A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #24247 Sok dologban egyetértünk, de a +-1 tieres balancolásnak nem sok értelmét látom.
Az gyakorlatilag kiöli a progresszivitás élményét, mert nagyjából mindig ugyanolyan szintű ellenfelekkel harcolsz mint te vagy, akkor meg minek tolja az ember KV helyett IS3-al, ami ráadásul még nem is hoz annyit a konyhára.
Tudom hogy genyóság a kisebbekkel szemben, de akkor is megvana feelingje annak, amikor te vagy a TOP vadállat, és igen, elfújhatod a PZIVet ha nekedmegy. Igy érzed, hogy az az IS4 vagy IS7 igenis brutál tank, és megérte belefeccölni a rengeteg időt.
Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt héten is szaladgáltam Tier5-6os tankokba, és most is beülök Tier7-be, ahol előfordul hogy ott vagyok a legalján, és az ellenségnél ott van 3 mausz a tetején.