A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #24272 OFF:
Ezek a Gustavos képek vannak meg nekem is. Szerintem a futómű Panzer III-as illetve annak a másolása. A képek alapján körülbelül ugyanakkora méretűek a görgők, darabszámra és elhelyezésre is megegyeznek. A futógörgők ugyanúgy dupla görgők. Hasonlítsd össze egy kései Panzer III-as futóművével. Egyedül abban tér el, hogy nem vízszintesen fut a lánctalp felső része, illetve pár apróságban. Az amerikaiaknál nem találtam ilyen futóművet. Írták páran hogy francia koppintás is lehet, azoknak is volt hasonló. Hát nem találtam hasonló francia futóművet.
Az ágyú elég fura. Ilyen csőszájféket nem alkalmaztak a '40-es években, legalábbis nem tudok róla. A képeken lévő gép felújított eredeti vagy replika?