banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nézőpont kérdése az artyzás: nekem ez is a nagy szivás / nagy reward kategória. Igen, utálom hogyha csatában az elején megcsap egy arty, viszont nincs is annál nagyobb élmény, amikor egy kimeritő csata végére nincs más hátra, mint jól megrépázni azt az artyt aki eddig keserítette az életem.

Érdekes is, ha az ellenségtől mondjuk marad 1-2 tank de vkik cappelnek, általában olyankor az istennek se hagyják abba a capet hiába rimánkodnak a többiek. De ha az utolsó ellenséges tank mondjuk két arty, senki sem kezd el cappelni, megy mindenki levadászni őket :)

T-54ben kimondottan szeretem ha vannak artyk a pályán, lehetőleg jó kövérek. " perc várakozás amig látom hogy honnan lőnek, aztán ha lehetséges már megyek is érte :)

Egyik legszebb emlékem RuniBergről, amikor a túloldali arty meccs elején lelámázott a T54-emben (ráadásul vmi kis szutyok szar volt). Hátha bejön alapon viszaszóltam neki hogy van 40 másodperced öcsi... Aztán középen sikerült átvágtatnom kisebb sebesülésekkel, és egy "szeva haver" felkiáltással belelőttem és a maradékot rammolással elpusztítottam... de szép élmény is volt :)