmi 7%-os low tier heavyről... de ez független attól hogy nyerünk e vagy sem, simán volt olyan hogy vertük az ellent 15-2/3-ra, én meg fenn voltam a plafonon, mert a vk45 hangyász ágyúja lepattogzott a fincsi killjelöltekről. Ugyanakkor meg Hell, aki mellettem osztotta Pershinggel az észt, szerzett 5 killt.
Szóval, lehet ha egyedül lennék én is kaparnám a falat, de igy egész más összhatást kelt, hogy a csapatodból 2 másik emberről is tudod hogy mi történik :)
Amióta megy ez a konspirációs elmélet, kimondottan sasolom hogy mi történik éjszakánként (3-4 órát is toljuk együtt platoonban), hogy esetleg egyszerre kezdünk el szivni a lepattanások meg missek miatt, de nem nagyon volt még olyan hogy mindhárman felorditottunk a mecccs végén hogy nekünk most mind lepattant. Inkább a playerek miatt szoktunk felordítani :D
-
Kösz! Elsőre nem találtam.
Az az oldal ami bukott tavaly, de egy hónap után újraindult. Lehet, hogy azóta már törölték. -
TDantes #23163 "- Nagyvadak közt IS nálad, veszítesz
- Nagyvadak közt IS az ellenfélnél, veszítesz"
"- VK3.... bármi nálad, veszítesz
- VK3... bármi az ellenségnél, veszítesz"
Ezek nem egymásnak ellentmondó dolgok? -
Én azt mondom, hogy:
- Object az ellenségnél, nálad nincs, veszítesz
- 5-6 T-54 az ellenségnl, nálad 1-3, veszítesz
- Nagyvadak közt IS nálad, veszítesz
- Nagyvadak közt IS az ellenfélnél, veszítesz
- Iszonyat sok platoon a te oldaladon, míg az ellenél alig, veszítesz
- Az első 3 top tank egy platoonban, nyersz
- Nincs nálad platoon, míg az ellenségnél van vagy három, és jobbnál jobb tankok, nyersz
- VK3.... bármi nálad, veszítesz
- VK3... bármi az ellenségnél, veszítesz
és ehhez még jön, hogy milyen artykat kapsz, milyen párok vannak, ha túl szar, már az elején veszítesz
- Ha nincs nálad legalább 3 medium (VIII-XI), de az ellennél van 3-4 is, veszítesz, különösen ha a map Karelia ...
stb. -
TDantes #23161 De most mondok ellenpéldát is, Ensk, remek csapatba pakolt be, és érdekes módon az ágyúm mintha megtáltosodott volna, ráadásul szinte minden lövés lepattant rólam.
Lehet, hogy tényleg csak véletlen, de akkor se nagyon értem. -
TDantes #23160 Még egy hét...hm. Akkor a megjelenésből lesz április is. Aztán majd május, majd június...július...októberre talán itt is lesz. Úgyis őszre ígérték egy évvel ezelőtt? -
Az új patchet meg már megint eltolták jövőhétre, ez hihetetlen.
Az oroszon láttam az új pályát, Westfield-et. KV-val nem is tartott olyan sokáig míg felmentem a dombra :D Lekaptam 30%-ot egy IS-4-ből HE-vel, aztán kilőttek a láthatatlanok :( De amúgy az a része amit láttam belőle, jó volt, szép nagy nyílt terep, éljenek a pontos ágyúk. -
peter9228 #23158 Milyen rohamra? -
Renegade #23157 jaja, mókás az a 35 mp újratöltés, de legalább van idő szaladgálni :-) -
Ingyenes anyagot minek raknak fel? Gondolom nem arra za oldalr a rakták amire én gondolok, mert oda nem is engednék :)
maniac78: a hun csatorna ott van az EU szerveren, beírod a keresőbe hogy HUN és kiadja -
Osztan a kun csánel merre leledzik?