418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    De pont ez a probléma, egy év múlva ha még futni fog a játék, akkor mindenki szovjet tankozni fog, szovjetek ölik a szovjeteket, néha betéved pár német, amcsi, francia, stb. SPG meg TD és jó napot.
  • Imation
    Visszavonom amit tegnap mondtam hogy nem igazán kedvelem a T29 et. Most már azt mondom hogy nagy test nagy élvezet! :)
    Tegnap este miután három órát kínlódtam a stock vk3002 vel lazításnak mentem pár kört a T29 el és azt legalább élveztem. Attól legalább érezhetően tart az ellen, bírja is az ütés és a 105 el még sebezni is tud. Főleg Ensk nél vettem észre hogy nem szívesen dugták ki az orrukat szemből a csiki-csuki harcnál.
  • Renegade
    játszál szovjet tankokkal, t8 felett: easy mod, csak a többi szovjet tanktól kell félned, mert egy nagyon ügyes német tankos is csak átlagos tudású játékos által vezetett szovjet tankkal ér fel
  • Molnibalage
    Összegezve a problémám az, hogy a valóságoz köze nincs az erőviszonyoknak, de kiegyensúlyozatlan, mint játék. Ezt tényleg így akarják kiadni...?
  • Renegade
    ez
  • Renegade
    itt
  • Molnibalage
    Ezt hol nézted meg?
  • Molnibalage
    Most is mit csinált. T-26, IS-2, Su és Hummel és egybek közé vágott be. 6-szor találtam el az ellent oldalról. Semmi hatás. Egy lövésel kinyírt.

Bujkáltam amíg tudtam. Még azt sem tustam szinte. Azonnal elindultam hátrafele, de még így is eltaláltak....
  • Renegade
    amíg csak kis tankjaid vannak, addig a 48-48 nem gáz

de a tényleges tudásodat, stílusodat a ranglistából tudod kinézni. Na nem a helyezést kell nézni, mert az csalóka, hanem, hogy egyik statod, hogy viszonyul a másikhoz, pl:

mivel vannak nagy tankjaim, ezért nálam már fontos a win/lose

win: 53%
    lose: 45%
    surv: 36%

figyelembe véve, hogy 99%ban német kütyüvel játszom, ezért ez már jónak számít

732. vagyok, tehát ez lesz az átlag, amihez viszonyítunk, ennek fényében, rólam kijelenthető:

agresszív támadó játékos vagyok (magas captured, túl magas detect) akinek fontosabb a győzelem, mint a túlélés (nagyon kicsi average xp), mivel német tankokkal vagyok, kijelethető, hogy rosszul játszom meg a tankokat (ez a stílus szovjet tankot kívánna).

konklúzió: ész nélkül megyek nem megfelelő tankkal, és bár ügyesnek számítok, mégis rontja a statokat a védekező tankkal támadó stílus.

Na, ilyen egyszerű ez :-)

• byzhouse
    (Y) kör elején atyaúristenből kilőnek 1 lövéssel.
  • zsupeti
    Lenne 1 kérésem.Most jöttem olyan csatából,ahol a köcsög csapattársam kilőtt és egypárat még le is sebzett poénból.Print screen-t csináltam,csak sajna nem tudok angolul és írnék a tech supportnak vagy kinek,de meg kéne fogalmazni a levelet.
    Előre is köszönöm.
  • Molnibalage
    Én pont fordítva vagyok így. HE lőszerrel még SEMMIT sem tudtak kilőni. Megsebezni is alig. Egyetlen dolgora jó, fedezéket szétlőni...
  • Iron Hawk
    Az EU szerveren melyik a legfrissebb verzió?
  • Gunslinger
    Molni még csak Pz III-azik.

Azért bízom benne, hogy kevesebb ammo rack robbanásom lesz az erősebb toronyban.

Egyébként van olyan statisztika, amiben meg lehet nézni, hogy hány killem volt aP és hány HE lőszerrel? AP-val gyakorlatilag két napja nem lőttem ki senkit, HE-vel sokkal jobban potyognak a killek bármilyen járműről is legyen szó. Azon filózom, hogy nem is viszek több AP lőszert 15-20 darabnál, golflabdáknak tűnnek.
  • Molnibalage
    A Marder oldalról nem lő át egy mezei M4-est. Aha...
  • Molnibalage
    Ha meg az autolockja ilyen jó, akkor rohadjon meg. 100% parancsnok és 100 tüzér mellett álló célokat nem talál el nálad a balfaszja...
  • Molnibalage
    Tudom. Szemből cikkcakkoztam.
  • Molnibalage
    Egyáltalán mi a faszomra jó a HE lőszer...?
  • Imation
    Arra azért vigyázz hogy a cikk-cakk nem mindegy milyen szögben van ahhoz képest aki tüzelt rád. Bizonyos szögből az lehet hogy sima egyenes vonalú mozgásnak számít.

Sokat általában nem segít a fejlesztett torony sem a PzIV túlélésben, viszont onnantól már fel megy rá az L70 ami viszont remek fegyver.
  • Molnibalage
    Esküszöm, hogy fogok olyan csinákni, hogy nem csinálok semmit, csak elbújok. Ha majdnem mindenki meghalt, akkor próbálok valamit csinálni.
  • Eagle16
    Megvan a Hetzer. De most komolyan, mi ebben olyan szar? 50%-os legénységgel első csatában 2 kill lett vele, tök alap ágyúval, csak a motor a legjobb. Semmi gond nincs ezzel :D
  • Molnibalage
    1 vagy 2 döntetlen volt.

Most csináltam azt, hogy körbelőttem előlről hátulról 10 méterről egy lomha KV-t. HÁTULRÓL 10 méterről nem ment át a motortétrre irányzott AP lőszer. HE? Az sem ért szart se. Aztán két lövésből kinyírt.

Nem igaz, hogy a német tankokkalm mennyire egyenlőtlen küzdelmekbe rak be...
  • Gunslinger
    Nekem is volt olyan tegnap Pz IV-el, hogy zsinórban 5 halálból 4 instant halál volt ammo rack találat miatt. Rohadt idegesítő.
  • Renegade
    naná :-)
  • Gunslinger
    50-50%? Nem volt döntetlened? Nekem volt már vagy 10.
    49-48 nálam az arány.

251 csatából 61-et éltem túl, ez 24%, de hozzá kell tenni, hogy én Pz III A-val és Pz III-al eléggé előrerohanós taktikát játszottam, inkább beáldoztam magam azért, ha felfedeztem egyszerre 5-6 ellenséget és az arty azután jól meg tudta őket szórni. PzIII A-val folyton olyan csatákba rakott be, ahol semmi esélyem nem volt, ehhez képest 39 csatából 20-ban nyertünk, szal annyira nem paanszkodom, de idáig az volt a legszarabb tankom, előtte 45% volt a túlélésem, PzIII A alatt esett 30 alá.

Egyébként ez a Pz IV is francos kartonpapírból van, nézegetem már a fejlesztett tornyot hozzá, még 1800 XP kell hozzá, na annak már komolyabb páncélja lesz, csaknem duplázza a mostani toronyét, abban van minden reményem.
  • Molnibalage
    Na, motst kezd megint elgem lenni. 60-nal cikkcakkban száguldozok és nyírnak ki egy meg két lövéssel akármilyen cuccal megyek. Eszemfaszom megáll...
  • Molnibalage
    Átlagban ti hány %-ban éltek túl csatát? Nálam ez 169 csata után 25%...
    50-50%-ban voltam az győztes / vesztes oldalon.

169 csata alatt volt 105 killem, ebből egyszer 8 egy csata alatt. Mai napig nem értem, hogy hogyan csináltam.

A találati arányom visznt 42%. Az jó?
  • Iron Hawk
    Az EU szerveren melyik a legfrissebb verzió?
  • Iron Hawk
    Milyen új pályáról beszéltek?
  • Neutralpoint
    Igazából nem izgat, bannoljanak ha akarnak de lövés után 1 perccel írta h reported u biatch, szóval elég kamunak érzem. És jogosnak éreztem:) Megkapta a magáét.

Am nemtudom tegnap mi volt (ma még nem játszottam) de KV-3-ról nagyonsok minden pattogott, még a seggéről is, Tigristől kezdve IS, T-43 baromi sokminden, én meg ott állok, meg megyek feléjük troll-face-el és azok meg csak rikosé, annyit látok, piros dmg indikátor, de hp-m az stagnál 100%-on:D:D
  • Eagle16
    A Hetzer-re amúgy lesz egy új 220 lóerős motor :) 800 xp körül van, szóval nem is annyira durva az ára, 1-2 jó körből már meg is lehet venni.

Még nem próbáltam ki, mert inkább a Marder-re fejlesztettem ki a 76mm-est, de ma meglesz.
  • Eagle16
    M6A2E1

Március első felében.
  • Metontour
    Milyen prémium tank lesz ebben az új peccsben?
    Mikor indul akkor az éles?
  • mijki
    14 tankom van. Az sok...
  • byzhouse
    pont azt néztem én is,hogy KV-3-ról pattog,de nagyon :D
  • Gunslinger
    Ez engem is érdekelne. Igazából azzal sem vagyok tisztában, hogy a "teljes", de nyilván nem végleges játékot, ami kijön március 10-15 között, azt meg kell-e venni, vagy szabadon letölthető lesz-e, mint a Béta. Azt tudom, hogy játszani vele alapból ingyenes lesz, csak aranyért meg prémiumért kell fizetni.
    Ha ingyenes lesz a játék, akkor minek ez a pre-order? Csak úgy a semmire utaljon az ember két-három héttel a megjelenés előtt pénzt nekik, hogy hw után jöjjön a plusz tank+slot meg az arany?
    Meg amennyit tologatják a peccset abban sem vagyok biztos, hogy március10-15 az megvalósul, persze a pre-order február 24-28-at tuti nem fogják tologatni, jöjjön csak a lóvé.
  • Eagle16
    Ugyanmár :D 57mm-est fejleszd ki rá és dőlni fog az xp.
  • byzhouse
    mire T-28-al meg lesz az xp KV-ra addig eltelik 1 hét :(
  • TDantes
    Áh, ez csak legenda, nem erősebbek semmivel az orosz tankok. Ezt te csak úgy kitalálod
  • a.carkey
    H735? :)