banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    amíg csak kis tankjaid vannak, addig a 48-48 nem gáz

de a tényleges tudásodat, stílusodat a ranglistából tudod kinézni. Na nem a helyezést kell nézni, mert az csalóka, hanem, hogy egyik statod, hogy viszonyul a másikhoz, pl:

mivel vannak nagy tankjaim, ezért nálam már fontos a win/lose

win: 53%
    lose: 45%
    surv: 36%

figyelembe véve, hogy 99%ban német kütyüvel játszom, ezért ez már jónak számít

732. vagyok, tehát ez lesz az átlag, amihez viszonyítunk, ennek fényében, rólam kijelenthető:

agresszív támadó játékos vagyok (magas captured, túl magas detect) akinek fontosabb a győzelem, mint a túlélés (nagyon kicsi average xp), mivel német tankokkal vagyok, kijelethető, hogy rosszul játszom meg a tankokat (ez a stílus szovjet tankot kívánna).

konklúzió: ész nélkül megyek nem megfelelő tankkal, és bár ügyesnek számítok, mégis rontja a statokat a védekező tankkal támadó stílus.

Na, ilyen egyszerű ez :-)