418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Vicces ez az ammorack:D:D:D:D full HP-s T-43.. vk3001 oneshotol:D na van remény a Német oldalban:D
  • Imation
    Ezzel mindig kicsit bajban vagyok hogy mikor illik ott hagyni a sebzett ellent a csatában? Engem pl rohadtul nem érdekel a kill csak az hogy fogyjon az ellenség, tehát ha 98% is lesebeztem és más elviszi én csak örülök hogy az már nem kever több bajt lényeg hogy elpüsztült, az 1% os is ugyan úgy ki tud lőni mint a 100% os. Tudom viszont hogy sokan adnak az ilyesmire és egy nagy kavalkádban nehéz eldönteni hogy most éppen bele taposok e valakinek a pici lelkébe vagy esetleg segítek neki. :(
  • davidbog
    OFF:

Ezek a Gustavos képek vannak meg nekem is. Szerintem a futómű Panzer III-as illetve annak a másolása. A képek alapján körülbelül ugyanakkora méretűek a görgők, darabszámra és elhelyezésre is megegyeznek. A futógörgők ugyanúgy dupla görgők. Hasonlítsd össze egy kései Panzer III-as futóművével. Egyedül abban tér el, hogy nem vízszintesen fut a lánctalp felső része, illetve pár apróságban. Az amerikaiaknál nem találtam ilyen futóművet. Írták páran hogy francia koppintás is lehet, azoknak is volt hasonló. Hát nem találtam hasonló francia futóművet.

Az ágyú elég fura. Ilyen csőszájféket nem alkalmaztak a '40-es években, legalábbis nem tudok róla. A képeken lévő gép felújított eredeti vagy replika?
  • ximix #24271
    Az aktuális nóta a tankról és a nyusziról aki ügye leszámol a karácsonyfával :))
  • ximix #24270
    Én is csipáztam őket jó a szövegük
    Kelly Hősei
    Egy New Yorki, mint te azt hiszi, hogy a hős nem egyéb , mint egy extra szendvics.Egy Sherman két Tigris között.
    Kelly Hősei
  • Gunslinger
    Áhh, ezt nem hiszem el, véletlenül nyert a csapat és pont most volt 0 killem, elhalászták az összeset előlem, pedig sebeztem négyet és egyiket sem hagyták befejezni :D
  • Wlanseraf
    Végén volt egy IS-4/T29/ISU-152 de mind lesebezve... érkezett a nem OP orosz technika 92% és 1% HP-ja maradt:D
  • Wlanseraf
    A teljesen rendben levő nem OP orosz technika!!!!:D ez egy vicc....
    Nem volt túlzottan béna team én 1000 fölött kaptam vereséggel meg vagy 50k credit.. de ez kritikán aluli....

• Gunslinger
    Ugyanez nálam zsinórban harmadszor. Van 2-3 normális játékos aki nem a Panzer III-asával ül LEGHÁTUL egy bokorban. Hétszer vesztettem zsinórban úgy hogy 2-3 killem mindig volt és sztem egyáltalán nem vagyok jó játékos még ebben.
  • Wlanseraf
    Ezt akartam mese nélkül beírni:) most lőttek szarrá egy akkora noob teamban pfff... miközben én magamat annak tartom:) nade akkor mért rak be állandóan a Pető intézetes teambe?
  • TDantes
    Inkább mondok egy mesét. Egyszervolt hol nem volt, volt egyszer egy erdő. Az erdőben volt egy zászló. A zászló mellet volt egy IS3, egy T43, és két nagy arty, platoon-ban.

Megtámadta őket, egy Párduc, egy KV3, egy IS3, két vk45, és támogatta őket a saját arty-juk. Úgy tűnt nyerni fognak de nem, mert végül csak az egyik vk45 támadott, mindenki más megállt, és pitypangot szedett az erdőben. A szegény kis vk45-ötöt pedig kilőtték.

Utána az összes többit is.

Itt a vége fuss el vége, ez a mai mese mára gyerekek. A tanulság: ne szedjetek pitypangot ha erdőben jártok.

• Wlanseraf
    Csak ezért raktam be:) meg azért írtam Anyámat is tuti szidták:D én már sajnáltam őket:)
    Kilőttek valakit nagy nehezen, én mindig kilőttem egyet közülük... ez így ment a meccs felétől:P
  • Szakesz
    Valóban, ott van a bal alsó sarokban...
    Grat. :)
  • Wlanseraf
    Hummel:)
  • Szakesz
    Milyen tankkal voltál?
  • Wlanseraf
    Arty-nál látszik a legjobban hogy valami bele nyul a játékba.... mert nem vagyok nagy artys:) alig találok vele általában! de néha meg sniper modba vált és minden talál jóformán:)
  • Wlanseraf
    Anyám csuklott:)))))))))))) kaptam ilyen Fadin's medalt:)

• Szakesz
  • mrzoltan
    Látjátok feleim szümtükkel mik vogymuk...
    Nem is tudtam,hogy ápolod a szép magyar nyelvet, csak így tovább,de ha megtennéd ne itt folytasd.
  • m1garand
    Az bizony a színes körök okozzák ami a tankodra van festve, ismeri a színek bír nagy szkillel. XD
  • lammaer
    Amik egyébként kb semmit nem érnek, még nagyon közelről se :)
  • Jeffjohnson
    Research: magyar
    -2es talentfa legalja gépelési skill után lehet megtanulni.
  • Eagle16
    Lehet hogy használja azokat a színes skineket amin látszanak a gyenge pontok...
  • Neutralpoint
    Huhh de nem megy az írás sry csak picit vagyok ideges ma egymás után csak lose van.
  • Neutralpoint
    Minét történt, IS-3 4x ammo racket lőtt az belénk. Az wtf??? Aszonnya h skill meg hogy makk de nem hiszek neki.
  • lammaer
    Megjegyzem, ebben a tekintetben a balancer rengeteget fejlődött, én még végigtoltam úgy a mardert meg stugot, hogy beérkezési sorrendben rakta az embereket a csatákba ahogy beérkeztek... szóval MINDIG a legalján voltam a történetnek, és MINDIG ott voltak a KT-k meg top ISek a tetején...
  • TDantes
    Na ezek után mondja valaki, hogy ez csak véletlen.

Himmelsdorf, vagy 120 méterre áll velem szemben nyíl egyenesen egy Tigris, és vagy ötször egymás után mellé mentek a lövéseim. Na? Ez puszta véletlen biztos...

Mielőtt valaki megmagyarázná, hogy csak beképzelem mert béna vagyok, és ezzel akarom megmagyarázni, basszus 100 méterről egy vak is eltalálná.
    Pont a célkereszt közepén állt, a célkereszt zöld, már csak kattintani kéne

Komolyan érdekel a magyarázat, hogy lehet ilyen közelről, így mellé lőni, miközben jól céloztam, nem remegett a kezem, nem rántottam félre az ágyút, semmi ilyesmi.
  • lammaer
    Sok dologban egyetértünk, de a +-1 tieres balancolásnak nem sok értelmét látom.
    Az gyakorlatilag kiöli a progresszivitás élményét, mert nagyjából mindig ugyanolyan szintű ellenfelekkel harcolsz mint te vagy, akkor meg minek tolja az ember KV helyett IS3-al, ami ráadásul még nem is hoz annyit a konyhára.

Tudom hogy genyóság a kisebbekkel szemben, de akkor is megvana feelingje annak, amikor te vagy a TOP vadállat, és igen, elfújhatod a PZIVet ha nekedmegy. Igy érzed, hogy az az IS4 vagy IS7 igenis brutál tank, és megérte belefeccölni a rengeteg időt.

Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt héten is szaladgáltam Tier5-6os tankokba, és most is beülök Tier7-be, ahol előfordul hogy ott vagyok a legalján, és az ellenségnél ott van 3 mausz a tetején.
  • ximix #24246
    Találtam egy oldalt 16.000 fotóval, lehet szemezgetni

Nahkampfkanone II Gustav
    Stukerja a Hetzerre hajaz a görgő és kaszni meg amerikai-nak tűnik

Svájci tank múzeum
    Svájci összefoglaló
    Úgy néz ki ez a Svájci cég csinálta akkor csak az ihlettet merítették a többiből
    RUAG

• egonn
    PzJg1-re gondolsz?Arra tökéletes:)
  • Gunslinger
    Azért mert azzal is csak maximálisan 500 méterig lehet ellátni, T29-el már 430-ra ellátsz, 70 méter különbséget már nehezen veszel észre és ha rejtőzködik az ellen kenheted a hajadra amúgy is.
    Csak olyan tankokra éri meg rárakni, amik viszonylag alacsony Tierben vannak és kifejezetten sniperkedni akar velük az ember.
  • egonn
    Nekem a TD-ken van "látásnövelő" , van ameiken 2 is:)Ha bokros sunnyogást csinálsz ,vagy bevárod az ellent akkor jól jöhet! Bár a látótáv is lehet bugos:(
  • Renegade
    standard td kit: rammer + kukker + háló (ha már 200+ a skilled, akkor mehet a helyére más)
  • Jeffjohnson

Az előbb valamiért ez lemaradt.
  • Jeffjohnson
    "Már megint ezek a negatív hullámok..."

Mindent javítanak még azt is amire nem is gondoltok!
  • Achmed927
    Nekem T 29-en van, de semmiféle előnyt nem látok benne. SZinte semmit sem ér. Nem látok messzebb, nem észlelek hamarabb. Sztem pénzkidobás.

Inkább gyorsabb töltés + gyors aim.
  • Gunslinger
    Van olyan tank, amire megéri.
  • stoppos
    :) Jaja, átrakásra gondoltam. De ha behalok egy csatában, addig szaladok egy kört valami mással és arra sem árt álcaháló. :)

Másik kérdés: Vett valaki nagyobb látótávot? Érdemes belefektetni? öccázér kicsit soknak tűnik.
  • Wlanseraf
    lol, azt kérdezted át lehet e rakni? át:) de csak 1 lehet rajta:D
  • stoppos
    Süti. Akkor veszek még egyet és fullra le vagyok fedve. :)