418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Az IS-3 csak a 122 mm BL-9 típúsú ágyú és a T-10 torony kifejlesztése után lesz sokkal jobb mint egy fullos IS. De főleg az ágyú miatt. A harckocsitest szinte semmivel nem erősebb mint az IS-é. Oldalról, hátulról ugyanaz. Szemből a homlokpáncélja csak azért erősebb az IS-3-nak, mert az IS-é nem egységes, hanem van benne egy törés ami után nagyobb meredekségű a páncél --> gyengébb.

A WoT-ban se az IS, se az IS-3 homlokpáncélja nem nyújt elegendő védelmet 200 mm átütéssel rendelkező ágyúk ellen. Ha rossz szögben találják el, akkor néha lepattan a lövedék.
  • stoppos
    Félig kigúvadt a szemem, mire az irodai világításban átláttam az árnyékokon és a monitoromat is meg kellett azon a részen tisztítani, de sikerült. :)
  • TDantes
    Én mindig csak azt látom ,hogy mire végig gurulnak a hegyen, vége a csatának, és úgy veszítünk hogy a hegymászók semmit se csináltak.
  • TDantes
    Lehet szerintem. Nem nekem de szerintem tuti lehet.
  • bazza
    Ez az IS-3 egy kalap szar. Egy szita. És 44k xp egy normális gun rá. Az IS-sel olyan jól el lehetett lenni, gondoltam 80k xp-ért egy kis előrelépés. Erre ugyanúgy sebez engem minden mint sima IS-ben, egyetlen előny egyelőre hogy laposabb.
  • Wlanseraf
    :P lehet simán 4k-t csinálni?:)
  • a.carkey
    Én meg kezdtem örülni, hogy végre Európában is vége a karácsonyi szezonnak. .)
  • noname23
    akkor beválhat ha nincs fent sok ellen és nem kezdenek el fent tökölni hogy sniperkedve campelnek föntről
  • Met
    Miért? Mert hülyék, ennyi.
    De ugyan ebből az okból megy mindenki néha egy irányba...
  • TDantes
    Egy kérdés, Himmelsdorf-on a lassú nehéz tankok miért mennek fel a hegyre? Lehet én nem látom ebben a jót, pedig igenis jó taktika, hátha van aki jobban érti ezt nálam.
  • TDantes
    Azért tegyük hozzá az a 4000 XP duplázott XP, persze így is fasza eredmény.
  • Wlanseraf
    Első 4k XP fölötti meccsem:) de sajna a végén még lehetett volna három kill:D csak mind a háromnál elsütöttem a gun-t de valakinek előbb ért oda a lövése:P 9 killel már szép XP lett volna:D mondjuk így is...
  • Gunslinger
    Annyira azért nem csirke, két Tiger is befigyelt. Gratula.
  • Wlanseraf
    Elején gyorsan told ki a fejlesztett tornyot:D
  • ximix #24460
    Igaza volt a kollégának 40,39MB 6.3.8 patch az oroszon

List of changes relative to version 0.6.3.8 patch 0.6.3.7:

* Added a promotional and "box" tanks:
    PzII J (Germany, light tank level 3),
    BT-SV (USSR, light tank, level 3),
    M6A2E1 (U.S. heavy tank, 8 levels).
    These tanks can be purchased at the store. They will only be available when you buy a boxed games and special promotions.
    * Fixed display of images and maps of the commands when loading maps.
    * Fixed display of counter online with 100,000 or more players.
    * Fixed a race on a hill on the map of "Sand River".
    * Fixed check in to the water on the map "robin."
    * Point of selecting the type of battle, Special fighting has been removed, if the player currently has no events.
    * Changed some graphics, which can provide performance gains on some configurations.

* T29: increased recharge time gun 105 mm T5E1.
    * Percentage of ignition diesel engines installed in 15% gasoline - 20%. If you previously had a chance to fire below these values, it will remain the same.
    * Balancing premiumnyh tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
    * Changed the levels fighting premiumnyh and special tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
    * Added an additional level of fighting between the current 3 and 4 levels of fighting.
  • Imation
    Még kb 50K xp és nekem is meglesz! :)
  • Szakesz
    T32 is OP, de senkit nem érdekel. :)
  • Szakesz
    6,4ROF korrekt értéknek tűnik, hisz' a 7,4ROF valószínűleg a T34-re vonatkozik. :)
  • Wlanseraf
    Imádom a T32-öt:)) tudom hogy csirke volt a mezőny és nem kíváncsi már senki rá, de akkor is k.... jó cucc ez a tank:)

• Wlanseraf
    23400 ott látszik jobb oldalt a torony előtt picivel a testen.
  • a.carkey
    Jaja. Nem Anthrax, hanem a Trust-féle, de szerintem a francia sem rossz.
  • Gunslinger
    Én úgy emlékszem, hogy febr. 24-28 volt korábban is hazudva.
  • TDantes
    Ja, amúgy lehet rosszul emlékszem de nem mostantól lehetne előrendelni a játékot?
    Vagy ez (is) változott azóta?
  • ximix #24451
    Na még egyszer a link nem mene
    <span style="color:red"><span class="bb-style-medium"><span class="bb-style-bold">Karácsonyfa éltüntetése</span></span></span>
  • ximix #24450
    <a href="http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/28203-holiday-decor-removed/page__p__394599#entry394599" target="_blank" class="bb-link"><span class="bb-style-medium"><span class="bb-style-bold">Karácsonyfa eltüntetése</span></span></a>
    nagy betűk[/nagy]
    a video

off
    f24sg #24381
    Az univerzumból amit mi látunk az csak a múlt, így már most is másképp néz ki.
    ( a legközelebbi csillag 4,2 fényévre van, tehát4,2 évvel ezelőtti csillagot látsz az univerzum méretéből egy kis ízelítő a legmesszebbi amit látunk 13,7 milliárd fényév. . .
  • spiczi91
    Antisocial :)
  • Achmed927
    Arra emléxem ! Valóban úgy volt az az artykilled. :D Kis naívja azt hitte csak dumálsz neki. Aztán gondolom meglepődött mikor megjelentél előtte. :D Nem élt sokáig, szép is volt.
  • Gunslinger
    Nekem detto ugyanez volt nem rég Karelia-n, Pz IV-el utolsó menetem volt a VK3601 előtt, hatot lőttem ki, egy kivételével mindegyiket 100%-ról. Elindultam jobb oldalt és mindenkit legyilkoltam aki szembejött, a túloldalt az ellenfél csapatából egy KV ugyanezt tette, csak én gyorsabban értem el az ő bázisukig, a csapat nagy része mindkét oldalon golyófogó volt, én is kaptam hét találatot és látszik, hogy 100% maradt a HP-m, egyszer esett le a lánc egy Pz IV 75mm-es lövésétől akit két lövéssel felrobbantottam és az volt a poén, hogy tök szorosan mellette állt egy Pz III, aki sérült attól a HE gránáttól, ami végzett a Pz IV-el (sztem ki is gyulladt csak eloltották), majdnem lett két killem egy lövéssel :D.
    Ez a 105-ös ágyú HE-vel már csalás, annyira jó, baromi pontos is, a Grillet 380 méterről szedtem ki és ne felejtsük el, hogy ez egy baromi rövidke ágyú és így is 11 lövésből 10 találat volt.

Képek:

(szerk: remélem nem teszi be kétszer, elsőre nem rakta be a hozzászólást)
  • Eagle16
    Amúgy nem 6,4 az a 7,23? Most néztem meg a tankopedian, mert nem vagyok otthon és ott 6,4-et ír maximum értéknek.
  • Eagle16
    5-7,23, vagyis a T29-en 5-ös a ROF, T32-n pedig 7,23, mivel az a legerősebb tank amire felmegy az a 105-ös.
  • Renegade
    a 2. kép

• Renegade
    de tessék, itt van két igazán szép hit received :-)

• Renegade
    látszik ám a képen ;)
  • stoppos
    11, na..
  • stoppos
    111 hit received? Miben ültél te? :)
  • a.carkey
    Nekem a köcsögről ő jut eszembe, nem a játék. :)
  • ximix #24438
    ? ez már megy, itt a fórumon volt róla szó hogy melyik klánok jutottak be, az oroszok még írták is hogy fűrészelnek rajta mert nem bírta szeró vagy mi.
    Jeffjohnson első linkje az nem bemutató honlap hanem maga klán harc valós klánokkal, adatokkal .
  • Renegade
    ilyen esetben minek szenvedsz AP-vel? HE, aztán elegánsan menetből kilövöd
  • Iron Hawk
    Köcsög ez a game!Kt-val Isz- 7 volt szemben 1%-on nem bírtam kilőni!Ez vicc!
  • Renegade
    na, ez vicces volt:

egy újabb birka csapat hagyott érvényesülni, így nekem kellett 7 ellent 100%-ról kilőni. Szerencse, hogy az artyk ügyesek voltak (nekik volt 4 kill) + segítettek, mert megfelezték a T29est, így azt is ki tudtam szedni. A csapat többi tagja összesen 2 killt tudott felmutatni.