A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #23930 50-50%? Nem volt döntetlened? Nekem volt már vagy 10.
49-48 nálam az arány.
251 csatából 61-et éltem túl, ez 24%, de hozzá kell tenni, hogy én Pz III A-val és Pz III-al eléggé előrerohanós taktikát játszottam, inkább beáldoztam magam azért, ha felfedeztem egyszerre 5-6 ellenséget és az arty azután jól meg tudta őket szórni. PzIII A-val folyton olyan csatákba rakott be, ahol semmi esélyem nem volt, ehhez képest 39 csatából 20-ban nyertünk, szal annyira nem paanszkodom, de idáig az volt a legszarabb tankom, előtte 45% volt a túlélésem, PzIII A alatt esett 30 alá.
Egyébként ez a Pz IV is francos kartonpapírból van, nézegetem már a fejlesztett tornyot hozzá, még 1800 XP kell hozzá, na annak már komolyabb páncélja lesz, csaknem duplázza a mostani toronyét, abban van minden reményem.