A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #23165 A fiam gazdálkodj okosanban zsinórban dobja a 6osokat, nekem meg 20-ból 1x ha jön.
Majd pofánverem hogy csal, pedig ugyanazt a kockát használjuk :)
TSen a legjobb hallgatni, amikor 3-an tépjük a hajunkat hogy zsinórban 3x pattanunk le vmi 7%-os low tier heavyről... de ez független attól hogy nyerünk e vagy sem, simán volt olyan hogy vertük az ellent 15-2/3-ra, én meg fenn voltam a plafonon, mert a vk45 hangyász ágyúja lepattogzott a fincsi killjelöltekről. Ugyanakkor meg Hell, aki mellettem osztotta Pershinggel az észt, szerzett 5 killt.
Szóval, lehet ha egyedül lennék én is kaparnám a falat, de igy egész más összhatást kelt, hogy a csapatodból 2 másik emberről is tudod hogy mi történik :)
Amióta megy ez a konspirációs elmélet, kimondottan sasolom hogy mi történik éjszakánként (3-4 órát is toljuk együtt platoonban), hogy esetleg egyszerre kezdünk el szivni a lepattanások meg missek miatt, de nem nagyon volt még olyan hogy mindhárman felorditottunk a mecccs végén hogy nekünk most mind lepattant. Inkább a playerek miatt szoktunk felordítani :D