A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #24447 Nekem detto ugyanez volt nem rég Karelia-n, Pz IV-el utolsó menetem volt a VK3601 előtt, hatot lőttem ki, egy kivételével mindegyiket 100%-ról. Elindultam jobb oldalt és mindenkit legyilkoltam aki szembejött, a túloldalt az ellenfél csapatából egy KV ugyanezt tette, csak én gyorsabban értem el az ő bázisukig, a csapat nagy része mindkét oldalon golyófogó volt, én is kaptam hét találatot és látszik, hogy 100% maradt a HP-m, egyszer esett le a lánc egy Pz IV 75mm-es lövésétől akit két lövéssel felrobbantottam és az volt a poén, hogy tök szorosan mellette állt egy Pz III, aki sérült attól a HE gránáttól, ami végzett a Pz IV-el (sztem ki is gyulladt csak eloltották), majdnem lett két killem egy lövéssel :D.
Ez a 105-ös ágyú HE-vel már csalás, annyira jó, baromi pontos is, a Grillet 380 méterről szedtem ki és ne felejtsük el, hogy ez egy baromi rövidke ágyú és így is 11 lövésből 10 találat volt.
Képek:
(szerk: remélem nem teszi be kétszer, elsőre nem rakta be a hozzászólást)