418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Hát mivel játszon az európai ember, ha nem a panzerrel? :)

A német tankokon meg tuti fognak valamit erősíteni:
    Link
  • Iron Hawk
    Szerintem tudod miről van szó.
  • Gunslinger
    Csak picit kötözködök. ISZ sztem nincs, vagy IS vagy JSz, vagy JS vagy ИС. Szerintem.
  • Szakesz
    Ah értem, erre nem is gondoltam. :)
  • Gunslinger
    Érdekes, hogy EU-nál meg fordítva van, tegnap voltam egy csatában amiben 30 tankból egy szovjet volt és amcsik is sűrűbben vannak a ruszkiknál, de a döntő többség német.
  • Imation
    Nem tudok én senkinek semmit tanácsolni, egy biztos hw után azért sem lesz orosz tankom hiába arra megy ki a játék. Német a tigrisig és ami T29-T32 ig
    Tegnap este is volt olyan az orosz szerveren hogy egyedül voltam a csapatomban német tankkal. Persze hogy így nem fogják őket piszkálni.
  • Iron Hawk
    ISZ-7 a legkeményebb,gyors is és komoly ágyúval.
  • Szakesz
    Jaj! Akkor mégis mit tanácsolsz? :)
  • Imation
    "Német tankok kellenek, azokon már csak erősíthetnek. :)"

Biztos vagy te ebben??? Minden gödörnél van mélyebb lyuk! Azért ezt a mondatodat elteszem későbbre mert lehet hogy még úgy fogjuk emlegetni hogy milyen kis naivak voltunk régen.
    (Kicsit bosszús és cinikus lettem a T29 miatt, tényleg elégedett voltam vele az utóbbi napokban. Ez volt az első olyan gépen hogy nem azon törtem a fejem hogy mikor leszek végre nagyobb és az xp-t számolgattam, hanem a játékot élveztem vele)
  • Szakesz
    Nem fogok wipe után orosz tankot fejleszteni, már a T-44 is elég nagy érvágás volt, nem kell még egy.

Német tankok kellenek, azokon már csak erősíthetnek. :)
  • Imation
    A WOT szent teheneit nem lehet bántani csak erősíteni! :((
  • Imation
    Hát mondjuk a T29 nekem csak EU-n van, viszont hw után is mindenképpen ki akartam húzni. Az a kérdés hogy ettől mondjuk ha T32 ön használom akkor ott nem csökkent a ROF? Egyáltalán ott most is több mint a T29 en? Az info szerint jelenleg EU nál 6-7,23 a muszkáknál 5-7,23 a T32 ön használva esetleg meg van a 7 es ROF?
  • Iron Hawk
    Inkább azt a rohadt T-54-t gyengítenék!
  • Eagle16
    Mi a ...? 5-re?? Hát az komoly, mondjuk az amcsi tankok egyik előnye elvileg a magas DPM, de ez már a 6-os ROF-al is elszállt, 5-tel meg már lol kategória.

5x 360 = 1800. Ezt szerintem kb. Tier IV-V is tudja. Mondjuk egy ideje már amúgy sem toltam a T29-esemmel, de ezek után még jobban hanyagolva lesz.
  • lammaer
    Nézőpont kérdése az artyzás: nekem ez is a nagy szivás / nagy reward kategória. Igen, utálom hogyha csatában az elején megcsap egy arty, viszont nincs is annál nagyobb élmény, amikor egy kimeritő csata végére nincs más hátra, mint jól megrépázni azt az artyt aki eddig keserítette az életem.

Érdekes is, ha az ellenségtől mondjuk marad 1-2 tank de vkik cappelnek, általában olyankor az istennek se hagyják abba a capet hiába rimánkodnak a többiek. De ha az utolsó ellenséges tank mondjuk két arty, senki sem kezd el cappelni, megy mindenki levadászni őket :)

T-54ben kimondottan szeretem ha vannak artyk a pályán, lehetőleg jó kövérek. " perc várakozás amig látom hogy honnan lőnek, aztán ha lehetséges már megyek is érte :)

Egyik legszebb emlékem RuniBergről, amikor a túloldali arty meccs elején lelámázott a T54-emben (ráadásul vmi kis szutyok szar volt). Hátha bejön alapon viszaszóltam neki hogy van 40 másodperced öcsi... Aztán középen sikerült átvágtatnom kisebb sebesülésekkel, és egy "szeva haver" felkiáltással belelőttem és a maradékot rammolással elpusztítottam... de szép élmény is volt :)
  • Renegade
    most mé? 5 HP pont elég neki :-)
  • a.carkey
    Kicsit elcsúszott a tenta a us hevaynél ... :)
  • Imation
    óóóóó hogy ott rohadjon meg az összes ahol van, tényleg levették a T29 105 ROF ot 6 ról 5 re. Ennél fontosabb dolog nem is lehetett ebben a tetves játékban!!! :(((((
  • Eagle16
    Na ha hazaérek meglesem, bár nincs aranyam szóval max. megnézem az új tank statjait :D

Nekem is az a véleményem hogy korlátozni kéne a számukat, de nem fogják sajnos.

Hell: ahogy írtam én nem fogok venni wipe után egyet sem, szóval egyel kevesebb lesz :D Most ugyan Hummel-el van a legtöbb csatám, de nem vagyok rá büszke, csak azért toltam annyira hogy meglessem mit tudnak a nagyok.

• SirArcheer
    Attól függ hány méterről csatázol ellene. Ne menj túl közel.

Baráti tűz meg a realizáció miatt van.Minden háborúban utálják.
  • Imation
    De pontosak voltat a muszkák, már fent is van a 6.3.8 a megadott időre! :-o
  • Achmed927
    Engem artyval kapcsolatban az irritál, hogy egyáltalán vannak !!

Arty = ünneprontó társaság !!

Nekem ez a véleményem. AMikor az ember tökre megrépázna vmi heavyt akkor közbeavatkozik arty és elrontja a játékod. Fakdatsit !! A legszarabb ha ,,baráti" arty lövi szét a segged, mert ő azt a célpontot akarja kivel közrefogjátok egymást és persze hogy téged öl meg nem az ellent amilyen balfasz.
    Bannt minden artysnak ! ;)
  • Imation
    Tegnap többször is voltam sajnos campinovkán úgy hogy legalább 4-4 spg volt. Mozdulni sem lehetett mert ha megsejtették hogy hol vagyok már jött a gránáteső. Hiába pontatlan mikor jön 5 mp alatt 4 gránát biztos hogy addig tartott a játékom.
  • Eagle16
    Amikor 98%-os Is-7-est egy lövésből elkaptam akkor bevallom én is nyerítettem egy nagyot :D De mikor egy rohadt álló célpontot nem bírok eltalálni mert fölémegy, olyankor inkább kilépnek az egész csatából.

Faboo: olyat még régen tudott a Hummel is:D Most már csak a kicsik, amik 2-3 mp alatt céloznak.
  • Tono34
    Engem artival az szokott irritálni, hogy az ilyen gyorsan mozgókat kilövöm, de aki egy helyben áll arra ellőhetném az összes lövedéket akkor sem találnám el, max csak sebezném.
  • Forolto
    Tudod milyen piszoknehéz azt artyval megcsinálni?
  • Renegade
    a gw tiger legnagyobb barátja (mily meglepő) az egér:

• Faboo
    Az artynál az rendben van, hogy egy helyben állok és körbelőnek, időnként eltalálnak, ez oké. De amikor lejtőn lefele megyek 50 km/h-val időnként irányt váltva és telibe talál a pálya túlsó oldaláról, na az enyhén irritál.
  • Renegade
    pedig a fullos gw tiger megfelelő pályán csata fordító abban az estben, ha az ellenség pilótáinak nincs artys tapasztalata

legszebb emlékem vele egy t30 meg egy IS7 egy lövéssel (30-40 között voltak) :-)

a 35 mp amíg újratölt (100%+rammer) is megszokható, ja és lehet anyázni: ez már úgy nyomtatja a pénzt, mint a nerf előtti artyk.
  • Iron Hawk
    Az a pálya nagyon szar, nekem is van artym, de utálom, nem is használom és el is kúrja a játékot.
  • Renegade
    csak az tudja jól kijátszani az ellen artyját, akinek van.
    Sokan fújnak pl a desert river (ez a neve?)pályára, pedig hát, ott úgy lehet eljutni délről északra, hogy az arty, ha megfeszül sem tud eltalálni.
  • Iron Hawk
    De jó lenne, ha a szemét artykat kivennék a játékból, arról nem is beszélve, ha nemzetek szerint menne a harc!
  • Eagle16
    Korlátozni nem fogják a járműveket az biztos.

De Tier 8 SPG csaták sem lesznek, mert nem egy nagy játékélémy ám 40mp-enként lőni egyet, ami mellémegy és leszedi a Tier V-ös tank lánctalpát :D Én ezért nem is veszek SPG-t, totál unalom, fullos GW Tigrisem van de alig játszok vele. (jó, a legénység nem 100-as)

Egyszerűen nem tudod vele megváltoztatni egy csata menetét sem, mert a szerencsén múlik az hogy találsz-e vagy nem, akkora a szórás. Ha meg mellémegy akkor malmozzál több mint fél percig...arról nem is beszélve mikor az ellenfél SPG-i csak azt lesik hogy mikor lősz egyet és az első lövésed után általában halott vagy mert ezekkel a nagy dögökkel nem lehet manőverezni lövés után.
  • SirArcheer
    Én SPG-vel vagyok felerészben és szerintem nem ennyire erős.
    Mivel általában 2-3 féle úton lehet támadni és a csapatod egyet mindig szabadon hagy spg-vel is sokat lehet szívni mert ha nem látod nem is tudod kilőni. A vékony páncélt és a tűzgyorsaságot ne is említsük.
  • Imation
    Azt hiszem az oroszon kipróbálom megint a hetzert hogy van hozzá erősebb motor is. Kéne valami pénz termelő mert unom már hogy mindig csak a pzIV el megyek mikor a nagy már elverte az összes pénzemet.
  • Eagle16
    A 105-ös jó kis cucc, de nekem pl. az alap 75-össel sem volt semmi problémám, vitte a KV-kat is szemből. A 105-ös előnye hogy a kis tankok egy lövésből megvannak, de a nagyokhoz szerintem jobb a második 75mm-es...mivel nagyrészt kicsikhez rak, ezért a 105-öst válaszottam.

Amúgy valaki tudja hogy mennyire van megdöntve a Hetzi frontja szemből? Nekem olyasminek tűnik mint a T-54 frontja, és az akkor 120mm effektív páncélzat egy Tier IV-esen...nem rossz. Múltkor egy T-34-es 3-ból 3x pattant le rólam, közvetlen közelről, pedig azt hitte könnyű préda leszek, mert nagyon letámadott.
  • Imation
    legjobban azokat a csatákat "szeretem" mikor legalább 4-4 spg van mind a két oldalon, kedvem lenne olyankor azonnal kilépni a menetből. Egyetlen előnye eddig akkor volt mikor el halluf nál 3 perc alatt legyilkolták a fél csapatomat az északi átjárónál és utána egy magamban tudtam tartani az átjárót. Gyakorlatilag néha néha kidugtam az orromat egy lövésig a saját spg im meg szépen lassan elmorzsolgatták a szemből próbálkozókat.
    Mindenképpen kéne korlátozniuk az spg et úgy hogy max 2-2 lenne minden csapatban, de mint tudjuk a végső cél az hogy 15-15 tier 8 as spg dobálgassa egymást. :(((
    A játék neve pedig akkor már a WOA lesz.
  • Brutal
    Sry igaz elb.....tam :)
  • Brutal
    Igen én is azt szoktam bebújok egy bokorba és várom a foglalókat XD
    Most gyúrok a 10-es ágyúra
  • popey8
    Köszi Eagle!

Meg tudnád nekem mondani, h melyik hsz-ben volt ez a videó? Ez a tipp jól jönne nekem is, mert mostanában sok T-54-gyel rak össze. Sosem tudom hol lőjem őket, h hamar elbánjak velük:)